Evlenemiyorum !

Siz psikolojik destek işini naptiniz yardım alın demiştik. Evlilik mutluluk getirmez mutluluğu içinizde aramanız lazım ben sizin evlenseniz de tatmin olamayacağınızı düşünüyorum.

Çok özür dileyerek söylemek istiyorum ki lütfen kendinizin mutsuz veya yolunda gitmeyen evliliğinizi örnek gösterip bekar insanları evlilikten soğutmayınız. Evliliklerin hepsi sizin yazdığınız gibi kötü değil. Sizin evliliğiniz kötü. Her evli kadın bekarlık hayatını özleyip keşke evlenmeseydim demiyor. Kötü kocası olanlar mutsuz olanlar diyor. Sevildiğin değer gördüğün,her şeyi konuşup paylaşabildiğin evlilikler çok güzel.Çünkü evliykende özgürsün hayatında negatif anlamda bir değişim yok bekarlıkta olan evlilikte olmayan bir şey yok. Ama bunun için iki bir birini seven,saygı gösteren çekinmeden konuşabilen,bir birini aşağı çekmeyen insanlar lazım.

+10000
O kadar kötü bişeyse boşansın.
Hem evliliği b.kla hem evli kal.
Lahanalı perhizli bişeyler

Evlilik iyi insanla uyumla güzel bence uyum olmayınca farklı çeşit çeşit insan çeşit çeşit evlilik var rezalet bir evlilikten çıktım hiç evlilik tü kaka demedim.Guzel olanı buldum hiç bitmesin keşke daha önce olsaydı dedim nasip kader bence bu .....insanın elinde değil ....Ama kötü evlilikte diretmek kalmak istemek gitmeye cesaret edememek diye birşey de var malesef .....Bence gidenlerin iyiye dair bir şansı her zaman var .....kesinlikle kader degisiyor inanırsan

Boşanmıyorsanız boş yapmayın bi zahmet

Abla bu tamamen senin talihsizliğin. Aslında tam boşamalık bir kocaya sahipsin ama bunu evlilik kurumuna bağlıyorsun, farkında değilsin.

Abla bu tamamen senin talihsizliğin. Aslında tam boşamalık bir kocaya sahipsin ama bunu evlilik kurumuna bağlıyorsun, farkında değilsin.
Kendi de kocası da tuhaf insanlar yanlış hatırlamıyorsam yerli yersiz şakalar yapıp cafelerde çalışan emekçileri işten attırıp tüm gün ayakta burnundan soluyan çalışanlarla dalga geçip bunun komik olduğunu düşünen evli çiftti bunlar

Seks yapmadan mutlu da olunmuyor ki.

Siz psikolojik destek işini naptiniz yardım alın demiştik. Evlilik mutluluk getirmez mutluluğu içinizde aramanız lazım ben sizin evlenseniz de tatmin olamayacağınızı düşünüyorum.
Valla ben düşünmüyorum.bence seks dünyadaki tek mutluluk kaynağı.gwri kalan zamanlar bir dahaki sekse kadar oyalanma zamanı.çok ciddiyim.allah kimseyi yoklukta bırakmasın.

Valla ben düşünmüyorum.bence seks dünyadaki tek mutluluk kaynağı.gwri kalan zamanlar bir dahaki sekse kadar oyalanma zamanı.çok ciddiyim.allah kimseyi yoklukta bırakmasın.
Sen Karabük’e taşınsana

Yarın bi gün evlenirsin kocan sen demeden donunu sıyırmaz, aklına gelir cinselliğe düşkün diye elediğin adamlar. Yapma yanarsın şekerim.
Onu yanlış anlatmış. Evlenme niyeti taşımadan cinsellik için yaklaşan demek istemiş. Yoksa cinselliğe düşkün olup hamile karısını aldatabilir karakteri önemli adamın. yani orada mesele neyi nerede ifade edeceğini bilmesi gerekliliği bir erkeğin

Sizin libidonuz yüksektir ondan bence.Benim libidom yüksek değil mesela,bende aynı şeyi yiyecekler için düşünüyorum mesela yemek beni başka mutlu ediyor asfffg.

Sizin libidonuz yüksektir ondan bence.Benim libidom yüksek değil mesela,bende aynı şeyi yiyecekler için düşünüyorum mesela yemek beni başka mutlu ediyor asfffg.
Olabilir insanlar çeşit çeşit ama belli bir seviyeye kadar herkes ihtiyaç duyuyor sonuçta.hiç olmaması mutsuzluk yapar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…