- 16 Ağustos 2016
- 9.337
- 4.664
- 123
Güzel olur ama abim hem netten bu tür olaylara karşı hemde benim sebep olmak istediğim çöp çatanlık işleri hep başarısız olduŞey acaba abiniz kaç yaşında ? Nerede oturuyor ? Konu sahibiyle belki bir çay içebilirler...
İyi bir işim olsaydı akşamları savunma sporları kursuna giderdim, başka şehirlerdeki turlara katılırdım, evcil hayvan edinirdim, yemek kursuna katılırdım, fotoğraf kursuna, sevdiğim tüm sosyal aktivite kurslarına katılırdım elbet orda beğendiğim kişiylede 3 sene flört etmeden evlenmezdim, çünkü şiddete meyilli varmı ve karakterini tamamen bilmem gerekli , ben artık evlilikten çok kafa dengi olsun illa çoçuk olsun dersen evlenirim çünkü evlenince erkekler biranda değişiyor korkuyorum.21 yaşında evlenmek büyük cesaret. hayırlısı olsun bütün kadınların ortak sorunu bu sorunum
Evlenen de ağlıyor, üzülüyor. Benim bir arkadaşım maaşımı da veririm. Kaynanamla da yaşarım. Ayağını bile yıkarım (biliyorum ama bir an önce doğru kişiyle karşılaşıp mutlu olmak evlenmek istiyorum. nereye kadar böyle yaşayacağım
Bulunmadik hint kumasimiymis Krsidaki adamda bu kadar tavize razi olup evlenmis.Evlenen de ağlıyor, üzülüyor. Benim bir arkadaşım maaşımı da veririm. Kaynanamla da yaşarım. Ayağını bile yıkarım () Yeter ki evleneyim diye dua ederdi hep. 6 ay içinde boşandı. O yğzden hayırlısı deyip susmak lazım.
Yaşım geçiyor diye korkuyordu. İlk bulduğuna sarıldı diyelimBulunmadik hint kumasimiymis Krsidaki adamda bu kadar tavize razi olup evlenmis.
canım madem o kadar istiyordun bunları yapmayı neden üniversite okumadın meslek sahibi olmadın da o yaşta evlendin ? onu da yapamazdım sanırım evlenmeyi istesem de. meslek sahibi olmak özellikle bir kadınn meslek sahibi olması çok önemli bir şeyEğer iyi
İyi bir işim olsaydı akşamları savunma sporları kursuna giderdim, başka şehirlerdeki turlara katılırdım, evcil hayvan edinirdim, yemek kursuna katılırdım, fotoğraf kursuna, sevdiğim tüm sosyal aktivite kurslarına katılırdım elbet orda beğendiğim kişiylede 3 sene flört etmeden evlenmezdim, çünkü şiddete meyilli varmı ve karakterini tamamen bilmem gerekli , ben artık evlilikten çok kafa dengi olsun illa çoçuk olsun dersen evlenirim çünkü evlenince erkekler biranda değişiyor korkuyorum.
herkes için bunların önemi farklıdır. evlenmek ve çocuk sahibi olmak önemli olmasa neden dünyada bu kadar çok insan evlenip çocuk sahibi oluyor. bunlar güzel şeyler. tek başına hayat bir yere kadar, paylaşabileceğin birini arıyor insan. biriyle tanışma konusunda herkes sizin gibi şanslı olamıyor maalesefYani aslında evlenmek cok önemli birşey değil ama evlenemeyen icin önemli.
Mesela cocuk sahibi olmakta önemli birşey değil ama olmayan icin önemli.
Okumakta hic hic onemli bisey degil ama üniversiteye gitmeyen biri icin önemli. O yüzden sizi anlıyorum yaşamadığınız birşey icin uzulmenizi de anlıyorum ama bu sekilde olmaz ki. Yani bu erkeklerle nasil tanışıyorsunuz onu anlamadim internetten mi? Eğer internetten se oyle tanışmayın derim ben bir de sosyal biri mısınız genelde o şekilde oluyor ben eşimle bir arkadaş ortamında tanışmıştım mesela
Daha dün bir arkadaşımla bu konuyu konuştuk, "kendine güvenin fazla, takmıyor gibi görünüyorsun, sanki aramıyor istemiyorsun gibi, hatta sanki birisi varmış gibi" dedi, yani öyle bir rahat görünüyormuşum. Gel gör ki hayatımda kimse yok ve istiyorum:)Yalnız gidin sosyal faalieytlere katilin. Bir de cok arayis icindesiniz disaridan farkediliyordur. O yüzden insanlar sizden uzak durabilir. Baska konuda da yazdim arayis icinde olan insanlar 100 km öteden kendini belli ediyor. Kimseyle ilgilenmeyen zamana bırakan kendi yoluna bakan insanları herkes istiyor.
