E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU3
-
canım üzülme kısmet işi. mutlaka biryerde seni bekliyor.
bak benim arkadaşım 31 yaşında evlendi. 1 sene içinde tanışıp evlendiler. hatta 1 sene bile dolmadı. üzme kendini.
şöyle düşün her işte bir hayır vardır. belki şuan evlenmen hayırlı değil. sabırlı ol canım üzme kendini. her evlenen mutlu olmuyor.a.s.
Evet bunlar kısmet işi ama oturduğun yerde de kısmet seni bulmaz. Bence farklı ortamlara gir. Mesela dansa meraklıysan dans kurslarına git, kültür turlarına katıl, trekking yap yada başka bir spor. Sosyal ortamlarda hem aynı zevklere sahip birileriyle tanışabilirsin hem de istediğin entellektüelliği yakalamış olursun. Belki sende de bu tür eksiklikler vardır. Hem tamamlamış olursun hem kendine çevre yaparsın hem de aynı sosyal statüde insanlarla tanışırsın... Bence bu konuda mevcut çevre işe yaramıyorsa farklı çevreler edinmelisin kendine... Benim önerim budur, dikkate almanı isterim:))
canım evlilikte bizim kaderimizde...
oyle hem olsun demekle olmuyor bu işler..
hayırlısı ne ise o olsun herkes için...
eminim seninde nasıbınde kısmetınde vardır birisi..fakat vakti gelmemiştir daha
evlilikte ölüm gibi doğum gibi bir şeydır...
evlenmenınde zamanı saati vardır.
üzülme canım..
o kişi emin ol saatinde gelip seni bulacak..:ecrin_bebek:
lütfen bu konuda çok takılma..:CüvCüv:
ve emin olki evlilik çok şey kaybettiğin bir şey değil..
Bunlara ilave olarak sakın ola ki illa ki evleneyim diye kendi değerini düşürme. Bak işin gücün var, belli bir kaliten var. Seçici olmayı ve karşına çıkan insanları objektif olarak değerlendirmeyi sakın esgeçme... Evlenmiş olmak için yapılan evliliklerin sonunu görüyoruz.
merhaba,bende 29 yaşında ve bekarım aslında çok mu takmıom.ama tabi zaman zaman özellikle arkadaşlarımla bi araya geldiğimde sıkıntı oluo bu konu.bu sene biri 2 biri 3 yaş küçük iki arkadaşım daha evlenecek ve artık tek kalacağım ve bi türlü ben kendimi bahtımı bu konuda aşamıoyorum.bende üserinde pek düşünüp de beynimi ve gönlümü yormak istemiyorum.
ama seni anlıoyrum ne saman konu açılsa muhabbet arasında zamanın gelmemiştir diolar.Fırtınanınkızı na bi yönden katılsam da çok duyduğum bi telkin olduğu için artık inandırıcılığını yitirdi bende :)
ama yinede pozitif ol :)
melodi teşekkür ederim
ama inan 30 küsur yaşıma kalmayı hiç istemiyorum
peki sadece kısmet mi bu işler neden herkes evlenirken ben böyle yapayalnız kaldım, herkes hayatına renk kattı benim elde var sıfır
kusura bakmayın içinizi kararttım belki ama gece bile hep ağladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?