Evlenemiyorum !

1 kocalar pişmanlıktır mutluluk 2 dedir

yaşınız gayet normal, zaten oku, bitir, işe gir, para kazan derken bir şekilde 30 yada 20 lerin sonu geliyor. 1-2 sevgiliniz olsa yürütemeseniz hoop 35. 35 geç bi yaş değil, daha akıllı, daha mantıklı yaşayacağınız aşkların yaşı.
ama şuna katılıyorum, biraz girişken olmak lazım, arkadaşlarınıza diyebilirsiniz sizi erkek arkadaşlarıyla tanıştırsınlar, ne bilim farklı ortamlara girin, ama en iyisi ve hızlısı arkadaş tanıştırması bana kalırsa. arkadaşlarınız biliyor mu durumu? O şekil görüşmeleriniz oldu mu? kafanıza uygun kişiyi en filtreden geçmiş halde tanıdık vasıtasıyla bulursunuz.

Ne olur noktalama işaretlerini doğru yere koyun yorumunuzu okurken gözüm kanadı

Benim de hep karşıma cinsellik meraklıları çıkardı.Tanisir tanışmaz eve gelmeye çalışan tipler.Ex ile onlar gibi olmadığı için evlendim bütün eksilerini rağmen fakat evlenince bir baktım adam cinsellikten olabildiğince kaçıyor naz yapıyor hatta istemiyorum bile dedi bir defasında.Cinsel sorunu vardı sanırım ondan böyleydi.Oncesinde ve sonrasında bir birlikteliğim olmadığı için farkettigim şey cinsel sorun mu bilemiyorum.
Hayırlısı olsun, üzülmekte haklısınız ama hep hayırlı olanı isteyin.Ben 35 te tanıştım 36 da evlendim 37 de hamile kaldım 38 de doğum yaptım 40 ta davayı açtım 43 oldum boşanma davası sonucu bekliyorum.O yüzden hayırlısı.

Ne olur noktalama işaretlerini doğru yere koyun yorumunuzu okurken gözüm kanadı
Maalesef klavyeden öyle oluyor bosluk yerine bazen nokta oluyor kusura bakmayın istem dışı olan bir sey ama elestirinin de bir üslubu vardır gözünüz kanadiysa okumaz gecersiniz elestirmek için eleştirmeyin ben noktalama isareti kullanmadım neyse konu dışı yorum yapmak da yasak ayrıca

Eş dost akraba yokmu tanıdıklar aracılığıyla tanisilsa işler daha kolay oluyor sanki

Hep aynı karakterde insanlar çıkıyorsa karşınıza, onları çekiyorsunuzdur, sizin enerjinize bağlı bi durum olabilir.

Benim bir tanıdığım da sırf evlenmiş olmak için 15 yaş büyük, hiç çalışmamış bir amcayla evlendi. Bir ara dert yanıyordu. Huysuzmuş, her şeye karışıyormuş, yatağa gelmiyormuş koltukta uyuyormuş. Huzur evine yatırılacak işsiz adamı damat yaptı. Valla yaş kaç olursa olsun insanın her anlamda standartı olacak. Yoksa bekarlığa devam.

Cinselliğe düşkün olmakla, şefkatle ve sevgiyle dokunan adamları karıştırıyorlar mı ben anlamadım. Kim sever sapık gibi cinsellik manyağı adamı.
Yorumlardan anladığım kadından tiksinen, dokunmayan, sevgiyle, arzuyla bakmayan, ilgisiz adam kötü.
Ben görüyorum sadece sevişmek için karısına yaklaşan adamlar da nefret alıyor. Mesele o değil yani sevgiyle yaşanan sevişme, cinsellik.

Bu durumda daha tanışır tanışmaz abazanı ayırt etmek zor olmuyor. Adamın cinselliğe değil, kadınına düşkün olması gerekiyor, yoksa her gördüğü kadına atlar öylesi.
Böyle böyle sapıkların soyunu devam ettiriyorlar.

Kız 35in nesi var?
İnsanın yeter ki içi ölmesin pekala aşkı da bulur
Ay yok kız yaş konusuna demedim aşk evliliği öldürüyor ya gerçi mantık evliliğinde sevgi yok onu düşünemedim sevmediği insanla 4 duvar arası yok yokk insanın tahammülü kalmaz
Aşk evliliği güzel olsa böyle 4+4lük (kesinlikle yaş konusunda demiyorum yanlış anlaşılmasın) aşk bulunur her yerde sorun o değil ya bir ağız tadıyla yaşayamıyoruz, eş aileleri sorun yaratmıyorlar mı aileleri karışmasa aslında evlilik mükemmel olurdu ufak sürtüsmeler dısında

Ay evet yaaa bekarlık çok güzel bazen ben de özlüyorum eşim ve evliliğim iyi olmasına rağmen

36 biterken evlendim inan hiç pişman değilim tek sorunum coxuklarimin hala küçük olması. Ama cevrenin baskisini hiç aklımdan cikaramiyorum aaaa evlenmedin mi daha neyi bekliyorsun , bu yasa kadar koca bulamadı bundan sonra evlense çocuk da bulamaz menopoza girdi, evli arkadaslarınla oturmalar olur tek bekarsindir kocalarini kiskanirlar sanırsın kocalari bret pit, evlenirsin daha nisanliyken aman haddi olmayan insanlar akıl verir gider gitmez çocuk yap, yaparsın ay sakın arayı açma birlikte buyurler 2.yi yaparsın aman yeter kizinda var oglunda keşke tuplerini baglatsaydin vs vs. Bu baskılar ya da çocuk fikri olmasın inanın çoğu kişi evlenmez millet mamyakmi. Hakkinizda hayırlısı olsun inşallah güzel istediğiniz gibi bir evliliginiz olur

Geç olsun güç olmasın. En güzeli gelsinde varsın zaman alsın

aman deyim evlenmeyin. Söyleyeceklerim uçuk gelebilir ama işiniz var, ekonomik özgürlüğünüz var, dertsiz tasasız hayatınız var, evlenmeyin. İlla ki çocuk istiyorum diyorsanız da yaşınız müsait evlat edinebilirsiniz. Herkes bir evlenmek istiyor ama bekarlığın ne kadar büyük bir nimet olduğunu insan ancak evlenince anlıyor. Eğer günün birinde evlenirseniz beni hatırlayın. Bu neye benziyor biliyor musunuz? bir fıkra var adamın biri panayır meydanına kocaman süslü püslü bir çadır kurmuş, çadırın içine affedersiniz büyük abdestini yapmış, sonra da çadırın girişine içeridekini görmek istiyorsanız 10dolar demiş. Muazzam bir kuyruk oluşmuş. Giren bin pişman, bekleyenler "ne var ?" diye soruyorlar girenler "aman girmeyin b.k var" diyorlar ama anlatamıyorlar herkes illa ki girip çadırın içindekini görmek istiyor.
En iyi insanla en iyi evlilik bile beraberinde bir sürü sorun getiriyor. Ha İlla ki evleneceğim diyorsanız da mümkünse hiç ailesi olmayan, ağaç kavuğundan çıkmış birini bulun, o zaman hiç değilse en büyük sorunların birinden azıcık yırtarsınız. Tövbe yarabbi. Hani yaşlılar gençliğinin kıymetini bil diyorlar, bunu ancak yaşlanınca anlıyor insan, Ben de bekarlığının kıymetini bil diyeceğim ... bunu da ancak evlenince anlıyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…