• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlenemiyorum

Onemli olan evlenememek degil ki yalniz olmak evlenmek karsina cikan kisiyi taniyinca karar verilebilecek bir sey..

Beni yalniz olmak uzuyor.
Erken yasta dogru insani bulan insan olmak iyi de biz de sans ne gezer..

Evlenmek isteyebilirsiniz bu normal bi istek. Ama evde kaldım lafını kullanarak kendinizi aşağıladığınızın farkında mısınız? Bu lafı kullandığınız sürece bilinçaltında kendinizi yetersiz görerek özgüveninizi düşürürsünüz. Bu da karşıya yansıyor inanın. Karsıdaki erkek bu evde kaldım kısmetsizim tavrına değil de "kendimi işime gücüme adadım birisiyle tanısıp ilişki yaşamaya vaktim ve ihtiyacım yoktu açıkçası " tavrına hayran olur. Çok istekliymiş gibi de görünmeyin. Siz bir kadınsınız ve değerlisiniz bunu bir düşünün :)

Ya erkek arkasin olsun, gezin tozun ne bileyim. Bu yasta evlilik sart degil. Ha cocuk istiyorum yuvam olsun esim olsun diyorsan tabiki guzel birsey. Ama evde kalmak nedir yahu. Ne bileyim, bilemedim.
Ben erken evlendim 21 yasindaydim. Ama tabi hemen cocuk yapinca yapmam gerekenler ertelendi. Keske once onlari halletseymisim diyorum. Cunku evlilik te sorumluluk aliyorsun ve islerin cogaliyor. Kiz evde yatmayi, Anne yemegi yemeyi ozledim yaaa. Bes senedir uyumuyorum ve profesyonel asci oldum da. O rahatligi ozledim. Az daha dinlen, 27 yastan Sana bildiriyorum

çevreden etkileniyo insan ne bileyim arklarımın çogu evli
25 yaşındasın. üniversite bitirdiğini varsayarak söylüyorum, işinde kariyer yap, evliliği yine düşün ama tek amacın bu olmasın. İyi bir arkadaş çevresi edin. işinde-çevrende saygınlığın artsın. sonrası zaten gelir. ben henüz 23 yaşındayım ama benim düşüncem bu yönde. 1 yıldır ciddi ilişkim var henüz evlilik düşünmüyorum mesela. daha bi 3-5 sene de düşünmüyorum.

Back
X