Keşke herkes sizin gibi yapıcı yorumlar yapsa bende konu sahibinin yaşlarındayım ve bekarım onu çok iyi anlıyorum 30u geçince içten içe çevrenizden etkileniyorsunuz 20li yaşlarımda hiç umrumda değildi evlilik doğru insan çıkamamıştı çünkü aradığım aşkta değildi aslında sadakat sorumluluk bilinci ve değerli hissettiğim bir hayat arkadaşıydı aradığım ama hayat henüz böyle birini sunmadığına göre demek ki başka sürprizi var deyip yalniz yola devam ettim ama 30lu yaşlarda herkes evli çocuklu ve geç kalmışlık hissi geliyo ve bu düşünce yoruyo insanı...siz bu süreci nasıl atlattınız... kaç yaşında evlendiniz ömür boyu çok mutlu olun inşallah mutluluğunuza mutluluk eklensin. Yorumunuz beni çok mutlu etti.Şimdiki zamana göre yaşınız gayet normal. Ben geç evlenenler grubundayım. İyi bir evliliğim var. Hiçbir şey de kaybetmediğimi gördüm. Emin olun o kişi ayağınıza dolanıyor resmen. Daha iyisi geleceği için bu sapıklarla ilişkiniz bitmiştir.
Canım domuz onlar pislikler bırak ne hali varsa görsün düşünsene gerçek yüzünü görmesen bu adamla evlenecektin bende senin yaşlarında bekarım hep karşıma maddiyatçı diş görünüş odaklı insanlar çıktı inan iyiki olmamış diyorum çünkü şuan onlarla evli olsaydım psikolojim yerlerde olacaktı...seni çok iyi anlıyorum bende senin gibi yuva kurmak hayat arkadaşımla yaşamak istiyorum ama sadakatli sorumluluk sahibi değer veren insan bulamıyorum ama inancımı kaybetmedim biliyorum vakti gelince bişeyler sebep olacak ve karşıma çıkacak lütfen sende toparla kendini bizim gibi birsürü bekar var be hayat devam ediyor.Bugüne kadar olmadıysa demekki bizim için hayırlı değilmişo kadar sinirlendimki anlatamam. sen bu kadar ucuz musun ya dedim. madem gözün dışarıda benim neden zamanımı alıyorsun terbiyesizler
Haklısın, zorla davet ettiği pikniğin parasını bile istiyor çok kişiliksizmişbu çok korkunç. Kesinlikle polise gitmelisin durumu anlatıp koruma talep etmelisin
en azından çocuğum olur boşansam daannelik duygusunu tadmadan ölmek istemiyorum
isteğim tabiki ömür boyu süren mutlu bir evlillik olur ama bir ömür yalnız kalmaktansa evlenip boşanmış olmayı en azından bir çocuk sahibi olabilmek için tercih ederim. Bu şekilde yaşayan birçok kadın var. İki insanın ömür boyu anlaşabilmesi şu devirde zor gibi çünkü. Çocuk sahibi olmak çok istediğim birşeynefes alsın yeter moduna girmeyin bence.
sırf çocuk sahibi olmak ya da evlenmek için sonradan boşansam da olur dediğinize emin misiniz.: (
önce rahatlayın biraz ve bence biraz da kaderci olun.
kaderinizde olan kişi sizi bir gün bulucak, buna inanın.
böyle dediysem de oturup onu beklemeyin ama, ortam yaratın.
Bende sizin gibi düşünüyorum belli bir yaşa gelinceye kadar aradığım gibi birini bulamazsam aklıma en uyan kişiyle evlenirim olmadı boşanırım diyorumisteğim tabiki ömür boyu süren mutlu bir evlillik olur ama bir ömür yalnız kalmaktansa evlenip boşanmış olmayı en azından bir çocuk sahibi olabilmek için tercih ederim. Bu şekilde yaşayan birçok kadın var. İki insanın ömür boyu anlaşabilmesi şu devirde zor gibi çünkü. Çocuk sahibi olmak çok istediğim birşey
Hep derim piç erkek sendromu iyileri bir türlü sevmiyoruz sevemiyoruz emin ol onlar bize pasif geliyor nerede piç adam var onlari seviyoruz.vardır mutlaka ama sayıları oldukça az. Sadece ben değil çevremdeki kadınlarda erkeklerden muzdarip. iyi olan çok olsa bu kadar kadın erkekler yüzünden üzülmezdi bence
30umdan sonra ben de böyle düşünmeye başladım,aklıma biraz uysa evlenicem artık vakit geciyor diyorum ama sonra hep bi biraz daha bekleyebilirim aslında,aşık olarak evlenme şansımı elimden almamalıyım diyorum ve sonuc hüsranBende sizin gibi düşünüyorum belli bir yaşa gelinceye kadar aradığım gibi birini bulamazsam aklıma en uyan kişiyle evlenirim olmadı boşanırım diyorum
