yaş işine takılma tatlım lütfen. bak ben 27 yaşında evlendim. evlendiğimizde hiçbirşeyimiz yoktu doğru düzgün. yapalım diye uğraştık. eşim kaç defa işten çıkarıldı vs. bebek yapmayı hiç düşünemedik bile.
herkes hayatına renk kattı diyorsun ama inan evlilik o kadar kolay bir şey değil. dışarıdan renkli görünüyor. çalışan bir bayansın hayatın sıfır değil canım. karşına öyle biri çıkar ki evleniveririsin.
bak benim 2 tane arkadaşım var. onlarda evlenmemiş. ama hiç mutsuz değiller inan. ikisi de hayat dolu.
biraz sabırlı ol ve ağlama canım.
şu an evlenmen hayırlı değil öyle düşün. evlenip mutsuz olacağına beklemek daha iyi değil mi?a.s.
canım hiç ummadığın anda buluo seni aşk.etrafında biri olması gerekmio.Merhaba, aranıza yeni katıldım, forumlarda gezerken bu siteye rastladım, baktım herkes derdini paylaşmış cok ta guzel tavsiyeler verilmiş. Belki ben de moral bulurum dedim. Umarım bana da birşeyler yazarsınız.
Benim derdim evlenmeyi, başkaları gibi yuva kurup mutlu olmayı, sevilip sevilmek istememe rağmen buna erişememem. Sürekli arkadaşlarımın düğün haberlerini ve çocuk haberlerini alıyorum ama neden ben birtürlü mutluluğu yakalayamıyorum diye çok düşünüyorum. Güzel biriyim, işim var, olumsuz hiçbirşeyim yok, muhabbetim iyidir insanlarla ama 29 yaşındayım ve karşıma çıkan dogrudürüst biri olmadı. Şanssızım çok.
Arkadaşlar moralim çok bozuk
Merhaba, aranıza yeni katıldım, forumlarda gezerken bu siteye rastladım, baktım herkes derdini paylaşmış cok ta guzel tavsiyeler verilmiş. Belki ben de moral bulurum dedim. Umarım bana da birşeyler yazarsınız.
Benim derdim evlenmeyi, başkaları gibi yuva kurup mutlu olmayı, sevilip sevilmek istememe rağmen buna erişememem. Sürekli arkadaşlarımın düğün haberlerini ve çocuk haberlerini alıyorum ama neden ben birtürlü mutluluğu yakalayamıyorum diye çok düşünüyorum. Güzel biriyim, işim var, olumsuz hiçbirşeyim yok, muhabbetim iyidir insanlarla ama 29 yaşındayım ve karşıma çıkan dogrudürüst biri olmadı. Şanssızım çok.
Arkadaşlar moralim çok bozuk
Canim kader kismet bu işer bugün 31 yaşima girdim
üç ay evvel nişanlandim en samimi kankalarim biri 23 yaşinda
evlendi vede çokta çirkin tanirlar delikafa gülden:asigim:
ondan sonracma iloş 26 yaşinda evlendi çirkinmi çirkin sağukmu soğukbenneyaptımki
işte çirkin şansi lafini bi kez daha canli örnekleriyle görüyonuz.
benim vekumpirin güzelliğini anlatmaya kelimeler kifayetsiz kalir
ben 31 kuşi 33 yaşinda ancak kakalayabildik kendimizi
kadere inanıyorum ben zamanina var demek ki daha:ecrin_bebek:
Canim kader kismet bu işer bugün 31 yaşima girdim
üç ay evvel nişanlandim en samimi kankalarim biri 23 yaşinda
evlendi vede çokta çirkin tanirlar delikafa gülden:asigim:
ondan sonracma iloş 26 yaşinda evlendi çirkinmi çirkin sağukmu soğukbenneyaptımki
işte çirkin şansi lafini bi kez daha canli örnekleriyle görüyonuz.
benim vekumpirin güzelliğini anlatmaya kelimeler kifayetsiz kalir
ben 31 kuşi 33 yaşinda ancak kakalayabildik kendimizi
kadere inanıyorum ben zamanina var demek ki daha:ecrin_bebek:
canım garip olmazsa bizde abime kız bakıyoduk 76 doğumlu 2 üniversite bitirdi tedaşta çalışıyor yazdığıma kızdıysan yanlış anladıysan hemen silerim mesajımı inşallah aradığın mutluluğu bulursun canım
aa bak bi kısmet çıktı bile değerlendir bence yerimseniben
bide eklemek istediğim bi örnek daha var. yine bi arkadaşım 35 yaşında, güzel mi güzel. mesleği var, arabası var, parası var. armıdun sapı üzümün çöpü diye diye 35 oldu. her insanın kusuru mutlaka var. bizde kusursuz değiliz. ama o şımarıklık yaptı, şimdi yaşı olunca isteyeni pek olmuyor ve kara kara düşünüyor menopoza girersem diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?