Evlenemiyorum

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ben herzaman saciyla giyimiyle ugrasan bakımlı biri oldum
inan dis gorunus, egitim, kultur acisindan hic eksigim yok
cok guzel oldugumu soyler herkes
ama cozemiyorum iste
kimbilir belki de benim yalniz kalmam gerekiyordur, bana bicilen kader de budur

ya sade kahve haklısın bak ben de 26 yasımı dolduruyorum ama hıc bı kazancım yok,
gecen gun arkadasın nıkahına gıttım herkes cıft cıft gelmıs halıyle ben yapayanlızdım bı sevgılım bıle yok yani düşün ama yıllarıdr böle senle aynı durumda cok kısı var benım uzak cevremde de cok kısı var gordugum hıc bellı olmuyo kı annemın bı arkadası var 45 yaslarında hala bekar
bı teyze vardı 40 yasında evlendı keske daha evel evlenseymısım dedı, bıre ıkıye bakmadan evlenseymısım olurmus dedı sımdı mutlu tabı, hep en ıyısı dıye beklıyoz ama gelmıo
aaama kader kısmet hep
evlı olanlar ne dıyo
ay benım aniden oldu hıc farketmedım bıle yok yok kımsem yok dıye yakınırdım anıden evlenıverdım
dıyorlar genelde, yani aniden cıkabılır cnm karsına bırısı, bır de kader kısmet hanı kısmetınde 35 varsa öle 23 varsa öle olucak, ben de hep evlılık ısterdım ama ıstemekle olmadıgını anlıyorum ne zamansa kısmetımız ozaman olacak cnm o yuzden yıpratma hıc kendını olcagına varıo ısler cunkiğ

bak kader kısmet anııııden oluvermıs , bellı olmuyor böle işler, belkı hıc olmıcak hıc evlenmıcen belkı de anıden olucak bellı deıl o yuzden sıkma canını
bıde annenlere söle evlılık yasım geldı sankı de görucu baksınlar kolu komsu yaydıgı anda gelır hep sı merak etme sen :lepi:

cnm benim alnına yazılan biri vardır inan.zamanıda bellidir onun.canını sıkma sen.ALLAH sevdiği kullarını bu şekilde denermiş.ne kadar sabırlısın bunu anlamak için.şükret ve dua et.eminim bulucak seni o yakışıklı prensin.sadece sabır.bende çok bekledim.onu bulana kadar hayatıma kimseyi sokmadım.hep bekledim.belki çok bekledim ama inan buldum onu.kendi geldi ansızın hemde.onu görünce ' işte o ' dedim.ve şimdi mutluyum.az kaldı evlenicezde inşallah.diliyorumki bunları.ama hala bişeyler için sabrediyoruz.sabreden herzaman karşılığını alır böyle düşün.inşallah sende yaşıycaksın bunları.canını sıkma olurmu:teselli:

Tam arzu bile evlendi sen hiç evde kalmazsın diyecektim ki arzu kendini deşifre etmiş zaten:roflol::roflol::roflol:
Ben evlendiğimde 28 yaşındaydım bıraksalar daha otururdum,bekarlık sultanlıktır sultanlığının tadını çıkar eninde sonunda evlenirsin canımŞenizŞenizŞeniz

bazen olmayınca olmuyor işte...

evlenmek için de sakın evlenme canım...

forumu okuduysan yuvası yıkılan mutsuz olan o kadar çok arkadaşımız var ki...

ayrıca yaşın o kadar da geç değil...

benim şimdiki aklım olsa 30 yaşımdan sonra evlenirdim ama yine kocamla evlenirdim...

hayırlısı iste her zaman seninde bir yerlerde kısmetin vardır ama zamanı vardır emin ol...

cok tesekkurler
biraz olsun moral verdi yazdiklariniz
konuyu actigimda o kadar kotuydum ki
herkes mutlu su hayatta diyordum birtek ben yapayalnizim

üzülme canım, nasip kısmat meselesi,gökte nikah kıyılmayınca yerde kıyılmazmış.Bende 31 yaşında evlendim, hiç aklımda yoktu; isteme, tanışma nişan, düğün 3 ay içinde oldu bitti anlamadım.seninde öyle olacak bak gör........:1hug:

cok tesekkurler
biraz olsun moral verdi yazdiklariniz
konuyu actigimda o kadar kotuydum ki
herkes mutlu su hayatta diyordum birtek ben yapayalnizim

aynı sirkette calistigim arkadasim benim bilgisayardan acinca benim adima yazmis mesaji yanlislik icin kusura bakmayin
gerci ben de ayni dertten muzdaribim farketmiyo :)

Üzme canini be güzelim, bende hep isterdim sevdigim bi insan olsun, beni sevsin, bana deger versin....22 yasindaydim ve karsima esim cikti, beni önermisler ona sonra görüstük 1 sene ve simdi evliyiz...Inanirmisin canim cok dua ederdim, zamani gelince olsun, iyi biri beni seven biri olsun diye....Allah'a sükürler olsun ki öyle, Askimi cok seviyorum. Sende sabret, zamani gelince evlenirsin merak etme, Allah gönlüne göre versin istedigin gibi olsun hersey...dua et her zaman ve zamana birak bak görürsün hersey yoluna girip o da karsina cikacak...

