- 14 Nisan 2018
- 5.023
- 2.919
- 173
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
evlilik için uygun bir yaş 25yaşın 25 ve evlenemiyorum diyorsun hmmm...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evlilik için uygun bir yaş 25yaşın 25 ve evlenemiyorum diyorsun hmmm...
evet uygun ben de 3 ay önce 25 imde evlendim, ama evde kaldım diye ağlamak için de erkenevlilik için uygun bir yaş 25
Çok kıskandım şuan seniiiiievet uygun ben de 3 ay önce 25 imde evlendim, ama evde kaldım diye ağlamak için de erken
konu ve nick uyumu diyorum ozaman son olarak.Çok kıskandım şuan seniiiii
Haklısın sen kaç yaşında bekarsınOnemli olan evlenememek degil ki yalniz olmak evlenmek karsina cikan kisiyi taniyinca karar verilebilecek bir sey..
Beni yalniz olmak uzuyor.
Erken yasta dogru insani bulan insan olmak iyi de biz de sans ne gezer..
Haklısın sen kaç yaşında bekarsın
normal. evlenmek için birilerini arama sürekli. bekle. senin karşına çıkmasını bekle. ifade edemedim ama sürekli evlenme odaklı görüşme birileriyle.Erkende değil ama 4 kişiyle görüştüm senenin başından beri hiç biri olmadı normal mi bu sence
Yok ilk başta arkadaşlık kurabilir miyim diye görüşüyorumnormal. evlenmek için birilerini arama sürekli. bekle. senin karşına çıkmasını bekle. ifade edemedim ama sürekli evlenme odaklı görüşme birileriyle.
ama evlilik odaklısın hep, bundan vazgeç akışına bırak.Yok ilk başta arkadaşlık kurabilir miyim diye görüşüyorum
yaşımın verdiği bi getiriama evlilik odaklısın hep, bundan vazgeç akışına bırak.
acelen? üreme diyen yok ama koca koca diye de yakınmana gerek yok bence.yaşımın verdiği bi getiri
çevreden etkileniyo insan ne bileyim arklarımın çogu evliacelen? üreme diyen yok ama koca koca diye de yakınmana gerek yok bence.
Ev le ne cem
Ver mez ler se Ga ca cam
geldi aklima kusura bakmayin :))
25 yaşındasın. üniversite bitirdiğini varsayarak söylüyorum, işinde kariyer yap, evliliği yine düşün ama tek amacın bu olmasın. İyi bir arkadaş çevresi edin. işinde-çevrende saygınlığın artsın. sonrası zaten gelir. ben henüz 23 yaşındayım ama benim düşüncem bu yönde. 1 yıldır ciddi ilişkim var henüz evlilik düşünmüyorum mesela. daha bi 3-5 sene de düşünmüyorum.çevreden etkileniyo insan ne bileyim arklarımın çogu evli
Önce hayırlısı tabi aceleye gelemz bu işlerValla şimdi ki aklım olsa evlenmem .. Ayrıca yaşınız da çok büyük değil. 25 nedir yahuu.. Allah hayırlısını nasip etsin inşallah diyelim..