• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlenemiyorum

25 yasındasın daha evlenemıyırum dıyorsun bende 31 nolcak sımdı hangımız aglayalım .Benımde meslegım var bende guzelım sen den kslır yanım yok yani :))ama olmuyo işte aglayıp durmayın cokta matrah bırsey degıl bu evlılık .

Oouuvv yaşınız epey geçmiş, evde kalmışsınız resmen:işsiz:
Bu ara “evlenemiyorum” temalı konulardan gına geldi. Açanların çoğu da genç, eğitimli insanlar halbuki.

Belki 83362. kez yineliyorum; bekleyin, doğru insan doğru zamanda çıkacaktır karşınıza.
Bende 31 yasındayım bekarım ben bıle gıcık kaptım kusacagım gelıyor su evlılık dıye aglayanlardan tamam bende agladım ama su evlılık denen kurumun bukadar da seker bırsey olmadıgı ortada .

Evlenmeyin diyorum ben :)
Anam oturun ananızın dizinin dibinde bey gibi yiyin prenses gibi gezin :)

Kotu bir evliliktense bekarlik iyi fakat

tek basina mucadele
bir seyler paylasamama
bekar bir kiz oldugun icin herkesin kolayca sana yaklasmasi
insanlara laf anlatmak ve
surekli kendini korumak icin belirli saatlerde belirli isleri yapmak da zor.

Tabi cocuk da tek basina olmuyor.

O da doğru doğru ama şimdiki aklım o zaman olsaydı asla evlenmezdim ..
Kotu bir evliliktense bekarlik iyi fakat

tek basina mucadele
bir seyler paylasamama
bekar bir kiz oldugun icin herkesin kolayca sana yaklasmasi
insanlara laf anlatmak ve
surekli kendini korumak icin belirli saatlerde belirli isleri yapmak da zor.

Tabi cocuk da tek basina olmuyor.

Mühim olan erken evlenmek değil.
Doğru evliliği bulabilmek.

26'da evlendim.
6 yıl oluyor artık evleneli.
Başından beri hep bir şeyler eksikti.
Bir tarafını düzeltsem diğer tarafı yamuldu herifin.
Benim yaşıtlarım 2. bebesini yaptı ya da hamile.
Bunlar benden sonra evlense de durum bu.
Benim elim kolum kalkmıyor.
Sorunlarla boğuşmaktan hehh bu yaş tam zamanı bile diyemiyorum.
Sevgim bitmediği için yol verip önüme de bakamıyorum.

Şimdiki aklım olsa anneciğimin evinde mutlu mutlu yaşardım.
Tek derdim şehir şehir, ülke ülke gezmek olurdu.

Hee tabi bir yaşa geldikten sonra eş, yuva, çocuk da bir ihtiyaç.
Eksikliği duyulur muhakkak.
30'da evlenirdim belki daha mantık dolu bir evlilik yapardım ne bileyim..

25 nedir?
Bence tam bekarlığın tadını çıkarma yaşı..

Allah gönlünüze göre versin.

Peki benim yaşımdayken bir evde kaldım düşüncesi yok muydu sizde de

Yahu neden evde kalayım ne münasebet ya ahahahahah
Ben mal mıyım eşya mıyım?
Evlenmekten kat kat daha güzel şeyler var ve hepsini yaşadım. Dolu dolu istediğimi yaptım. Ve eğer başkaları gibi bir evlilik geçireceğimi düşünseydim eşimle asla evlenmezdim.
Evlilik bir zorunluluk ve ödül değil.
Bir erkeğin boyundurluğu altına girmek, hayattan kendini soyutlamak, kısıtlamaksa evlilik hiç evlenme daha iyi.
Sen mutlu olursan, öz güvenli olursan, kültürlü, sevecen, neşeli, dolu dolu olursan yaşın ne olursa olsun o insan seni buluyor zaten. Etrafın boş sığ insanlarla değil harika insanlarla çevrili oluyor.
Bu evde kaldım bilmem ne safsatalarını bırakın mutluluk ve huzur sadece bu değil.

Allah sana akil fikir versin. Yirmibir sayfalik nasihatta aklini basima getirmemis:KK43: O zaman onune ilk cikan biriyle evlende gununu gor derim:)
Sanırım cevapları karıştırdınız. Konu sahibi değilim ben. Sadece başka bir hanımefendi bir yoruma göndermeli mesaj yazmıştı ona güldüğümü belirttim. Boşuna sövdünüz o kadar. Neyse. Sevgiler.

işte bu söz herşeyi çürütür bence :KK200:
Bende evlenmedim, ailemle yaşıyorum, aşk hayatım ters gitti hep. İşim gücüm yerinde. Yaş ilerledi. Ama daha vakti değilse ne yapalım? Geçen gün annemim beynini yerken üste yazdığım çümleyi bana hatırlattı.. Vakit, nasip, esir. Sabır kızlar. Geç olsun iyi olsun..

Bende evlenmedim, ailemle yaşıyorum, aşk hayatım ters gitti hep. İşim gücüm yerinde. Yaş ilerledi. Ama daha vakti değilse ne yapalım? Geçen gün annemim beynini yerken üste yazdığım çümleyi bana hatırlattı.. Vakit, nasip, esir. Sabır kızlar. Geç olsun iyi olsun..

bende bekarım aynı şekilde rabbim kıymet bilenlerle karşılaştırsın. olur herşey zamanında anın tadını çıkarmak gerek

bende bekarım aynı şekilde rabbim kıymet bilenlerle karşılaştırsın. olur herşey zamanında anın tadını çıkarmak gerek
Çok sevdim şu cevabını. Çok fazla katılıyorum. Allah doğru düzgün insanlarla karşılaştırsın bizleri, çocuklarımıza anne baba olacak o insanlar. Hayırlısını isteyelim.

Back
X