evlenemiyorum

e senden gizliyosa kızlarla atıyo o zaman story . eğer öyleyse sanane napıcan o adamı

Story gizlemek sacmaymis sebi yedekte tutuyor olabilir. Siz de azicik mulayim, efendi tipli cocuklari begenin :) guzelin nazi da pesinde kosani da cok olur acikcasi ben olsam tahammul edemem.

Bence benim gibi çok vardır onun gizlediği. Üste kendini kızlarla buluşmuyormuş gibi göstermeye çalışıyor bende tahammül edemiyorum o yüzden cevap bile vermedim kendisi yuzsuz yazmış işte :)
Ama mülayim erkek konusunda haklısınız hic karşıma çıkmadı

Kızlar bence biraz da olmaz dediğiniz tiplere şans verin ben verdim şu an evleniyorum inşallah 3 ay sonra buraya konu açmıştım sevmiyorum ama evlenme teklifi aldım diye . Dua ettim bir şey oldu içime birden sevgisi dolmaya başladı ve kararımı verdim. Bir sefer de sevdiğime değil sevene şans verdim ve inşallah mutluluğu bulacağım

ya sana şöyle söyliyim bilmem kaç aylık erkek arkadaşım benle story atmıyodu hani başka başka kızlarla story atıp seni kaynetmeyi göze alıyosa direk salla bence zaten

ya erkek daha çok severse o iş yürüyo net galiba iyi yapmışsın bence

Sizin evleneceğiniz erkek nasil peki gece hayatı falan vae mi yani arkadaş ortam v.s düşkünü mu yoksa ev iş genelde ve size mi vakit ayırır. Benim olmaz dediğim tipler cidden hiç olacak gibi değil de merak ettim :)

ya ben o salaklarla yıllarımı heba ettim zaten sakın uğraşma salla onlar zaman kaybı.
Malesef bende kaybettim bende 28 yaşımdayım o yuzden onlar icin makyaj yapip öylesine bir görüşmeye bile gitmem. Şeye çok inanıyorum. Balık baştan kokar cümlesine

aslında eskiden çok ortam düşkünüymüş. Gece hayatı da çok vardı. Zaten gece hayatında tamıştkk. Fakat çok yaşamış bende duruldu gibi bir şey artık neredeyse sıfır gece hayatı

Malesef bende kaybettim bende 28 yaşımdayım o yuzden onlar icin makyaj yapip öylesine bir görüşmeye bile gitmem. Şeye çok inanıyorum. Balık baştan kokar cümlesine
ya kesinlikle ben geçenlerde biriyle tanıştım yaşça büyüktü bilmem ne olgun falan normal biri adam evliymiş kaçtım direk hani bu noktaya mı geldim yani herşey iyiydi adam evli çktı ya şansıma tüküriyim

aslında eskiden çok ortam düşkünüymüş. Gece hayatı da çok vardı. Zaten gece hayatında tamıştkk. Fakat çok yaşamış bende duruldu gibi bir şey artık neredeyse sıfır gece hayatı

Aa o cokk iyi. Sizinki kaç yaşında? Ya şuan erkekler aşırı gece hayatına düşkün. Hiç olmasın demiyorum ama haftada 3 4 gün gidenler çıkıyor karşıma ve evlenince de değişim olmuyor sordum :)

olablir ben de üniversitedeyken geceleri evde değildim hiç şimdi kafam değişti baya

arkadaşlar beni evlendirmeye çalışıyoruz şurda beni unuttunuz ya

Onlar her yerde var benimde karşıma defalarca cıktı. Açık açık evliyim yalana gerek yok dedi biri hatta. Geçen senelerde 2 kere iş görüşmesine gittim. Evli patronlar bile ertesi gün kahve içelim mi diye mesaj attılar nefret ettim herşeyden ki aşırı dekolte v.s giyersin başka türlü bir kız sanarlar küçük beyinliler anlarım da ne giyiyim ne konuşma tarzim o şekilde hatta soğuk bir kızım. Bilmiyorum bende ah mi aldım naptim karşıma hep karaktersiz erkekler cıktı. Şuan görüşmek bile istemiyorum kimseyle.

ya yine benim aklımı başıma getirdi burası okuya okuya adam kafama yatmıştı halbuki ama evliyim diyince bana güle güle dedim

ya yine benim aklımı başıma getirdi burası okuya okuya adam kafama yatmıştı halbuki ama evliyim diyince bana güle güle dedim

Aynen sakin bulaşma amaçları yatmak pisliklerin. Karakterli bir adam olsa karısıyla mutsuzsa ayrılır sonra kimle sevgili olursa olur. Bunlar macera arıyor canları sıkılıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…