evlenemiyorum

Benim de karşıma evli erkekler çok çıktı. Artık yani küfretme raddesine gelmiştim. Bıkmıştım. Belli bir yaşa gelince özellikle karşına evli erkekler çok çıkıyor. Veya dul ve sorunlular. Ya da ya da tutunamayanlar. Normal bir insan çıkma ihtimali o kadar azalıyor ki. O nedenle bende sevmediğime şans verdim zaten .

Evet ama sizin şansıniz sizi seviyor olması karşınızdaki kişinin. Hepte böyle olur umarım
Cidden evli adamlar çıkınca insanın sinirleri bozuluyor ve bu ustüste gelince soguyorsun.
Birieyle konuşuyorsun mesela evine davet ediyor hemen. Yahu sapık misin ne bileyim ne evi? Tersleyince ben çok avrupa kafasindayim klasik türk erkeği gibi değilim demezler mi ?

canım valla aynı aynı . O yüzden zorladım Kendimi şimdi mutluyum ya iyiyim yani .
Ortam kötü cidden inşallah siz de sizi seven birini bulursunuz. Ve bulduğunuzda yani birinin sizi sevdiğini hissettiğinizde gönlüm ısınmadı deyip kesip atmayın. Şans verin deneyin. Belki mutluluğunuz kısmetiniz ordadır. Çünkü bu devirde adam gibi adam bulmak çölde su bulmaktan zor. Düzgün birini görürseniz kendinizi telkinle bile onu sevebilirsiniz diye düşünüyorum. Ben mesela kendisinin devamlı iyi yönlerini düşündüm kendimi telkin ettim. Bugün buluştuk normalde öpmesinden tiksindiğim adamla aynı çataldan yemek yedik hiç rahatsız olmadım mutluydum

ya ver şans nişanlılığı uzat baktın hala sevemiyosun ayrılırsın

ya ben 2 nişanlılık geçirdim daha önce artık böyle bişe olsun istemiyorum Allah izin verirse evlenicem benim kararım kesin yani .

Ya inşallah mutlu olursun. O değil de erkek daha çok seven taraf olunca o ilişki yürüyor zaten ama kadın daha çok sevip erkek biraz daha ilgisizse olmuyor bir cacık. Vakit harcamaya gerek bile yok böyle bir durumda boşa zaman kaybi.

inşallah hepiniz mutlu olun kızlar

Nasipte varsa gelir cin’den yemen’den...
Nasipte yoksa ne gelir elden?

Her nasip vaktinin esiridir.
Üzme o tatlı canını cicegim...
Hayırsızı olacagına, hayırlısını oturup bekle daha iyi

Şu sosyal medyaya bulaşmayın bence. Ben bekarken beni de biri eklemişti ve hoş bir tipti sonra bir öğrendim ki sevgilisi varmış ama sevgilisi ile fotoğrafı falan hiç yok. Sosyal medya asla güvenilir değil. En mantıklısı bence kurs falan yada arkadaş ortamı.

Ben de artık beni sevene şans vermeyi denemekle ve gönül meselelerini tamamen rafa kaldırmak arasında gidip geliyorum. Yine birine güvenip, umutlanıp darmaduman olmaktan çok yoruldum ve yıldım çünkü.

Canım her şey nasip. Bak ben çok mutlu olarak binbir emek vererek evlenmiştim ama boşanıyorum. Olumlu düşün dua et ve Rabbime bırak. Emin ol karşına çıkacaktır.

Çevresi çok geniş olup hala nasibini bulamamış arkadaşım da var, metropolde yaşayıp yine memleketinden bulan arkadaşım da var, uçakta tanışıp evleneni duydum..
Evet biraz çaba gerekiyor kimi için, kiminin de ayağına geliyor. Kimi de o kadar fırsat varmış gibi görünen durumlarda bulamıyor.
Çok güzel başlayıp tıkanan ilişkiler de çok.
Çok kafaya takmak yanlış bence, kafaya takarak çözülebilecek bir mevzu değil.
Dua etmek iyi gelebilir ama.

Benim evlenmek istemediğim tüm eski sevgililerim benimle evlenmek istedi benim evlilik düşündüğüm iki kişi ise istemedi net biri ise evlenecekmiş. Genel de istemeyince oluyor bu işler kanun evren öyle işliyor canim

Aynen öyle. Bir arkadaşım köyde çalışıyor ve öyle sosyal bir kız da değil. Kursa; spora falan gelip giden biri de değildi. Arkadaşları biriyle tanıştırdı ve evlendi. Kesinlikle nasip kısmet. Başka bir arkadaşımın ise gitmediği kurs kalmadı ama yok yani. Olmayınca olmuyor.

Tam benim anlatmak istediğime bir örnek olmuş sizinkisi.

Mutsuz bir evliliğiniz olmasındansa evlenmemek yeğdir boşverin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…