Evlenemiyorum

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU3

Ziyaretçi
Merhaba, aranıza yeni katıldım, forumlarda gezerken bu siteye rastladım, baktım herkes derdini paylaşmış cok ta guzel tavsiyeler verilmiş. Belki ben de moral bulurum dedim. Umarım bana da birşeyler yazarsınız.

Benim derdim evlenmeyi, başkaları gibi yuva kurup mutlu olmayı, sevilip sevilmek istememe rağmen buna erişememem. Sürekli arkadaşlarımın düğün haberlerini ve çocuk haberlerini alıyorum ama neden ben birtürlü mutluluğu yakalayamıyorum diye çok düşünüyorum. Güzel biriyim, işim var, olumsuz hiçbirşeyim yok, muhabbetim iyidir insanlarla ama 29 yaşındayım ve karşıma çıkan dogrudürüst biri olmadı. Şanssızım çok.

Arkadaşlar moralim çok bozuk

ha deyince olmuyo bu işler maleseff
kısmet meselesi
çok da geç kalmış sayılmazsın eminim kısmetin bi yerde bekliyo seni......

kısmet işi canım bozma moralini
gec olsun güç olmasın yerimseniben

teşekkür ederim cevaplarınıza
ama artık kimse kalmadı etrafımda zaten herkes evli
sanırım ben böyle yaşlanıp öleceğim, arkadaşlarımın hepsi çok mutlu çoluk çocuk sahibi
çok istedim ama olmuyor sebebini de bi bilseydim...

canım kısmetın nezamansa o gelıp senı bulur zaten.sen hayatın tadını cıkarmaya bak.evlenenlerın bası gogemı erıyo sanıyon.bır surur sorumlulk yuk.en guzelı ozgur hayat.zamanı gelınce evlılk olur zaten.

canım üzülme kısmet işi. mutlaka biryerde seni bekliyor.
bak benim arkadaşım 31 yaşında evlendi. 1 sene içinde tanışıp evlendiler. hatta 1 sene bile dolmadı. üzme kendini.
şöyle düşün her işte bir hayır vardır. belki şuan evlenmen hayırlı değil. sabırlı ol canım üzme kendini. her evlenen mutlu olmuyor.a.s.

melodi teşekkür ederim
ama inan 30 küsur yaşıma kalmayı hiç istemiyorum
peki sadece kısmet mi bu işler neden herkes evlenirken ben böyle yapayalnız kaldım, herkes hayatına renk kattı benim elde var sıfır
kusura bakmayın içinizi kararttım belki ama gece bile hep ağladım

Evet bunlar kısmet işi ama oturduğun yerde de kısmet seni bulmaz. Bence farklı ortamlara gir. Mesela dansa meraklıysan dans kurslarına git, kültür turlarına katıl, trekking yap yada başka bir spor. Sosyal ortamlarda hem aynı zevklere sahip birileriyle tanışabilirsin hem de istediğin entellektüelliği yakalamış olursun. Belki sende de bu tür eksiklikler vardır. Hem tamamlamış olursun hem kendine çevre yaparsın hem de aynı sosyal statüde insanlarla tanışırsın... Bence bu konuda mevcut çevre işe yaramıyorsa farklı çevreler edinmelisin kendine... Benim önerim budur, dikkate almanı isterim:))

canım evlilikte bizim kaderimizde...
oyle hem olsun demekle olmuyor bu işler..
hayırlısı ne ise o olsun herkes için...
eminim seninde nasıbınde kısmetınde vardır birisi..fakat vakti gelmemiştir daha
evlilikte ölüm gibi doğum gibi bir şeydır...
evlenmenınde zamanı saati vardır.
üzülme canım..

Bunlara ilave olarak sakın ola ki illa ki evleneyim diye kendi değerini düşürme. Bak işin gücün var, belli bir kaliten var. Seçici olmayı ve karşına çıkan insanları objektif olarak değerlendirmeyi sakın esgeçme... Evlenmiş olmak için yapılan evliliklerin sonunu görüyoruz.

o kişi emin ol saatinde gelip seni bulacak..:ecrin_bebek:
lütfen bu konuda çok takılma..:CüvCüv:
ve emin olki evlilik çok şey kaybettiğin bir şey değil..

