• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evlenemiyorum ve çok üzülüyorum :(((

bunları yapıyorum zaten olmuyor işte :KK43: ayrı eve çıkmak o kadar kolay değil çok büyük masraf, maaşımın yarısını kiray vermem lazım yazık günah
Yarisini vermeyin siz de neden yarisinizi vereceksiniz daha uygun fiyatlilara bakarsiniz. Aile evinde hep bu kisitlama olur sunu uapma su saatte gel bu saatte gel kimleydin nerdetdin gibi. Aileniz bunları yapmıyorsa sıkıntı yok. Sosyallesmek adina ne yapiyorsunuz mesela aksamlari disariya ciktiginiz kiz arkadaslariniz var mi,spir yapiyor musunuz,kurslara gidiyor musubus ? Yasiniz genç o yasta biri sosyallikle rahatca bulabilir. Ayrica 3 ü de hanzoymus iyi olmus ayrildiginiz.

Selam kızlar.32 yaşındayım evlenip kendi ailemi kurmayı çok istiyorum ama bir türlü nasip olmadı :KK43: hayat böyle çok sıkıcı kaç yaşıma geldim hala ailemle yaşıyorum. kendi kocam ve çocuklarım olmasını ailem olmasını çok istiyorum.yüksek lisans mezunuyum iyi bir işim var çirkinde sayılmam beğenirim kendimi. neden böyle anlamıyorum :KK43:hayatımda 3 kişi oldu.biri durduk yere ayrılmak istedi.2 ay sonra barışmak istedi ben dönmedim çok kızgındım beni oyuncak gibi görmesine sinirlendim. ilk sevgilimde 2 sene unutamadım hep ağladım.biri gayet düzgün biri gibi görünürken ukraynalı kızları eklediği sahta hesabını yakaladım ayrıldım. en sonuncusuyla kasımda ayrıldık.askerdi instagramda sürekli birilerini ekliyordu kim diye sorduğumda tanıdığını söylüyordu.ama düşününce asker adam iş arkadaşlarınn hepsi erkek.sürekli kızlarla tanışıyor olması mümkün değil.kızlardan bazılarına mesaj attım instagramdan.sağolsunlar dürüstçe cevapladılar.sevgilisi olduğunu bilseydim görüşmezdim dedi çoğu.hepsini yürümüş yani.kızların mesajlarının ekran görüntüsünü gönderdim ve engelledim.off bütün erkekler mi böyle bana mı denk geldi. aile kuramadan çocuk sahibi olamadan tek başıma ölüp gideceğim :KK43:(
Belki de hakkınızda böyle hayırlısı evlenip mutsuz olmak, yerine bekar yaşamak daha iyidir belki, bazı evlilikler bekarlık sultanlıktır dedirtiyor çünkü. Hayırlısını isteyin her zaman👍

amin ama hiç olmaması da kötü :KK43:
Yok bea etrafımda evlendiği için bi sürü pişman olan insan var. Bekarlıklarını özlüyorlar. Ve o zamanlarda mutluymuşuz diyorlar. O yüzden hayırlısını iste 🤗
Ve de 32 yaşındasın diye sakın standartlarını düşürme. Evlilik çok önemli bir şey. Bütün hayatın mahvola da bilir.
Kaç kere boşanıp evlenen insanlar var. Senin evlenmen çok daha kolay. Sadece hayırlısı olsun.

bütün arkadaşlarım evlendi çocukları oldu. yalnız kaldım , arkadaşlarımla plan yapamıyorum kendi ailelriyle plan yapıyorlar. tatile gidecek birini bile bulamıyorum artık :KK43:
Yalnız gidin sosyal faalieytlere katilin. Bir de cok arayis icindesiniz disaridan farkediliyordur. O yüzden insanlar sizden uzak durabilir. Baska konuda da yazdim arayis icinde olan insanlar 100 km öteden kendini belli ediyor. Kimseyle ilgilenmeyen zamana bırakan kendi yoluna bakan insanları herkes istiyor.

