- 10 Haziran 2012
- 1.388
- 3.259
- 333
Çok özür dileyerek söylemek istiyorum ki lütfen kendinizin mutsuz veya yolunda gitmeyen evliliğinizi örnek gösterip bekar insanları evlilikten soğutmayınız. Evliliklerin hepsi sizin yazdığınız gibi kötü değil. Sizin evliliğiniz kötü. Her evli kadın bekarlık hayatını özleyip keşke evlenmeseydim demiyor. Kötü kocası olanlar mutsuz olanlar diyor. Sevildiğin değer gördüğün,her şeyi konuşup paylaşabildiğin evlilikler çok güzel.Çünkü evliykende özgürsün hayatında negatif anlamda bir değişim yok bekarlıkta olan evlilikte olmayan bir şey yok. Ama bunun için iki bir birini seven,saygı gösteren çekinmeden konuşabilen,bir birini aşağı çekmeyen insanlar lazım.aman deyim evlenmeyin. Söyleyeceklerim uçuk gelebilir ama işiniz var, ekonomik özgürlüğünüz var, dertsiz tasasız hayatınız var, evlenmeyin. İlla ki çocuk istiyorum diyorsanız da yaşınız müsait evlat edinebilirsiniz. Herkes bir evlenmek istiyor ama bekarlığın ne kadar büyük bir nimet olduğunu insan ancak evlenince anlıyor. Eğer günün birinde evlenirseniz beni hatırlayın. Bu neye benziyor biliyor musunuz? bir fıkra var adamın biri panayır meydanına kocaman süslü püslü bir çadır kurmuş, çadırın içine affedersiniz büyük abdestini yapmış, sonra da çadırın girişine içeridekini görmek istiyorsanız 10dolar demiş. Muazzam bir kuyruk oluşmuş. Giren bin pişman, bekleyenler "ne var ?" diye soruyorlar girenler "aman girmeyin b.k var" diyorlar ama anlatamıyorlar herkes illa ki girip çadırın içindekini görmek istiyor.
En iyi insanla en iyi evlilik bile beraberinde bir sürü sorun getiriyor. Ha İlla ki evleneceğim diyorsanız da mümkünse hiç ailesi olmayan, ağaç kavuğundan çıkmış birini bulun, o zaman hiç değilse en büyük sorunların birinden azıcık yırtarsınız. Tövbe yarabbi. Hani yaşlılar gençliğinin kıymetini bil diyorlar, bunu ancak yaşlanınca anlıyor insan, Ben de bekarlığının kıymetini bil diyeceğim ... bunu da ancak evlenince anlıyorsun.
+10000Çok özür dileyerek söylemek istiyorum ki lütfen kendinizin mutsuz veya yolunda gitmeyen evliliğinizi örnek gösterip bekar insanları evlilikten soğutmayınız. Evliliklerin hepsi sizin yazdığınız gibi kötü değil. Sizin evliliğiniz kötü. Her evli kadın bekarlık hayatını özleyip keşke evlenmeseydim demiyor. Kötü kocası olanlar mutsuz olanlar diyor. Sevildiğin değer gördüğün,her şeyi konuşup paylaşabildiğin evlilikler çok güzel.Çünkü evliykende özgürsün hayatında negatif anlamda bir değişim yok bekarlıkta olan evlilikte olmayan bir şey yok. Ama bunun için iki bir birini seven,saygı gösteren çekinmeden konuşabilen,bir birini aşağı çekmeyen insanlar lazım.
Boşanmıyorsanız boş yapmayın bi zahmetaman deyim evlenmeyin. Söyleyeceklerim uçuk gelebilir ama işiniz var, ekonomik özgürlüğünüz var, dertsiz tasasız hayatınız var, evlenmeyin. İlla ki çocuk istiyorum diyorsanız da yaşınız müsait evlat edinebilirsiniz. Herkes bir evlenmek istiyor ama bekarlığın ne kadar büyük bir nimet olduğunu insan ancak evlenince anlıyor. Eğer günün birinde evlenirseniz beni hatırlayın. Bu neye benziyor biliyor musunuz? bir fıkra var adamın biri panayır meydanına kocaman süslü püslü bir çadır kurmuş, çadırın içine affedersiniz büyük abdestini yapmış, sonra da çadırın girişine içeridekini görmek istiyorsanız 10dolar demiş. Muazzam bir kuyruk oluşmuş. Giren bin pişman, bekleyenler "ne var ?" diye soruyorlar girenler "aman girmeyin b.k var" diyorlar ama anlatamıyorlar herkes illa ki girip çadırın içindekini görmek istiyor.
En iyi insanla en iyi evlilik bile beraberinde bir sürü sorun getiriyor. Ha İlla ki evleneceğim diyorsanız da mümkünse hiç ailesi olmayan, ağaç kavuğundan çıkmış birini bulun, o zaman hiç değilse en büyük sorunların birinden azıcık yırtarsınız. Tövbe yarabbi. Hani yaşlılar gençliğinin kıymetini bil diyorlar, bunu ancak yaşlanınca anlıyor insan, Ben de bekarlığının kıymetini bil diyeceğim ... bunu da ancak evlenince anlıyorsun.