Doğrudur :) herkesin kendi tecrübesi benim arayistan kastettigim hepimizin bir dönem olduğu gibi cocukca arayislar yeter ki biri olsun kafası ben biraz gec olgunlastim bu dönemim uzun sürdü su anki halimden cok daha güzel olmama ragmen asla biri cikmazdi herkes beni redderdi (tipsizler bile) ne zaman arayisi biraktim o zamandan beri sagdan soldan yakisikli firliyor ama benim sevgilim var beni reddedenler bile bir bir pesime düştüDaha dün bir arkadaşımla bu konuyu konuştuk, "kendine güvenin fazla, takmıyor gibi görünüyorsun, sanki aramıyor istemiyorsun gibi, hatta sanki birisi varmış gibi" dedi, yani öyle bir rahat görünüyormuşum. Gel gör ki hayatımda kimse yok ve istiyorum:)
Yani tamamen nasip bu iş, ister aranıyor gibi görün ister aranmıyor gibi olacağı varsa oluyor yoksa aya da çıksan yok. Söyleyeceklerim bu kadar:)
Merhaba üniversiteyi okudum şuan kpss ye hazırlanıyorumcanım madem o kadar istiyordun bunları yapmayı neden üniversite okumadın meslek sahibi olmadın da o yaşta evlendin ? onu da yapamazdım sanırım evlenmeyi istesem de. meslek sahibi olmak özellikle bir kadınn meslek sahibi olması çok önemli bir şey
Sizi tehdit ediyor sa polise gidinMerhaba üniversiteyi okudum şuan kpss ye hazırlanıyorum
Bir güncelleme getirirsen maddi durumu iyi talibim dediğim kişi sürekli görüşmek isteyince sadece haftada 1 görüşeceğimi söylemem üzerine hediye ettiği saati tekrar istemeye başladı ve bana ve anneme küfür etti evimizin kapısına sarhoş gelip çık diye tehdit etti çok korkuyoruz babam yok evi arka sokakta sanırım taşınacağız
Gerçekten şu yaşıma kadar tanıdığım tüm erkekler bana zarar verdi
Şimdi saati istediği halde 5 kişi ayarlayıp ayağıma getireceğim dedi
Zaten zar zor geçiniyorduk şimdi reddiyoruö diye beni tehdit ediyor hemde canımla polisten korkmayan adamı çok olan birisi
Bak canım evlenmek istemek bile o kadar zorki reddedildi anda şeytana dönenler var dikkat et canım iyiki mesleğin var
aynen öyle tabi ki , herşeyin hayırlısı evliliğin de öyle. öyle evlilkiler var ki keşke bekar olsam diyorlar insanlar pişman oluyorlar. En korktuğum şey allah korusunYaaa dün bir konu vardı.geç evlenmiş boşanıyormuş konu sahibi.ben de senelerce üzüldüm evlenemedim diye dert ettim hep kendime dedi.çocugu da vardı .Allahtan hayırlısını isteyin.dua ederken dikkat edin.Evlenmek değil bir ömür mutlu olacağinız biriyle olmak olsun amacınız.sizi çok seven onu üzdügünüzde kalbinizin cız edeceği , sizi hiç üzmeyen değil üzdügünde gönlünüzü almasını bilen biri olur hayatınızda inşallah.
bu çok korkunç. Kesinlikle polise gitmelisin durumu anlatıp koruma talep etmelisinMerhaba üniversiteyi okudum şuan kpss ye hazırlanıyorum
Bir güncelleme getirirsen maddi durumu iyi talibim dediğim kişi sürekli görüşmek isteyince sadece haftada 1 görüşeceğimi söylemem üzerine hediye ettiği saati tekrar istemeye başladı ve bana ve anneme küfür etti evimizin kapısına sarhoş gelip çık diye tehdit etti çok korkuyoruz babam yok evi arka sokakta sanırım taşınacağız
Gerçekten şu yaşıma kadar tanıdığım tüm erkekler bana zarar verdi
Şimdi saati istediği halde 5 kişi ayarlayıp ayağıma getireceğim dedi
Zaten zar zor geçiniyorduk şimdi reddiyoruö diye beni tehdit ediyor hemde canımla polisten korkmayan adamı çok olan birisi
Bak canım evlenmek istemek bile o kadar zorki reddedildi anda şeytana dönenler var dikkat et canım iyiki mesleğin var
vardır mutlaka ama sayıları oldukça az. Sadece ben değil çevremdeki kadınlarda erkeklerden muzdarip. iyi olan çok olsa bu kadar kadın erkekler yüzünden üzülmezdi benceAç erkeklere denk gelmişsiniz sadece canım iyileri de var emin ol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?