- Emoji Skoru
- 588
- Puanlar
- 18
silinmiyor da maalesef çok geç.Ahh bee şunu sormasaydınız
Tamalya sen bu koyu kısmı geçip diğerlerini cevapla nolur![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
silinmiyor da maalesef çok geç.Ahh bee şunu sormasaydınız
Tamalya sen bu koyu kısmı geçip diğerlerini cevapla nolur![]()
yani aranarak bulunmayacağı kesin hayatınızı yaşayın kendinize odaklanın başka şeylerle meşgul olun karşınıza çıkan insanlara şans verdikçe doğru insansa ve nasipte varsa bir şekilde evliliğe zaten gidecek bunu kafaya takacak ne var evlenen herkes çok mu mutlu aman boşverinEvlenilecek insan nasıl bulunur ya neden kimse benım için gelmıyor ya bu devır neden degıstı yaEskıden bır kızı 100 kişi istermıs şimdı yok
ben evlenmek istegım için şuan olmuyor olabılor mı?
Bugün biriyle buluştum. İyi biri gibiydi, sohbet ettik. Bana göre biraz sessiz bir yapısı vardı ama ilk buluşma olduğu için mi bilmiyorum. Çok heyecanlıydı, okumuş, kendini geliştirmiş ve kaba biri değildi. Yanında ben daha erkek gibi kaldım sankiNiyeti ciddi gibi duruyor. Evlılık görüsmesıydı. Zamanla sever miyim sizce, evet demeli miyim?”
Evlenilecek insan nasıl bulunur ya neden kimse benım için gelmıyor ya bu devır neden degıstı yaEskıden bır kızı 100 kişi istermıs şimdı yok
aceleye getirip yanlış kişiyle evlenmektense doğru kişiyle daha geç evlenmek çok daha iyidir. bence çok acele etme biraz akışa bırakEvlenilecek insan nasıl bulunur ya neden kimse benım için gelmıyor ya bu devır neden degıstı yaEskıden bır kızı 100 kişi istermıs şimdı yok
Evlılık nasıp ya neden yanlış kişi olsun kıaceleye getirip yanlış kişiyle evlenmektense doğru kişiyle daha geç evlenmek çok daha iyidir. bence çok acele etme biraz akışa bırak
Evlenemiyorum dedikçe hayat da bu lafı destekleyecek, olumsuz mesaj gonderiyorsun evrene hep. Evlenemiyorum dedikçe evlenenezsinZaman gecıyor yıl bıttı benden küçükler evlenıyor evde kaldım ya![]()
Yanlis kisi olmasaydi sence bosanmalar olur muydu, cok basit bir mantikla soruyorum bak.Evlılık nasıp ya neden yanlış kişi olsun kı
Yaşım 30 olınca doğru karar vereceğim kesin mıYanlis kisi olmasaydi sence bosanmalar olur muydu, cok basit bir mantikla soruyorum bak.
Gercekten naparsan yap ya sen iflah olmazsin. 60ta da doğru karar veremezsin sen. Laf anlatmaya calisanda kabahat.Yaşım 30 olınca doğru karar vereceğim kesin mı
Hayırlısını istıyorum ama bu sitedekı herkes düzgün erkek seçmiş bende burdan akıl alıyorumBu düşünceyle ilk bulduğuna koşup bir an önce evlenmek isteyenlerin sonu hüsran oluyor genellikle. Hayırlısını dileyin, ne zaman olacağını bilemezsiniz. Erkenden evlenip mutsuz evlilik yapan da çok, geç evlenip mutlu olan da.
Aşk gözümü kör mu ettı acabaGercekten naparsan yap ya sen iflah olmazsin. 60ta da doğru karar veremezsin sen. Laf anlatmaya calisanda kabahat.
Canım merhaba bende 27 yaşındayım ben kendımı evde kalmış olarak görüyorum ama bu tamamen kişilere bağlı bir düşüncedır. Yakın arkadaşlarım 30 oldu hala evlılıgın zamanı olduğunu düşünüyorlar. Ben kendımı çok sevmıyorum o yüzden görücü usulü istiyorum ama sen o kişileri takma bence sana tavsıyem şu ; çok fazla seçici olmaman olur
Bu nasıl mesaj len???
çok güzel yazmışsınızYanlis kisi olmasaydi sence bosanmalar olur muydu, cok basit bir mantikla soruyorum bak.
Evlenmek için evlenirsen hayatının yanlışını yaparsınEvlenilecek insan nasıl bulunur ya neden kimse benım için gelmıyor ya bu devır neden degıstı yaEskıden bır kızı 100 kişi istermıs şimdı yok