Abla bu tamamen senin talihsizliğin. Aslında tam boşamalık bir kocaya sahipsin ama bunu evlilik kurumuna bağlıyorsun, farkında değilsin.aman deyim evlenmeyin. Söyleyeceklerim uçuk gelebilir ama işiniz var, ekonomik özgürlüğünüz var, dertsiz tasasız hayatınız var, evlenmeyin. İlla ki çocuk istiyorum diyorsanız da yaşınız müsait evlat edinebilirsiniz. Herkes bir evlenmek istiyor ama bekarlığın ne kadar büyük bir nimet olduğunu insan ancak evlenince anlıyor. Eğer günün birinde evlenirseniz beni hatırlayın. Bu neye benziyor biliyor musunuz? bir fıkra var adamın biri panayır meydanına kocaman süslü püslü bir çadır kurmuş, çadırın içine affedersiniz büyük abdestini yapmış, sonra da çadırın girişine içeridekini görmek istiyorsanız 10dolar demiş. Muazzam bir kuyruk oluşmuş. Giren bin pişman, bekleyenler "ne var ?" diye soruyorlar girenler "aman girmeyin b.k var" diyorlar ama anlatamıyorlar herkes illa ki girip çadırın içindekini görmek istiyor.
Kendi de kocası da tuhaf insanlar yanlış hatırlamıyorsam yerli yersiz şakalar yapıp cafelerde çalışan emekçileri işten attırıp tüm gün ayakta burnundan soluyan çalışanlarla dalga geçip bunun komik olduğunu düşünen evli çiftti bunlarAbla bu tamamen senin talihsizliğin. Aslında tam boşamalık bir kocaya sahipsin ama bunu evlilik kurumuna bağlıyorsun, farkında değilsin.
Ay yok katip ahahahshYarın bi gün evlenirsin kocan sen demeden donunu sıyırmaz, aklına gelir cinselliğe düşkün diye elediğin adamlar. Yapma yanarsın şekerim.
Seks yapmadan mutlu da olunmuyor ki.10 yıllık evlilikten bildiriyorum. Çok matah birşey değil. Cidden ya. Belki çocuk? Ama onun içinde değer mi bilmiyorum. Eşimi çok seviyorum. İyiki onla evliyim ama bekarlık hayatımi o tamamen özgür zamanları ve yapabileceklerini düşünüyorum... Onlarda oldukça keyif veriyordu bana ya. Önemli olan evli ya da bekar olmak değil, gerçekten mutlu olmak. Mutluluğa odaklanıp evlilik gelirse gelsin durumunda olun canınızı sıkmayin.
Seviyesiz sadece cinsellik odaklı demek istiyordur.Ya 35 yaşında da cinsellige düşkün diye eleme sebebi mi olurneye düşkün olacak adam o yaşta
Valla ben düşünmüyorum.bence seks dünyadaki tek mutluluk kaynağı.gwri kalan zamanlar bir dahaki sekse kadar oyalanma zamanı.çok ciddiyim.allah kimseyi yoklukta bırakmasın.Siz psikolojik destek işini naptiniz yardım alın demiştik. Evlilik mutluluk getirmez mutluluğu içinizde aramanız lazım ben sizin evlenseniz de tatmin olamayacağınızı düşünüyorum.
Sen Karabük’e taşınsanaValla ben düşünmüyorum.bence seks dünyadaki tek mutluluk kaynağı.gwri kalan zamanlar bir dahaki sekse kadar oyalanma zamanı.çok ciddiyim.allah kimseyi yoklukta bırakmasın.
Onu yanlış anlatmış. Evlenme niyeti taşımadan cinsellik için yaklaşan demek istemiş. Yoksa cinselliğe düşkün olup hamile karısını aldatabilir karakteri önemli adamın. yani orada mesele neyi nerede ifade edeceğini bilmesi gerekliliği bir erkeğinYarın bi gün evlenirsin kocan sen demeden donunu sıyırmaz, aklına gelir cinselliğe düşkün diye elediğin adamlar. Yapma yanarsın şekerim.
Sizin libidonuz yüksektir ondan bence.Benim libidom yüksek değil mesela,bende aynı şeyi yiyecekler için düşünüyorum mesela yemek beni başka mutlu ediyor asfffg.Valla ben düşünmüyorum.bence seks dünyadaki tek mutluluk kaynağı.gwri kalan zamanlar bir dahaki sekse kadar oyalanma zamanı.çok ciddiyim.allah kimseyi yoklukta bırakmasın.
Olabilir insanlar çeşit çeşit ama belli bir seviyeye kadar herkes ihtiyaç duyuyor sonuçta.hiç olmaması mutsuzluk yapar.Sizin libidonuz yüksektir ondan bence.Benim libidom yüksek değil mesela,bende aynı şeyi yiyecekler için düşünüyorum mesela yemek beni başka mutlu ediyor asfffg.
Yaşamayan için öyle tabii. Merak duygusu sözkonusuValla ben düşünmüyorum.bence seks dünyadaki tek mutluluk kaynağı.gwri kalan zamanlar bir dahaki sekse kadar oyalanma zamanı.çok ciddiyim.allah kimseyi yoklukta bırakmasın.
Tabi ki o yüzden dedim seks,yemek,içmek hepsi fiziksel ihtiyaç vücut için.Olabilir insanlar çeşit çeşit ama belli bir seviyeye kadar herkes ihtiyaç duyuyor sonuçta.hiç olmaması mutsuzluk yapar.
Herşeyin mahrumiyeti çok zor valla.allah kimseyi yoklukta bırakmasın ne diyelim.dua edelim konu sahibine.bu konularda pek tavsiye de verilemiyor.Tabi ki o yüzden dedim seks,yemek,içmek hepsi fiziksel ihtiyaç vücut için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?