1 kocalar pişmanlıktır mutluluk 2 dedirAy keşke ben de evlenemeseydim eşimle sevgili kalsaydık mük olurdu. İnan bazen olmayan işte de hayır oluyor. Böyle demek kolay dersin belki bilemem ama kötü evliliktense bekarlık bin kat iyidir. İyi evlilik=keyifli bekarlık>yalnızlıktan sıkılan bekarlık>kötü evlilik
Ne olur noktalama işaretlerini doğru yere koyun yorumunuzu okurken gözüm kanadı37 yastan bildiriyorum benzer ozellikte erkek cok maalesef
Ya daha ergen moddalar yetiskin erkek olana denk gelmedim (40-45 yas aralığı) ya da sadece cinsellik.yasamak isteyenler cikti karsima
Erkekler zaten sorumluluk duygusundan uzak buyutuluyor cogunlukla, annelerinin paşası oluyorlar yani. Son zamanlardaki ekonomik sorunlar erkeklerdeki sorumsuzlugu daha da arttirdi artik kadın hem evde mukemmel ev hanimi.olsun hem cocuk dogursun hem ailesine baksin hem de calisip evi gecindirsin istiyorlar bu yoksa da sadece yatalim gezelim ama adini koymayalim modundalar. Tabii iyi insana illa denk geliriz belki zamani vardir ama benim.denk geldigim erkekler de benzer ozelliklerde
Benim.umudum var bununla.birlikte cok da uzerine düşünmüyorum en guzel seyler hic ummadiginda oluyor çünkü
Siz hayatın tadini cikarmaya bakin, eslik etmek isteyen kisi illa bir gun karsiniza cikar ben kendi adima boyle.dusunuyorum çünkü hayat güzel ve bize verilen bu hayati olmayan bir sey için üzülmek yerine bizi mutlu hissettiren seylerle gecirmeliyiz diye düşünüyorum
Bu arada 35 yasinda 5 senedir evli olan erkek kardesim.var bir yegenim.var dunya tatlısı ve ona da evlat gozuyle bakiyorum lütfen kendinizi uzmeyin
Maalesef klavyeden öyle oluyor bosluk yerine bazen nokta oluyor kusura bakmayın istem dışı olan bir sey ama elestirinin de bir üslubu vardır gözünüz kanadiysa okumaz gecersiniz elestirmek için eleştirmeyin ben noktalama isareti kullanmadım neyse konu dışı yorum yapmak da yasak ayrıcaNe olur noktalama işaretlerini doğru yere koyun yorumunuzu okurken gözüm kanadı
Hep aynı karakterde insanlar çıkıyorsa karşınıza, onları çekiyorsunuzdur, sizin enerjinize bağlı bi durum olabilir.İş hayatımda herşey yolunda başarılıyım o konuda bir sorun yok . Ama yaşım 35 olacak artık evlenmek ve duygusal hayatım yolunda ilerlesin istiyorum karşıma hep ya korkak ya da cinsellige düşkün insanlar giriyor ve bu durumdan bunaldım artık umudum kalmadılütfen hayattaki tek derdin bu mu demeyin evet bu kafama takıyorum artık.
Benim bir tanıdığım da sırf evlenmiş olmak için 15 yaş büyük, hiç çalışmamış bir amcayla evlendi. Bir ara dert yanıyordu. Huysuzmuş, her şeye karışıyormuş, yatağa gelmiyormuş koltukta uyuyormuş. Huzur evine yatırılacak işsiz adamı damat yaptı. Valla yaş kaç olursa olsun insanın her anlamda standartı olacak. Yoksa bekarlığa devam.Cinselliğe düşkün olması kötü değil evlilikte hatta iyi ki dersin yoksa kocamın kuşu ötmüyor diye konular açılıyor gencecik insanlar huzur evi lobisinde oturuyor gibi geçiriyorlar günlerini.
Aşka gelince aşk her yaşta kapını çalabilir 35 geç değil sevdiğin seni de seven biriyle mantığı da elden bırakmadan evlenirsen evlilik hayatı mis dersin dur bakalım
Ay yok kız yaş konusuna demedimKız 35in nesi var?
İnsanın yeter ki içi ölmesinpekala aşkı da bulur
Ay evet yaaa bekarlık çok güzel bazen ben de özlüyorum eşim ve evliliğim iyi olmasına rağmen10 yıllık evlilikten bildiriyorum. Çok matah birşey değil. Cidden ya. Belki çocuk? Ama onun içinde değer mi bilmiyorum. Eşimi çok seviyorum. İyiki onla evliyim ama bekarlık hayatımi o tamamen özgür zamanları ve yapabileceklerini düşünüyorum... Onlarda oldukça keyif veriyordu bana ya. Önemli olan evli ya da bekar olmak değil, gerçekten mutlu olmak. Mutluluğa odaklanıp evlilik gelirse gelsin durumunda olun canınızı sıkmayin.
Geç olsun güç olmasın. En güzeli gelsinde varsın zaman alsınİş hayatımda herşey yolunda başarılıyım o konuda bir sorun yok . Ama yaşım 35 olacak artık evlenmek ve duygusal hayatım yolunda ilerlesin istiyorum karşıma hep ya korkak ya da cinsellige düşkün insanlar giriyor ve bu durumdan bunaldım artık umudum kalmadılütfen hayattaki tek derdin bu mu demeyin evet bu kafama takıyorum artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?