Bu yaştan sonra aşk ne bileyim ya evlilik sonrası aşkı kalmıyor onun yerine saygı sevgi kalıyor, bence mantık evliliği yapın derim (tabi ki hemen evlenmeyin)İş hayatımda herşey yolunda başarılıyım o konuda bir sorun yok . Ama yaşım 35 olacak artık evlenmek ve duygusal hayatım yolunda ilerlesin istiyorum karşıma hep ya korkak ya da cinsellige düşkün insanlar giriyor ve bu durumdan bunaldım artık umudum kalmadılütfen hayattaki tek derdin bu mu demeyin evet bu kafama takıyorum artık.
Ay yok ben ona katlanamam malesef .Bu yaştan sonra aşk ne bileyim ya evlilik sonrası aşkı kalmıyor onun yerine saygı sevgi kalıyor, bence mantık evliliği yapın derim (tabi ki hemen evlenmeyin)
Niye ya aşık olmanın yaşımı olurBu yaştan sonra aşk ne bileyim ya evlilik sonrası aşkı kalmıyor onun yerine saygı sevgi kalıyor, bence mantık evliliği yapın derim (tabi ki hemen evlenmeyin)
Mantık evliliği yaptığı insana dört duvar arasında katlanması çok zor olur. Evlilik bu her halini görüyor çiftler birbirlerinin.Bu yaştan sonra aşk ne bileyim ya evlilik sonrası aşkı kalmıyor onun yerine saygı sevgi kalıyor, bence mantık evliliği yapın derim (tabi ki hemen evlenmeyin)
Bizim millet aşkı memnudan hiç ders çıkarmamışMantık evliliği yaptığı insana dört duvar arasında katlanması çok zor olur. Evlilik bu her halini görüyor çiftler birbirlerinin.
Ednan Bey'in de parası dışında hiç oluru yoktu.Bizim millet aşkı memnudan hiç ders çıkarmamış
ay yok kız demek istediğim o değilNiye ya aşık olmanın yaşımı olur
uhmm vallahi haklısınız lafımı geri aldım düzeltemeyecegim mesajımı sanırımMantık evliliği yaptığı insana dört duvar arasında katlanması çok zor olur. Evlilik bu her halini görüyor çiftler birbirlerinin.
Seninde böyle moralini bozuyorlarmı kız ondanmı bu isyan?İş hayatımda herşey yolunda başarılıyım o konuda bir sorun yok . Ama yaşım 35 olacak artık evlenmek ve duygusal hayatım yolunda ilerlesin istiyorum karşıma hep ya korkak ya da cinsellige düşkün insanlar giriyor ve bu durumdan bunaldım artık umudum kalmadılütfen hayattaki tek derdin bu mu demeyin evet bu kafama takıyorum artık.
Kız 35in nesi var?Bu yaştan sonra aşk ne bileyim ya evlilik sonrası aşkı kalmıyor onun yerine saygı sevgi kalıyor, bence mantık evliliği yapın derim (tabi ki hemen evlenmeyin)
Niye öyle dedin ki şindi10 yıllık evlilikten bildiriyorum. Çok matah birşey değil. Cidden ya. Belki çocuk? Ama onun içinde değer mi bilmiyorum. Eşimi çok seviyorum. İyiki onla evliyim ama bekarlık hayatımi o tamamen özgür zamanları ve yapabileceklerini düşünüyorum... Onlarda oldukça keyif veriyordu bana ya. Önemli olan evli ya da bekar olmak değil, gerçekten mutlu olmak. Mutluluğa odaklanıp evlilik gelirse gelsin durumunda olun canınızı sıkmayin.
Niye ki ayNiye öyle dedin ki şindi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?