Bence ferhansa tırt partnerler denk geliyor ondan bu tatminsizliği yoksa libidosu yüksek erkekler de var denk gelseler keşke ferhans da rahatlardı biz deSizin libidonuz yüksektir ondan bence.Benim libidom yüksek değil mesela,bende aynı şeyi yiyecekler için düşünüyorum mesela yemek beni başka mutlu ediyor asfffg.
Yok kız tırt değiller.ama farkediyorsun yani.yüksek gerçekten.Bence ferhansa tırt partnerler denk geliyor ondan bu tatminsizliği yoksa libidosu yüksek erkekler de var denk gelseler keşke ferhans da rahatlardı biz de
Ah, işte tam açmadığı için orayı, her yere gidiyor. Var öyle kızlarımız, aseksüel gibi takılan imasını bile yapmayan adamı çok iyi bişey sanıyorlar, evlendikten sonra da yapmıyor imasını adam, sonra vay efendim niye böyle. Bi iki tane var burda patolojik vaka, bi tanesi adam random bi öptü diye ne sapıklığını koydu ne bişeysini. Aileci, paragöz, başka bi şeyde gözü olmayan bi tip buldu gördü sonra.Onu yanlış anlatmış. Evlenme niyeti taşımadan cinsellik için yaklaşan demek istemiş. Yoksa cinselliğe düşkün olup hamile karısını aldatabilir karakteri önemli adamın. yani orada mesele neyi nerede ifade edeceğini bilmesi gerekliliği bir erkeğin
Nasıl imasını bile yapmıyor yaa.. karşılıklı otururken dekolteye bakmayan da ne biliyimAh, işte tam açmadığı için orayı, her yere gidiyor. Var öyle kızlarımız, aseksüel gibi takılan imasını bile yapmayan adamı çok iyi bişey sanıyorlar, evlendikten sonra da yapmıyor imasını adam, sonra vay efendim niye böyle. Bi iki tane var burda patolojik vaka, bi tanesi adam random bi öptü diye ne sapıklığını koydu ne bişeysini. Aileci, paragöz, başka bi şeyde gözü olmayan bi tip buldu gördü sonra.
İşte üstüne atlayacak diye bişey yok, kaşı gözü oynamalı adam dediğinin biraz.Nasıl imasını bile yapmıyor yaa.. karşılıklı otururken dekolteye bakmayan da ne biliyim
Valla kaşı gözü oynayan da evlenince aldatırsa ne olacak…burada bir cinselliktir gidiyor abartılı şekilde. Çıkarken kazanova olanla evlen, efendi olanla evlenme yoksa cinsel hayatın mahvolur hikayesiİşte üstüne atlayacak diye bişey yok, kaşı gözü oynamalı adam dediğinin biraz.
Aldatma olayı çok belli olmuyor, salt seksüel bir yanı yok ki. Herifin tepesi atıyor gidiyor dışarda alıyor soluğu, libido bombası olmaya gerek yok, evde karısına dokunmayan herif dışarda aç k*pek gibi dolanıyor. Karıya var garezi yani. Adama karısı 1 yıl dokunmasa aklına gelmeyecek, karısıyla çatışıyor, sırf ona gıcığına gidip aldatıyor. Aklı sıra aşağılıyor işte bi sana uyanmıyor nefsim diye.Valla kaşı gözü oynayan da evlenince aldatırsa ne olacak…burada bir cinselliktir gidiyor abartılı şekilde. Çıkarken kazanova olanla evlen, efendi olanla evlenme yoksa cinsel hayatın mahvolur hikayesibunlar gerçeği yansıtmıyor bunu da belirteyim
Senin aklın başka bir şeye çalışmıyormu kız fikrin zikrin s*x olmuş.Valla ben düşünmüyorum.bence seks dünyadaki tek mutluluk kaynağı.gwri kalan zamanlar bir dahaki sekse kadar oyalanma zamanı.çok ciddiyim.allah kimseyi yoklukta bırakmasın.
