Evlenemiyorum

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım garip olmazsa bizde abime kız bakıyoduk 76 doğumlu 2 üniversite bitirdi tedaşta çalışıyor yazdığıma kızdıysan yanlış anladıysan hemen silerim mesajımı inşallah aradığın mutluluğu bulursun canım

Aman be güzelim evlilik o kadar düşündüğün gibi matak birşey değil Allah doğru kişiyle Doğru zamanda karşılaştırsın.Bence burda biraz da deli sevip evlenenlerin sıkıntılarını oku da kendini aksine şanslı hisset.Yaşın daha genç Evlenip sorumlulukların artacağına biraz daha tadını çıkar hayatın..

yani bende nişanlımı internetten buldum bir sene sonunda nişanladık çokta mutluyum yani sonuçta hepimiz insanız temiz dürüst olduktan sonra kısmetin nerden gelceği belli olmaz canım

seda_83 neden kızsın ki bence kızmaz herşey nasip,kısmet..

hepimiz bekarken her şey çok iyi de bekar arkadaşlarımızdan evlenenler kadınsı bi havaya giriyo
ister istemez araya bi sogukluk giriyo konuşacak konular azalıyo fln..

Canım sakın üzme bu konuda kendini .Seninki belki geç olucak en güzel şekliyle olucak böyle hayırlıdır belki bilemeyizki.Herkesin kaderi farklı farklı anın tadını çıkarmaya bak hayatını yaşa senin yerinde olmak isteyen kaç tane evli vardır...Çok mutlular arkadaşlarım demişsin ama herşey dışardan görüldüğü gibi değildir bunu unutma....

yanni yanlış anlaşılırım darılır kimseyi kırmak incitmek istemem

canım benim üzme kendini ,kısmetinde ne zaman varsa evlenmek o zaman olacaktır mutlaka sen öncelikle hayırlı evlilik yapmayı dile allahtan bak etrafımızda nekadar cok mutsuz evlilikler var ..seninde kısmetin bi yerlerde zamanını bekliyordur sana gelmek için ..bunun için kendini mutsuz etme bitanem ...umarım hersey diledigin gibi olur..

ayrıca sen sap filan değilsin. bir etkinliğe katıl bence de arkadaşlar yazmış sana. kendi başına da mutlu olabilmelisin. bana bugün bir mail gelmiş. genç bir kız araba kullanırken 17 yaşındaki bir çocukla çarpışıyor. kızın aracı yanıyor. kızın eli yüzü yanmış berbat durumda tedaviler görmüş. resimlerini gördüm. çok acı yüreğim acıdı.
neden anlattım sana biliyor musun halimize şükretmeliyiz. kendini böyle sebeplerle üzme mutlu olmaya çalış. gençsin güzelsin sağlıklısın. evlenmemn için neden yok. sadece sabır et. ve kafana bu konuyu çok fazla takma canım benim.a.s.

canım hiç ummadığın anda buluo seni aşk.etrafında biri olması gerekmio.
abuk sabuk biriyle evlenip hayatını mahvetceğine.doğru insanı bekle.o mutlaka seni bulacaktıryerimseniben

Canim kader kismet bu işer bugün 31 yaşima girdim
üç ay evvel nişanlandim en samimi kankalarim biri 23 yaşinda
evlendi vede çokta çirkin tanirlar delikafa gülden:asigim:
ondan sonracma iloş 26 yaşinda evlendi çirkinmi çirkin sağukmu soğukbenneyaptımki
işte çirkin şansi lafini bi kez daha canli örnekleriyle görüyonuz.
benim vekumpirin güzelliğini anlatmaya kelimeler kifayetsiz kalir
ben 31 kuşi 33 yaşinda ancak kakalayabildik kendimizi
kadere inanıyorum ben zamanina var demek ki daha
:ecrin_bebek:

Beklemelisin canımcım a.s 29 yaş geç bir yaş değil bence.. Eğer geç kaldığını, bir an önce evlenmen gerektiğini düşünürsen yanlış kararlar verebilirsin. Geç olsun ama güzel olsun. a.s.

mutluluklar dilerim
:)

26 da değil 25 te evlendim ben öçüz :mymeka:

halt etmişsin kart karı heryerin sarkmış
neyse buldun sonunda kendini kakalıycak biri

peki nasıl tanıştınız
yani o yaşa kadar umudunuzu kaybettiğiniz hiç olmadı mı
olumsuz ruh haline girmediniz mi hiç?

Ben de 27 yaşında nişanlandım 28 yaşında evlendim , 1 senelik evlyim.Üniversite okuyan kızların zaten 26-27 ortalama evlilik yaşı bence.4 senelik bi fakülte bile uzatmalarla 22- 23 yaşında biter, iş aranır derken insan zaten ancak 26 yaşında evlilik düşünmeye başlıyor.
Hiç geç değil bundan emin ol.Önemli olan ne zaman evlendiğin değil, kimle evlendiğindir nasıl bir evliliğinin olduğudur..Allah karşına seni hakeden, sana değer veren hayırlı erkeği hayırlı bir zamanda çıkarsın inşallah. Madem bekarlıktan çok sıkıldın tez zamanda gönlünden geçenleri hakkında hayrlı kılsın.:Saruboceq:

aa bak bi kısmet çıktı bile değerlendir bence yerimseniben

bide eklemek istediğim bi örnek daha var. yine bi arkadaşım 35 yaşında, güzel mi güzel. mesleği var, arabası var, parası var. armıdun sapı üzümün çöpü diye diye 35 oldu. her insanın kusuru mutlaka var. bizde kusursuz değiliz. ama o şımarıklık yaptı, şimdi yaşı olunca isteyeni pek olmuyor ve kara kara düşünüyor menopoza girersem diye.

herşeyin hayırlısı canım... :asigim:

evlenen pişman
evlenemeyen üzgün fisfisfis

bu nasıl bir döngüdür anlayamıyorum. kaydirigubbakcemile2

benim karşıma o kadar fazla kişi çıkmadı reddedebileceğim...
insallah ben de böyle olmam offf

canım evlilik için hiçte geç kalmamışsın geç olsun temiz olsun herşey evlilik değil böyle düşünme hayatını yaşamaya bak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…