• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlenemiyorum

şaka degıl mı
25 yasına geldım hala bekarım kısmetım yok ne demek arkadasım :)
25 yas erken zaten
e anca oku bıtır ıse basla dıyene kadar daha dur acelen ne
ıs ortamı sosyal ortam bırılerı daha yenı cıkmaya baslar karsına
kucuk yasta evlenenlere madalya takılmadı kucuk yasta evlenıp de ıyıkı evlenmısım dıyenı de duymadım
28 yasımda evlendım babam acelen ne nasılsa evlenırsın 30 yasını doldur 28 ıle 30 arasında bıle cok fark goreceksın hayata bakıs acında dedı
nasıl bır cevreyse o 25 yasında daha yenı hayata atılan ınsana ne zaman evleneceksın dıye soruyor
daha dur once yurumeyı ogren yahu :)
25 yaş erken diye diye evde kalacam soonunda dipnot: 1 ay sonra 26yım

Siz o soranlara bakmayın sizce sen evlenince susacaklarmı? Aslaaaa çocuk ne zaman diyecekler çocuk olacak ikinciyi üçüncüyü soracaklar. Hayatınızı ne zamancılara göre yönetmeyin yaşınız normal bence depresyona girmeye gerek yok
28 yaşından sonra kaygılanmalıyım değil mii

Düğün yapmak için, gelinlik giymek için, koltuk takımı almak için, instagramda düğün fotoğraflarınızı paylaşıp "koçişkomla gezmeler" yazmak için evlenmeyin...
Aşık olduğunuz için evlenin, ondan başkasıyla yapamam dediğiniz için evlenin.
Hele hele insanlar soruyor diye asla evlenmeyin.

Vira bismillah daha yirmi beş yaşındasın hele bi dur bakalım ya. Milletin lafına da bakma evlensen ne zaman çocuk derler onu yapsa e hani ikincisi derler hiç umursama bile

Ne yaptın o Tokattaki çocukla? Konuşmuyorsunuz değil mi?
Canım sorma valla gecen hafta ben salaklık edip aradım bi kaç kere çaldırdım açmadı ama bi beklentiden değil içimdeki umudu öldürmek için yaptım bunu
Onun dışında ondan ses seda yok sadece tel no mu silmemiş paylaştığım hikayelere bakıyo devamlı

Canım sorma valla gecen hafta ben salaklık edip aradım bi kaç kere çaldırdım açmadı ama bi beklentiden değil içimdeki umudu öldürmek için yaptım bunu
Onun dışında ondan ses seda yok sadece tel no mu silmemiş paylaştığım hikayelere bakıyo devamlı
Numaranı silmedi diye umut olmasın bu sana, boşver onu zaten, yeni adaylara bak.

29 da evlendim bende cok düşünüyordum eyvahh kaldım evde diye ama en dogru zaman en dogru insan ıktı karsıma sabr ve dua herseyin anahtarı....

bu göreceli bi iş gec degil 26 etrafımda meslek sahıbi güzel bi çok kız var bekar 28 29 yaşlarında mutlulugu yakalamak öenemli ben gec oldu düşüncesiyle 25 yasımda görüştüğüm içime sinmesede tamm dediğim birine evet dedim 3 ay nişanlı kaldım hayat burnumdan gelmişti cok şükür cabuk bitti şimdi harika biriyle evliyim dogru kalbten dua ve sabr edin vakti zamanı gelince olacaktır

bu göreceli bi iş gec degil 26 etrafımda meslek sahıbi güzel bi çok kız var bekar 28 29 yaşlarında mutlulugu yakalamak öenemli ben gec oldu düşüncesiyle 25 yasımda görüştüğüm içime sinmesede tamm dediğim birine evet dedim 3 ay nişanlı kaldım hayat burnumdan gelmişti cok şükür cabuk bitti şimdi harika biriyle evliyim dogru kalbten dua ve sabr edin vakti zamanı gelince olacaktır
Nerede yanlış yapıyorum anlamıyorum kiii

Back
X