Evlenen 2011 gelinleri artık burda toplanıyoruz

canım ben genital bölge temizleyicisi almayı düşünüyorum işe yarar mı dersin ?

şahsen hassas bölgeler fazla kımyasal seyler sürülmemeli diye düşünüyorum kullanmadım ben ama kullanmakta istemiyorum genital bölgenın zaten normal olarak florası olması gerek asırı temızlık sonucuda hasta olabılrsın valla en iyi temızleyıcı su ve sabun cok kımyasallara girmeyın tavsıyede etmıyo hıç bı doktor bu protex sabunlar bıle cok zararlı eldekı kalması gereken mıkroorganızmaları bile öldürüyo cılt butunlugu bozuluyo kısa bir hemşire bılgısı :d

Son düzenleme:

Bende olabildiğinca az kimyasal kullanımından yanayım ama bir yandan da temizlik delisiyim bir ara kendime bile deli gibi kese yapardım bir ara kullanıp bıraktım ama bu ara lazım die düşünüyorum :)) kullanıma uyudulduktan sonra sorun olmaz diye düşünüyorum yoksa seninle aynı fikirdeyim eskiden çok şampuan kullanırdım şimdi sulandırıp kullanıyorum daha az kullanmış oluyorum :))))

yanı tabıkı temızlık önemlı hele genıtal bölge temızlıgı cok cok önemlı ama oranın normal olması gereken bir florası var dedıgım gibi o bozulursa daha cok hasta olursun hatta gunluk petler bile cok zararlı hiç birini kullanmıyorum bolca iç çamasırı aldım sık sık degıstırıyorum işyerındede olsam degıstırıyorum sentetık camasır kullanmıyorum iç çamaşırlarımı beyaz sabunla yıkarım elde zaten her gun cıktıgı cın cok kırlenmıyo makınaya atacak olursam hacı şakırın bebekler ıcın oolan deterjanı var ondan kullanıyorum vakıt yoksa bu sekıl önlem alabılrsın akıntıya gelınce normal bişiy her kadında var asırı olursa doktor önemlı sart tabı

hamıle olan arkadas uzun sure takıp edemedıgım ıcın bılmıyorum hayırlı olsun.... sende jel kullanıyosan doktoruna bir danıssaydın zararlı olbılr

ped konusunda haklısın çok zararlı valla sen süpermişin ben uğraşamıyorum alışmışız işin kolayına ama evde kullanmıyorum sadece dışardayken :)

ped konusunda haklısın çok zararlı valla sen süpermişin ben uğraşamıyorum alışmışız işin kolayına ama evde kullanmıyorum sadece dışardayken :)

ya benım vaktım bol her gun işe gitmiyorum ayda 6-7 nbtım olur 24 saatlık dolayısıyle ugracak vaktım oluyo ama annemde böyle benım ısrarlada hala söyler calısan kadın tabıkı kolayına kacacak bende calısıyom ama her gun degıl

kızlar tünaydın .. Doktora gittim hem ürolojiye hem kadın doğuma ikiside ultrason verdi biri bide idrar testi verdi kültür testi. Biri perşembe çıkacak ultrasonda pazartesiye gün verdi allahtan tanıdık vardıda pazartesi oldu yoksa işin yoksa bekle buna bile sinir oldumm ölsen kalsan ne olduğun çıkmıcak

Bende bugün smear testi yaptırdım dün akşam o kadar stres yapmama rağmen hiç canım yanmadı. ama alttan muayene etti hala içim bi garip devamlı bacaklarımı sıkıyorum :78:

evreka geçmş olsun
speddyy sanada geçmiş olsun canım banada cok canın yanıyo
demişlerdı ama abartmışlar bendede ılk muayene oldugu ıcın tedırgınlık olmuştu

ama canım yanmadı hamıle kalıncada alıştım

gercı bı kere alttan muayene oldu sonra olmadı

korkular boşunaymış yanı

test hiç canımı yakmadı ama alttan muayene bi daha istemem yaa.
kadın diyorki bak bunlar yumurtalıkların işte anlatıyor bende dedim biraz daha sokarsan bademciklerimi de göreceksin.
Eli çok hafifti ama ne biliyim işte korkutmak istemiyorum kimseyi sonuçta herkes mutlaka 1 gün olacak

evt ama canım yancak dıye cok korkmustum bende abartılan gıbı degıl
tek tedırgınlık ılk defa olmasıydı

cok fazla gelişmiş aletler herseyı goruyolar umarım sonuclar ıstedıgın gıbı olur canım

Bende bugün smear testi yaptırdım dün akşam o kadar stres yapmama rağmen hiç canım yanmadı. ama alttan muayene etti hala içim bi garip devamlı bacaklarımı sıkıyorum :78:

gecmiş olsun canım sanada. Valla kadın olmak ne zor yaa herşeyi biz çekiyoruz evlenmeden önce bu tarz rahatsızlıklarım yoktu evlendim başladı kadınsal problemler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…