• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlenemiyorum

umutsuzvaka01

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2018
5.023
2.919
173
Merhaba hanimlar
Sorunum şu ki 25 yaşına geldim ve hala bekarim. Meslek sahibiyim ve guzel denilebilecek birisiyim. Evlilik yaşım artik geldi ciddi anlamda birseyler olsun istiyorum fakat tanistigim kisiler dahi olsa bir iki görüşmeden sonra sonlaniyor.
Cevremden de surekli ne zaman evleneceksin sorusunun sorulmasindan bıktım artik ciddi anlamda evlenmek istiyorum
Sizce ne yapmaliyim
Not: Bir önceki konumda polis es adayim oldugundan bahsetmistim gecen hafta görüştük sonuç nötr bastan beri istemiyordum zaten onu

Oouuvv yaşınız epey geçmiş, evde kalmışsınız resmen:işsiz:
Bu ara “evlenemiyorum” temalı konulardan gına geldi. Açanların çoğu da genç, eğitimli insanlar halbuki.

Belki 83362. kez yineliyorum; bekleyin, doğru insan doğru zamanda çıkacaktır karşınıza.

Oouuvv yaşınız epey geçmiş, evde kalmışsınız resmen:işsiz:
Bu ara “evlenemiyorum” temalı konulardan gına geldi. Açanların çoğu da genç, eğitimli insanlar halbuki.

Belki 83362. kez yineliyorum; bekleyin, doğru insan doğru zamanda çıkacaktır karşınıza.
Beklemekle olmuyo sanirim yada olacagina ihtimal vermiyorum sizcede yaş olarak evlenmesi gereken bir yasta degil miyim

Beklemekle olmuyo sanirim yada olacagina ihtimal vermiyorum sizcede yaş olarak evlenmesi gereken bir yasta degil miyim
Evlenmesi “gereken” diye bir yaş yok benim için. Çok erken olmamak kaydı ile, insan istediği ve hazır olduğu her yaşta evlenebilir.
Evliliği sadece “gereklilik” olarak görürseniz; acele karar verir ve sağlıksız bir evlilik yaparsınız.
Benim için 25 ya da 65 fark etmez, o yüzden siz de şu mahalle baskısının sizi alt etmesine izin vermeyin

Yaa evlenemezsen evlenme..çok mu dert,burayı oku azıcık..her şeyin hayırlısı..artı evlenmek için evlenme,gerçekten her anlamda içine sinsin..daha 25 yaşındaymışsın,,kii inan sen evlenirsin bu azim ve istek olduktan sonra..+30 ve bekardan sevgiler:KK66:
Sanırım sorun bende ya, anormal olan benim

Evde kalmışım, haberim yok :KK51:

Yaa evlenemezsen evlenme..çok mu dert,burayı oku azıcık..her şeyin hayırlısı..artı evlenmek için evlenme,gerçekten her anlamda içine sinsin..daha 25 yaşındaymışsın,,kii inan sen evlenirsin bu azim ve istek olduktan sonra..+30 ve bekardan sevgiler:KK66:
Ben hayatimda biri olmasina yuva kurmaya cok onem veren biriyim belki bundan ötürü

Sanırım sorun bende ya, anormal olan benim

Evde kalmışım, haberim yok :KK51:
Sizin yaşınız kac

Oha yaaa
Böyle konuları okudukça sasip kalıyorum.
27 olmama bir ay kaldı, evlilik asla gündeminde değil. Hatta bana cidden çoook uzak.
Aday mı yok?
Var aslında, o konuda da sıkıntı yok. Ama daha hayatımin baharında, ennnn delidolu yaşımda, dunya bana yeni kucak açmışken spontane , dolu dolu hayatı yaşamak varken evlilik bana çoook uzak gorunuyor.
Hadi aşık olursun, hayatı onla yaşamak istersin, ennn doğal hakkin, ne mutlu sana derim ama aday bile yokken bu evlilik hevesi neden?
Yani ne var ki şu evlilikte? Hiç mi evlenen arkadaşın yok? Benim etrafimda epey var, hepsi tek tip. Mütemadiyen birseylerin taksidini odeyen,yorgun argın eve gelip mutfağa giren,evin bütün çamaşırını yıkayıp utuleyen, eşinin gotunu toplamaktan dinlenemeyen, çocuğu baba evinden getirmiş gibi herşeyiyle ilgilenen, ayda 1 kere arkadaşlarıyla dışarı çıkıyorsa kendini şanslı hisseden, arkadaşıyla içip eğlenme -kizkiza gezip dilediği saatte dönme lüksü olmayan...
Amaaaaaaannn daha neler neler.
Bazen evli arkadaşlarım bana göz süzüp 'ah canım, Allah sana da nasip etsin' diyorlar, 'tovbe de' diyroum :)
Yani evlilik olsun elbet bir gün ama seninki gibi eli iş tutmayan kocam olacaksa Allah aratsın yani :p

Gençlik ve bekarlık çok güzel şeyler.
Ama mal gibi yaşamazsan:) çik mesela yurtdışına. İkiyüz liraya Ukrayna'ya bilet al, vize yok pasaport yok...hostellerde kal, yerel insanlarla tanış... Kadın başına tatilin tadını çıkar.
Ya da cesaret edemiyorsan,decatlondan seksen liraya al bir çadır, git kelebekler vadisine:))
Hayat çoook güzel, yaşamayı bilene.

Back
X