• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlenemiyorum

asik olamiyorum deseydin bence daha büyük dertti.
Daha 25 yaşındaymışsınız bir durun bismiallah. Hayır birde evlenince ne olacak zannediyorsun da aday bile yokken evlilik aşkıyla yanıp tutuşuyorsun ki? Bence akışına bırakın acele etmeyin ki yanlış kararlar vermeyin.
bence bu asil facia ortada aday yok kizcagiz evde kaldigini düsünüyor, kiz sen daha hele bi asik ol hele, asil derdin bu zaten :D

Aynı başlıktan benim de konum var :)) burdan bakınca komik oluyormuş ya:dondurma: şaka maka takma kafana çünkü değişen bir şey olmuyor bak 27ye ramak kaldı benim de yok. Amaaan diyorum evlenenler benim kadar rahat mı sanki:21: herkes ister karşısına istediği gibi biri çıksın ama oldu oldu olmadı kendimizi mi jiletleyelim:KK51:

Bu zamana kadar kimse beğenmedi en son internetten biriyle konuşuyordum buluşunca beğenmedi :KK43:

biri begnemedi diye mi umudunu yitirdin, hayat böyledir herkes begenecek diye kaide yok, biri begensin ve dogru kisi olsun, neden begenilmedigini düsünüyorsun sen mesela ?

Back
X