Evet ya.hani eskiden erkekler derdi ya evlenmeden önce efendi kız isteyip, evlendikten sonra yatakta bilmem ne olsun istiyorlar diye.biz de oldu canım diye dert yanardik.işler iyice tersine dönmüş valla.bizde derdik ki aynı anda nasıl olacak? Eskiden kaşı gözü oynamayan erkek ararlardı şimdi adam dediğinin biraz kaşı gözü oynar diyorlar.ilginç doğrusu.haa bir de eskiden kadınlara talep çok fazla zannederdi erkekler, şimdi de bizim kadınlar erkeklere talep fazla sanıyor.işler 180 derece tersine dönmüş durumda her konuda.Valla kaşı gözü oynayan da evlenince aldatırsa ne olacak…burada bir cinselliktir gidiyor abartılı şekilde. Çıkarken kazanova olanla evlen, efendi olanla evlenme yoksa cinsel hayatın mahvolur hikayesibunlar gerçeği yansıtmıyor bunu da belirteyim
Sanki evliler her gün seksSeks yapmadan mutlu da olunmuyor ki.
Çünkü kazığı yiye yiye anladık bişeyleri, o kaşı gözü oynamayan, efendi takılan adamların altından ne cevherler çıkıyor görüyoruz. Adamlar bi evleniyor , bakire evlenip bütün köyle kanka olan o Müge Anlı'daki kız var ya, ona dönüyorlar şaşıp kalıyorsun. Gösterilenle aslında olan çok farklı olabiliyor.Evet ya.hani eskiden erkekler derdi ya evlenmeden önce efendi kız isteyip, evlendikten sonra yatakta bilmem ne olsun istiyorlar diye.biz de oldu canım diye dert yanardik.işler iyice tersine dönmüş valla.bizde derdik ki aynı anda nasıl olacak? Eskiden kaşı gözü oynamayan erkek ararlardı şimdi adam dediğinin biraz kaşı gözü oynar diyorlar.ilginç doğrusu.haa bir de eskiden kadınlara talep çok fazla zannederdi erkekler, şimdi de bizim kadınlar erkeklere talep fazla sanıyor.işler 180 derece tersine dönmüş durumda her konuda.
Amaaan öbürleri de farklı değil inan banaÇünkü kazığı yiye yiye anladık bişeyleri, o kaşı gözü oynamayan, efendi takılan adamların altından ne cevherler çıkıyor görüyoruz. Adamlar bi evleniyor , bakire evlenip bütün köyle kanka olan o Müge Anlı'daki kız var ya, ona dönüyorlar şaşıp kalıyorsun. Gösterilenle aslında olan çok farklı olabiliyor.
Köyler standart dışı bence.aman Müge anlı da araya taraya bilmem ne şehrinin bilmem ne kasabasının bilmem ne köyündeki olayları araya taraya didikleye didikleye bulup çıkartıp millete yedirmeye çalışıyor.köyde zaten 30 kişi yaşıyor.hepsi de birbiriyle akraba.allahın unuttuğu köyler ya.algı operasyonu.Çünkü kazığı yiye yiye anladık bişeyleri, o kaşı gözü oynamayan, efendi takılan adamların altından ne cevherler çıkıyor görüyoruz. Adamlar bi evleniyor , bakire evlenip bütün köyle kanka olan o Müge Anlı'daki kız var ya, ona dönüyorlar şaşıp kalıyorsun. Gösterilenle aslında olan çok farklı olabiliyor.
Bilmiyorum, ben aldatmanın ego tamiri kısmının seksüel kısımdan daha fazla etkisi olduğunu düşünüyorum. Libido fışkıran adam değil, ezik adam aldatıyor. Birden böyle hayattan alacaklı gibi ortaya dökülmeleri çok libidodan değil bence, hayatımda görüp görebileceğim bu mu endişesi. Erkeklerin egosu beni çok korkutuyor. Yemişim cinselliğini.Amaaan öbürleri de farklı değil inan bana
benim gördüğüm de zenginler aldatıyorBilmiyorum, ben aldatmanın ego tamiri kısmının seksüel kısımdan daha fazla etkisi olduğunu düşünüyorum. Libido fışkıran adam değil, ezik adam aldatıyor. Birden böyle hayattan alacaklı gibi ortaya dökülmeleri çok libidodan değil bence, hayatımda görüp görebileceğim bu mu endişesi. Erkeklerin egosu beni çok korkutuyor. Yemişim cinselliğini.
Köyler standart dışı bence.aman Müge anlı da araya taraya bilmem ne şehrinin bilmem ne kasabasının bilmem ne köyündeki olayları araya taraya didikleye didikleye bulup çıkartıp millete yedirmeye çalışıyor.köyde zaten 30 kişi yaşıyor.hepsi de birbiriyle akraba.allahın unuttuğu köyler ya.algı operasyonu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?