• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlenemiyorum

Hmmm 25 yaşında ve hala bekarsınız öyle mi?Geçmiş olsun bu saatten sonra olmaz o iş.

Ben de 25'im evde kaldık napalım. Başka şeylerle avunuruz.Siz gene meslek sahibiymişsiniz ben okulu da bitiremedim henüz. Gidip kendimi atayım camdan:işsiz::işsiz:

Umutsuz vaka olmak için biraz genç değil misiniz?

Ne yiyip ne iciyorsunuz ne kadsr rahatsiniz ben depresyondayim cunki resmen evlenemedim diye
Senin geçtiğin yollardan daha önce geçtim sadece..ne kadar kafayı da yesen,depresyona da girsen ,ağlasan da,sızlasan da,dua da etsen,olacaksa oluyor,olmayacaksa olmuyor;)dolayısıyla bir süre sonra artık sende rahat olmayı öğreniyorsun,;)

Oha yaaa
Böyle konuları okudukça sasip kalıyorum.
27 olmama bir ay kaldı, evlilik asla gündeminde değil. Hatta bana cidden çoook uzak.
Aday mı yok?
Var aslında, o konuda da sıkıntı yok. Ama daha hayatımin baharında, ennnn delidolu yaşımda, dunya bana yeni kucak açmışken spontane , dolu dolu hayatı yaşamak varken evlilik bana çoook uzak gorunuyor.
Hadi aşık olursun, hayatı onla yaşamak istersin, ennn doğal hakkin, ne mutlu sana derim ama aday bile yokken bu evlilik hevesi neden?
Yani ne var ki şu evlilikte? Hiç mi evlenen arkadaşın yok? Benim etrafimda epey var, hepsi tek tip. Mütemadiyen birseylerin taksidini odeyen,yorgun argın eve gelip mutfağa giren,evin bütün çamaşırını yıkayıp utuleyen, eşinin gotunu toplamaktan dinlenemeyen, çocuğu baba evinden getirmiş gibi herşeyiyle ilgilenen, ayda 1 kere arkadaşlarıyla dışarı çıkıyorsa kendini şanslı hisseden, arkadaşıyla içip eğlenme -kizkiza gezip dilediği saatte dönme lüksü olmayan...
Amaaaaaaannn daha neler neler.
Bazen evli arkadaşlarım bana göz süzüp 'ah canım, Allah sana da nasip etsin' diyorlar, 'tovbe de' diyroum :)
Yani evlilik olsun elbet bir gün ama seninki gibi eli iş tutmayan kocam olacaksa Allah aratsın yani :p

Gençlik ve bekarlık çok güzel şeyler.
Ama mal gibi yaşamazsan:) çik mesela yurtdışına. İkiyüz liraya Ukrayna'ya bilet al, vize yok pasaport yok...hostellerde kal, yerel insanlarla tanış... Kadın başına tatilin tadını çıkar.
Ya da cesaret edemiyorsan,decatlondan seksen liraya al bir çadır, git kelebekler vadisine:))
Hayat çoook güzel, yaşamayı bilene.
Cok guzel özetledin tesrkkur ederim ama dedigim gibi çevre baskisinin etkeni cok birde evlenen arkadaslarimi görünce cok özeniyorum hemen evlenmesem be hayatimda biri olsa fena olmazdi bence

Merhaba hanimlar
Sorunum şu ki 25 yaşına geldim ve hala bekarim. Meslek sahibiyim ve guzel denilebilecek birisiyim. Evlilik yaşım artik geldi ciddi anlamda birseyler olsun istiyorum fakat tanistigim kisiler dahi olsa bir iki görüşmeden sonra sonlaniyor.
Cevremden de surekli ne zaman evleneceksin sorusunun sorulmasindan bıktım artik ciddi anlamda evlenmek istiyorum
Sizce ne yapmaliyim
Not: Bir önceki konumda polis es adayim oldugundan bahsetmistim gecen hafta görüştük sonuç nötr bastan beri istemiyordum zaten onu
Her şey günümü bekliyor canim hayırlısıyla olur günü gelince

Merhaba hanimlar
Sorunum şu ki 25 yaşına geldim ve hala bekarim. Meslek sahibiyim ve guzel denilebilecek birisiyim. Evlilik yaşım artik geldi ciddi anlamda birseyler olsun istiyorum fakat tanistigim kisiler dahi olsa bir iki görüşmeden sonra sonlaniyor.
Cevremden de surekli ne zaman evleneceksin sorusunun sorulmasindan bıktım artik ciddi anlamda evlenmek istiyorum
Sizce ne yapmaliyim
Not: Bir önceki konumda polis es adayim oldugundan bahsetmistim gecen hafta görüştük sonuç nötr bastan beri istemiyordum zaten onu
Daha 25 yaşındaymışsınız bir durun bismiallah. Hayır birde evlenince ne olacak zannediyorsun da aday bile yokken evlilik aşkıyla yanıp tutuşuyorsun ki? Bence akışına bırakın acele etmeyin ki yanlış kararlar vermeyin.

Aslında sorun su ben hayatimda biri olsada elimde tutamiyorum kisa sürüyor iliskilerim
Bence evlilik odaklı yaklaştığınız için insanları ürkütüyor olabilirsiniz.
25yaşındaki bir kadına yakışmıyor evde kaldım demek. Ben 30yaşımda evlendim 31de anne oldum. Daha erken olsaymış kafayı yermişim.
Çalışıyor musunuz eğitim durumunuz ne?
Yanlış anlamayın meşgaleniz oldu mu diye soruyurum. Uğraşacak takılacak çok şey var hayatta.

Bence evlilik odaklı yaklaştığınız için insanları ürkütüyor olabilirsiniz.
25yaşındaki bir kadına yakışmıyor evde kaldım demek. Ben 30yaşımda evlendim 31de anne oldum. Daha erken olsaymış kafayı yermişim.
Çalışıyor musunuz eğitim durumunuz ne?
Yanlış anlamayın meşgaleniz oldu mu diye soruyurum. Uğraşacak takılacak çok şey var hayatta.
Universite mezunuyum grafik tasarimciyim evet calisiyorum suan

Suan ki modum gelen kismetlerin hepsini degerlendirmek kriterlerime uyuyorsa neden olmasin :)))[/QUO bismillah nerdeyse nefes alsa yeter diyecek kivama gelmişiniz cok sasiriyorim egitimli genc kizlarimizin bu derece koca diye yol gozlemesine vakti geldiginde olur zaten bu acele neden

Back
X