Gerçekten böyle olduğuna inanmak istiyorum, inşallah ölüm gibi vakti vardır ama benim elimdeyse ben yapamadım işte..

evlenen dert eder evlenmeyen dert
hayırlısı ne ise o olsun..

o kişi emin ol saatinde gelip seni bulacak..:ecrin_bebek:
lütfen bu konuda çok takılma..:CüvCüv:
ve emin olki evlilik çok şey kaybettiğin bir şey değil..

inşallah ama aslında takıldığım şey evlilik değil de
sevilip sevmek daha çok, e bu yaşta bunun adına da evlilik diyorum
yalnızlık artık öyle bunalttı ki beni ve çevremde herkesin ailesiyle benimse hep sap gibi yalnız olmam

ben tam aksine çok seçici olmaktan korkuyorum
sevmediğim biriyle de yapamıyorum, bikere kafama koydum evleneceğim artık diye, biri vardı ama sevmiyordum o kadar, evlenirim herkes sanki çok aşık olarak mı evleniyor dedim ama olmadı yapamadım, ısınmayınca olmuyor

kısmet canım bu işler hemen olmuyor ama mutlaka bir yerlerde tamda insanın umudunu kaybettiği anda çıkıveriyor insanın karşısına. hakkında en hayırlısının karşına çıkması dileğiyle :)

merhaba,bende 29 yaşında ve bekarım aslında çok mu takmıom.ama tabi zaman zaman özellikle arkadaşlarımla bi araya geldiğimde sıkıntı oluo bu konu.bu sene biri 2 biri 3 yaş küçük iki arkadaşım daha evlenecek ve artık tek kalacağım ve bi türlü ben kendimi bahtımı bu konuda aşamıoyorum.bende üserinde pek düşünüp de beynimi ve gönlümü yormak istemiyorum.
ama seni anlıoyrum ne saman konu açılsa muhabbet arasında zamanın gelmemiştir diolar.Fırtınanınkızı na bi yönden katılsam da çok duyduğum bi telkin olduğu için artık inandırıcılığını yitirdi bende :)
ama yinede pozitif ol :)

evet malesef beni de hiçbir telkin avutmuyor
hiçkimse biyerlerde beklemiyor bakıyorum herkes çoktan bulmuş birilerini
beni aklının köşesine getiren bile yok

erken evlenenler çok mu mutlu sanki. önemli olan erken olması değil hayırlı olması. melodi ninde dediği gibi benimde bi arkadaşım bu durumdan muzdaripti. sürekli dualar etti. hacca gidenden, yolculuğa çıkandan, hasta yatandan dua istedi.(yolcunun ve hastanın duası kabul olur ya) derken biriyle tanıştı ve 11 ay içinde evlendi. kısmetin seni bir yerde bekliyordur emin ol. ama arkadaşların da dediği gibi ortamlara gir çık, dost akraba ziyareti falan yap etrafına sadece bakma gör.

yaş işine takılma tatlım lütfen. bak ben 27 yaşında evlendim. evlendiğimizde hiçbirşeyimiz yoktu doğru düzgün. yapalım diye uğraştık. eşim kaç defa işten çıkarıldı vs. bebek yapmayı hiç düşünemedik bile.
herkes hayatına renk kattı diyorsun ama inan evlilik o kadar kolay bir şey değil. dışarıdan renkli görünüyor. çalışan bir bayansın hayatın sıfır değil canım. karşına öyle biri çıkar ki evleniveririsin.
bak benim 2 tane arkadaşım var. onlarda evlenmemiş. ama hiç mutsuz değiller inan. ikisi de hayat dolu.
biraz sabırlı ol ve ağlama canım.
şu an evlenmen hayırlı değil öyle düşün. evlenip mutsuz olacağına beklemek daha iyi değil mi?a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…