• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlenemıyorum

Tamalya ben senin geleceğinden çok endişeleniyorum ya. Yanlış evlilik yapacağın o kadar belli ki çünkü sadece evlenmek için evleneceksin sen belli pek kriterinin olduğunu da düşünmüyorum şu an resmen nefes alsın yeter modundasın. İnşallah ben yanılırım da gerçekten düzgün biri çıkar karşına.

Evlenilecek insan nasıl bulunur ya neden kimse benım için gelmıyor ya bu devır neden degıstı ya 😭Eskıden bır kızı 100 kişi istermıs şimdı yok 🥺 ben evlenmek istegım için şuan olmuyor olabılor mı?
yani aranarak bulunmayacağı kesin hayatınızı yaşayın kendinize odaklanın başka şeylerle meşgul olun karşınıza çıkan insanlara şans verdikçe doğru insansa ve nasipte varsa bir şekilde evliliğe zaten gidecek bunu kafaya takacak ne var evlenen herkes çok mu mutlu aman boşverin

Bugün biriyle buluştum. İyi biri gibiydi, sohbet ettik. Bana göre biraz sessiz bir yapısı vardı ama ilk buluşma olduğu için mi bilmiyorum. Çok heyecanlıydı, okumuş, kendini geliştirmiş ve kaba biri değildi. Yanında ben daha erkek gibi kaldım sanki 😂 Niyeti ciddi gibi duruyor. Evlılık görüsmesıydı. Zamanla sever miyim sizce, evet demeli miyim?”

Bu 8 Mayıs tarihli konum.
Evlenilecek insan nasıl bulunur ya neden kimse benım için gelmıyor ya bu devır neden degıstı ya 😭Eskıden bır kızı 100 kişi istermıs şimdı yok 🥺 ben evlenmek istegım için şuan olmuyor olabılor mı?

8 Mayıs'ta evlilik teklifi almış gibiydim ne değişti?

aceleye getirip yanlış kişiyle evlenmektense doğru kişiyle daha geç evlenmek çok daha iyidir. bence çok acele etme biraz akışa bırak

Bu düşünceyle ilk bulduğuna koşup bir an önce evlenmek isteyenlerin sonu hüsran oluyor genellikle. Hayırlısını dileyin, ne zaman olacağını bilemezsiniz. Erkenden evlenip mutsuz evlilik yapan da çok, geç evlenip mutlu olan da.

Bu düşünceyle ilk bulduğuna koşup bir an önce evlenmek isteyenlerin sonu hüsran oluyor genellikle. Hayırlısını dileyin, ne zaman olacağını bilemezsiniz. Erkenden evlenip mutsuz evlilik yapan da çok, geç evlenip mutlu olan da.
Hayırlısını istıyorum ama bu sitedekı herkes düzgün erkek seçmiş bende burdan akıl alıyorum 🤏

bu ay iyi troll yaptı ya. her mayıs böyle mi olur burada?

Canım merhaba bende 27 yaşındayım ben kendımı evde kalmış olarak görüyorum ama bu tamamen kişilere bağlı bir düşüncedır. Yakın arkadaşlarım 30 oldu hala evlılıgın zamanı olduğunu düşünüyorlar. Ben kendımı çok sevmıyorum o yüzden görücü usulü istiyorum ama sen o kişileri takma bence sana tavsıyem şu ; çok fazla seçici olmaman olur

Bu nasıl mesaj len???

Evlenmek için evlenirsen hayatının yanlışını yaparsın

herkesin olumlu özellikleri de var olumsuz özellikleri de.
yüzde yüz doğru insan diye bir şey yok. her şeyi aynı anda istemek insanı seçimsiz bırakıyor.
ben bu adamın olumsuz özelliklerine de tahammül edebilirim dediğiniz biri varsa doğru insan o kişidir.

Back
X