• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evlenemiyorum ve çok üzülüyorum :(((

Yarisini vermeyin siz de neden yarisinizi vereceksiniz daha uygun fiyatlilara bakarsiniz. Aile evinde hep bu kisitlama olur sunu uapma su saatte gel bu saatte gel kimleydin nerdetdin gibi. Aileniz bunları yapmıyorsa sıkıntı yok. Sosyallesmek adina ne yapiyorsunuz mesela aksamlari disariya ciktiginiz kiz arkadaslariniz var mi,spir yapiyor musunuz,kurslara gidiyor musubus ? Yasiniz genç o yasta biri sosyallikle rahatca bulabilir. Ayrica 3 ü de hanzoymus iyi olmus ayrildiginiz.
ailem bunları sıkıntı yapmaz bu yüzden ayrı eve gerek duymuyorum. uygun fiyatlı evlerin olduğu yerler tek başına yaşayan kadın için pek güvenli olmuyor. istanbulda uygun fiyatlı ev kalmadı zaten. şu an karantinadan dolayı ve annemin rahatszılığından dolayı evdeyim. ama öncesinde geziyordum sürekli spor yapmasam da

Acele giden ecele gider derler.Evlenmem lazım yaş geçiyor diye evlenirseniz bu sefer evlilikte bu tarz şeyler yakalama ihtimaliniz var.Akışına bırakın ama gelen fırsatları da değerlendirin,yeni ortamlara girmeye çalışın.
öyle yapıyorum zaten ama olmuyor işte bir türlü :( kısmet ne yapayım olmazsa da tek başıma ölürüm

Yok bea etrafımda evlendiği için bi sürü pişman olan insan var. Bekarlıklarını özlüyorlar. Ve o zamanlarda mutluymuşuz diyorlar. O yüzden hayırlısını iste 🤗
Ve de 32 yaşındasın diye sakın standartlarını düşürme. Evlilik çok önemli bir şey. Bütün hayatın mahvola da bilir.
Kaç kere boşanıp evlenen insanlar var. Senin evlenmen çok daha kolay. Sadece hayırlısı olsun.
haklısınız düşürmüyorum zaten yani öyle yatı katı olsun demiyorum tabi ama bana denk olsun istiyorum.amin inşallah bir an önce rabbim nasip eder

Yalnız gidin sosyal faalieytlere katilin. Bir de cok arayis icindesiniz disaridan farkediliyordur. O yüzden insanlar sizden uzak durabilir. Baska konuda da yazdim arayis icinde olan insanlar 100 km öteden kendini belli ediyor. Kimseyle ilgilenmeyen zamana bırakan kendi yoluna bakan insanları herkes istiyor.
ne yapıcam ki erkeklerin üstüne atlayacak halim yok, uzaktan çaktırmadan gözlemliyorum tabi ama şu an dikkatimi çeken biri yok çevremde

Bende gecen buna benzer bir konu acmistim, yalniz degilsiniz ama ben bir kere evlenip ayrildim.

Acele haraket edip pişman olmayın. Evlencekmişsiniz gibi de herkese inanıp kendinizi yıpratmayın. Allah hayırlı eşler nasip eylesin

zamana bıraktım zaten ama olmuyor işte bir türlü. olan da bir şekilde bitiyor hayal kırıklığına uğruyorum hep :KK43:
Kafanizda surekli bu mevzu varsa zamana birakmis olmuyorsunuz , hangi konuda stres yasarsaniz o konuyu kendinizden uzaklastirirsiniz
Bu her konuda boyledir , mesela pek cok insan der ki ne zaman cocugum olmadigini takinti yapmayi biraktim o zaman hamile kaldim ya da ne zaman evlilik istegimi biraktim o zaman karsima cikti dogru insan
Kendinizi akisa birakin , gununuzu yasayin ve mutlu olun , o zaman zaten gelir istediginiz size

Kafanizda surekli bu mevzu varsa zamana birakmis olmuyorsunuz , hangi konuda stres yasarsaniz o konuyu kendinizden uzaklastirirsiniz
Bu her konuda boyledir , mesela pek cok insan der ki ne zaman cocugum olmadigini takinti yapmayi biraktim o zaman hamile kaldim ya da ne zaman evlilik istegimi biraktim o zaman karsima cikti dogru insan
Kendinizi akisa birakin , gununuzu yasayin ve mutlu olun , o zaman zaten gelir istediginiz size
aklımda sürekli bu yok aslında ama dönem dönem oluyor işte şimdi olduğu gibi. işim var ailem var sürekli bunu düşünmüyorum açıkçası. insanın aklın da gelmiyor değil ama ara ara

o da hayatınızda birşey bence, kimse beni evliliğe layık görmüyor diye düşünmeye başladım artık :KK43: neden boşandın peki sorun neydi?
Hic evlenmemis olmayi tercih ederdim bosanmaktansa, actigi yaralar derin oluyor. Fiziksel ve psikolojik siddet

Back
X