Evlenen de mutsuz evlenmeyen de bu işte bir terslik var
Çocuk kısmını anlayabiliyorum ama ben olsam bir doktora giderdim bunu guvenceye almak için

yakın zamanda evlilik görmüyorsam
Bence sizdeki sorun mutluluğun büyük kısmını evliliğe bağlamış gibi olmanız

ailenizle yaşamanız yani bence kendinize ait özgür alanınız olsa daha iyi olur
Acaba evlenince ayrı eve çıkarım düşüncesinden mi böyle düşünüyorsunuz

Şimdiki zamana göre yaşınız gayet normal. Ben geç evlenenler grubundayım. İyi bir evliliğim var. Hiçbir şey de kaybetmediğimi gördüm. Emin olun o kişi ayağınıza dolanıyor resmen. Daha iyisi geleceği için bu sapıklarla ilişkiniz bitmiştir.
gelmiyor bir türlü :( herkese geldi bir bana gelmedi :((

Evlenen de mutsuz evlenmeyen de bu işte bir terslik var
Çocuk kısmını anlayabiliyorum ama ben olsam bir doktora giderdim bunu guvenceye almak için

yakın zamanda evlilik görmüyorsam
Bence sizdeki sorun mutluluğun büyük kısmını evliliğe bağlamış gibi olmanız

ailenizle yaşamanız yani bence kendinize ait özgür alanınız olsa daha iyi olur
Acaba evlenince ayrı eve çıkarım düşüncesinden mi böyle düşünüyorsunuz
şu an ayrı eve çıksam birşey değişmeyecek daha çok yalnız kalıp depresyona gireceğim. maaşımın yarısını kiraya vereceğim hem paramı çöpe atmış olacağım. evet mutluluğumu evliiğe bağladım biraz ama olması gereken birşey olarak bunu hayatımda. diğer herşeyi yaptım okudum, iş buldum, yedim içtim gezdim tozdum

şu an ayrı eve çıksam birşey değişmeyecek daha çok yalnız kalıp depresyona gireceğim. maaşımın yarısını kiraya vereceğim hem paramı çöpe atmış olacağım. evet mutluluğumu evliiğe bağladım biraz ama olması gereken birşey olarak bunu hayatımda. diğer herşeyi yaptım okudum, iş buldum, yedim içtim gezdim tozdum
Olay yemek içmek gezmek tozmak değil bana göre
Yanı ima ettiğim şey o değildi
Kendine ait kavramını ima ediyordum

çoğu kadın anne olmak ister ama bence bir jinekoloğa gidin madem bu kadar istiyorsanız yumurtalarınızı dondurabilirsiniz vs vs sanırım böyle yöntemler var

Aileyle yasamak tabi cok sıkıcı olur. Kendi evinize cıkın spor yapın sosyallesin. Oturdugunuz yerde kısmet ayaginiza gelmez.
Ayrica bekar-bosanmis ayrimi da bana sacma geliyor. Ortada cocuk varsa ayri istenmeyebilir. Ama yoksa iki insan birbirini sevmeyip ayrilabilir. Neden ayrildiklari önemli.
işte o ayrrılığın sebebinde hiç kimse dürüst olmuyor. hep karşı tarafı suçluyorlar. son sevgilim evlenip boşanmıştı sizin gibi düşnümüştüm. bana boşanma sebebi olarak söylediği herşey yalan çıktı çok sonra öğrendim

Olay yemek içmek gezmek tozmak değil bana göre
Yanı ima ettiğim şey o değildi
Kendine ait kavramını ima ediyordum

çoğu kadın anne olmak ister ama bence bir jinekoloğa gidin madem bu kadar istiyorsanız yumurtalarınızı dondurabilirsiniz vs vs sanırım böyle yöntemler var
ailemle yaşamama rağmen kendime ait hayatım var zaten. istediğim zaten istediğim şeyi yapabiliyorum istediğim yere gidebiliyorum haftasonları arkadaşımda kalabiliyorum. şu an evden annemin rahatsızlığından dolayı tamamen uzaklaşamam kemoterapi görüyor

Back
X