31 yaşında ve bekar biri olarak seni çok iyi anlıyorum. Valla ne yaparsan yap nasip, ötesi yok. Kursa git, çevre edin, yeni biriyle tanış vs önerilerine hazır ol.Selam kızlar.32 yaşındayım evlenip kendi ailemi kurmayı çok istiyorum ama bir türlü nasip olmadıhayat böyle çok sıkıcı kaç yaşıma geldim hala ailemle yaşıyorum. kendi kocam ve çocuklarım olmasını ailem olmasını çok istiyorum.yüksek lisans mezunuyum iyi bir işim var çirkinde sayılmam beğenirim kendimi. neden böyle anlamıyorum hayatımda 3 kişi oldu.biri durduk yere ayrılmak istedi.2 ay sonra barışmak istedi ben dönmedim çok kızgındım beni oyuncak gibi görmesine sinirlendim. ilk sevgilimde 2 sene unutamadım hep ağladım.biri gayet düzgün biri gibi görünürken ukraynalı kızları eklediği sahta hesabını yakaladım ayrıldım. en sonuncusuyla kasımda ayrıldık.askerdi instagramda sürekli birilerini ekliyordu kim diye sorduğumda tanıdığını söylüyordu.ama düşününce asker adam iş arkadaşlarınn hepsi erkek.sürekli kızlarla tanışıyor olması mümkün değil.kızlardan bazılarına mesaj attım instagramdan.sağolsunlar dürüstçe cevapladılar.sevgilisi olduğunu bilseydim görüşmezdim dedi çoğu.hepsini yürümüş yani.kızların mesajlarının ekran görüntüsünü gönderdim ve engelledim.off bütün erkekler mi böyle bana mı denk geldi. aile kuramadan çocuk sahibi olamadan tek başıma ölüp gideceğim (
31 yaşında ve bekar biri olarak seni çok iyi anlıyorum. Valla ne yaparsan yap nasip, ötesi yok. Kursa git, çevre edin, yeni biriyle tanış vs önerilerine hazır ol.Nasip değilse, yüz kişiyle de tanışsan olmayınca olmuyor. Birini zorla sevemezsin ya. İçine sinmeyince, kalbin atmayınca olmuyor yani.
Kaygılarını anlıyorum, yalnız değilsin.
Selam kızlar.32 yaşındayım evlenip kendi ailemi kurmayı çok istiyorum ama bir türlü nasip olmadıhayat böyle çok sıkıcı kaç yaşıma geldim hala ailemle yaşıyorum. kendi kocam ve çocuklarım olmasını ailem olmasını çok istiyorum.yüksek lisans mezunuyum iyi bir işim var çirkinde sayılmam beğenirim kendimi. neden böyle anlamıyorum hayatımda 3 kişi oldu.biri durduk yere ayrılmak istedi.2 ay sonra barışmak istedi ben dönmedim çok kızgındım beni oyuncak gibi görmesine sinirlendim. ilk sevgilimde 2 sene unutamadım hep ağladım.biri gayet düzgün biri gibi görünürken ukraynalı kızları eklediği sahta hesabını yakaladım ayrıldım. en sonuncusuyla kasımda ayrıldık.askerdi instagramda sürekli birilerini ekliyordu kim diye sorduğumda tanıdığını söylüyordu.ama düşününce asker adam iş arkadaşlarınn hepsi erkek.sürekli kızlarla tanışıyor olması mümkün değil.kızlardan bazılarına mesaj attım instagramdan.sağolsunlar dürüstçe cevapladılar.sevgilisi olduğunu bilseydim görüşmezdim dedi çoğu.hepsini yürümüş yani.kızların mesajlarının ekran görüntüsünü gönderdim ve engelledim.off bütün erkekler mi böyle bana mı denk geldi. aile kuramadan çocuk sahibi olamadan tek başıma ölüp gideceğim (
Bence hayatı doğal akışına bırakmak gerekiyor. Bir şeyi zorladığında olmuyor. Eğer olacaksa o kişi hayatın doğal akışı içinde size rastlıyor, yollar bir şekilde kesişiyor. Bunun çok fazla örneğini gördüm.Yeni insanlarla nasıl tanisabiliriz?
Hayatı boyunca hiç evlenemeyenler de var ama. Ben onun için “ kaderinizdeki kişi sizi bulacak” sözüne çok inanmıyorum.nefes alsın yeter moduna girmeyin bence.
sırf çocuk sahibi olmak ya da evlenmek için sonradan boşansam da olur dediğinize emin misiniz.: (
önce rahatlayın biraz ve bence biraz da kaderci olun.
kaderinizde olan kişi sizi bir gün bulucak, buna inanın.
böyle dediysem de oturup onu beklemeyin ama, ortam yaratın.
Çocuk olayınız nasıl oldu. Ben de 30 lu yaşlarında bekarım bu konu ilgimi çekti. 35 yaşından sonra çocuk sahibi olmak zorlaşıyor diyorlar.Daha yaşın kaç
Bu ne umutsuzluk
36 yaşında evlendim, şu an 43 üm, her şey yolunda, iyi bir evliliğim var ama diyorum ki evlilik çok matah bir şey değil. Toplum size bunu dayattığı için üzülüyorsunuz yapmayın. Bu şekilde düşünmek size hata yaptırır, hayırlısı deyip hayatınıza bakın, üzmeyin kendinizi
Çocuk olayınız nasıl oldu. Ben de 30 lu yaşlarında bekarım bu konu ilgimi çekti. 35 yaşından sonra çocuk sahibi olmak zorlaşıyor diyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?