sade kahvemm kzenim var 31 yaşında onun drumuda şöleydi armudub sapı uzumun çöpü derler yaa 20 lerdeykn kimseyi beğenmediii mühendis olsun ama burnu daha dzgün olsun burnu ii ama keşke maaşı daha ii olsun derken derken stndrtlar bu seferde onun aleyhne döndü ben 20 yaşndayım ve sözlüyüm 1 aya niaşnımz olcak inşallah ama bu hycanımı onun yanında yaşyamz oldm çünküü tutumları benimde hevesimi kırıyoo hele bazı sözleri öle can yakıcı ki kader işi ama insan kaderni kendi yönlendirir demii tatlım eminm çok bakımlı çok alımlısın hatta diosundr ki bu yaşıma kadar bekledim olmuşken en iyisi olsun bariii
içini kıpırtadan biiri oldumu düşünmee yaşaa

hayır en iyisi olsun demiyorum
tabiki isterdim ama ille en iyisini bekledigim yok ki
bosanmis ve 1 cocugu olan biri su an benden cevap bekliyor
belki buna da razi olucam sonunda

peki neden düşünmüyordun evlenmeyi?

canım ben ailemin en büyük destekcisiydim,benden küçük kardeşim var biraz fazla düşkünüm galiba ona,onu evlendirmeden ve ailemin durumu tam rayına oturmadan evlenmiycem dedim kimbilir belkide o zamana kadar istediğim gibi birilerinin çıkmamasıda bir raslantıydı.ve öyle de oldu kardeşimi evlendirdim durumunun düzelmesi için aileme yardım ettim tam herşey istediğim gibi olunca bir baktım yaş 28 olmuş.artık evlenmem kimseyide bulamam zaten dediğim bir anda eşim çıktı karşıma.demekki benim kaderimde o varmış sadece zamanını bekliyormuş.eminim senin de öyle kaderindeki kişi zamanını bekliyor yaşım geçiyor diye üzülme rabbimden hayırlısını iste inşallah en kısa zamanda mutlu bir evlilik yaparsın.a.s.

Canim ya sen kendi hayatini renklendirmeye bak, sanma ki o cevrende evlenenlerin hepsi cooool mutlu,
belli etmezler belki ama her evlilik göründügü gibi cok mutlu olmuyor.

Bi gercek var, oda sen su an evli degilsin, ama kendini üzüpde mutsuz edeyecegine, oldugun duruma sükr et, kendine mutluluk payi cikar, hayatin tadini cikar, bak zaman ne güzel ve ne cabuk gececek, ve bi bakmisin sende evlenmisin.:))))

Bosver sen bukadar kfana takma, her tencerenin kapagi bir yerlerde gizlidir.:))))

sana bu konu hakkında da bişey deyim amcamda evliydi eşi aldattı ve ayrıldılar amcam çok yakışılık ve zengindi eşinden boşandı bi tane de çocukları vardı neyse yıllar geçtii amcam genç bi kızla tanıştı evlenmeye karar verdiler kız ozman
ilk eşden olan çocuğa ben senin annen olayımm mı istermidin sen benim çocuğm ol vs oyun oynadı resmen biz bunu sonra farkettik amcam kaza geçirdi ve eski halinden eser kalmadı belki yengem pişman oldu daha sonra ama onun içinde iş işden geçmişdi gençliğinin verdiği cahillikle yanlış yapıp evlenmek zorunda kaldı samimi değildi zaten simdi üvey oğlunu hiç sevmiyo çocuk kendi öz babasının evine gelemiyo çocuk istemiyo çünkü yengem ne zor bişey amcamın dier 2 oğlu paşa gbi öbürü işci gbi ilk kadının doyumsuzluğu yuzunden iknci eşinin de yalancılığı yuzunden olan cocuğa olduu iyi düşün için ısındıysa karar ver yoksa evlenmek olsun die yapma
ben 4 yıldr sevdiğim insanla nişanlaıyorum öyleyken problemler ağar gelio sevgi olmasa dayanılmaz bunları unutma bitanem hayırlısını istemeyi unutma...inşallah mutlu olursun...

Canim kader kismet bu işer bugün 31 yaşima girdim
üç ay evvel nişanlandim en samimi kankalarim biri 23 yaşinda
evlendi vede çokta çirkin tanirlar delikafa gülden:asigim:
:ecrin_bebek:

jadı yaş ilerledikçe hafıza kaybında başlamış daha sonra eminim alzaymir hastası olcen:1no2: bi kere ben 25 imde evlendim ayrıcana güzelliğim dillere destandır.42 kere maşallaa Ah ah şu erkuşun bir msnini bulsam bak nasıl caydırıyom seni almasın die fisfisfis

aynı sirkette calistigim arkadasim benim bilgisayardan acinca benim adima yazmis mesaji yanlislik icin kusura bakmayin
gerci ben de ayni dertten muzdaribim farketmiyo :)

ikinizde ayni şirkette vede ikinizde mühendissiniz ve ikinizde evlenemiyosunuz
ne tesadüf böyle yutmadik ama neyse

emesen itin olsun kanka erkuş@hotmail.com
ara ve caydir bakalim

ikinizde ayni şirkette vede ikinizde mühendissiniz ve ikinizde evlenemiyosunuz
ne tesadüf böyle yutmadik ama neyse

evet hatta 1 kisi daha var boyle
muhendis olmamiz cok umulmadik bi tesaduf degil cunku burda %80 muhendis

canım bende epey geç evlendim hep senn gibi düşünürdüm.ve bütün arkadaşlaırm evli çolok çocuğa karışmıştı.heralde bekar ölececeğim derdim herkese.ama inan öyle olmuyor ummadığın biranda biri çıkıyor ben yeni evliyim ve hamileyim.inan umudunu kesme mutlaka bir yerlerde kısmetin vardır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…