Evlenen 2011 gelinleri artık burda toplanıyoruz

ben yapmadımm kızlar bende çok sakarlaştım ve evlendiğimden berii çok kötü rüyalar görüyorum korkutuyorlar hep bununla bağlantılımıdır bilemiyorum

evlenenler bu tür metafizik şeylere açık olur diye duymuştum belki ilişkilidir. cevşen falan mı taksan yatarken, çünkü en savunmasız olduğun an gece

evlenenler bu tür metafizik şeylere açık olur diye duymuştum belki ilişkilidir. cevşen falan mı taksan yatarken, çünkü en savunmasız olduğun an gece

bilmiyorum evimde vardı haftaya anneme gidicem alıp geleyim olmazsa rahatsız edici bi durum olmaya başladı artıkk

gizcim annem hep der yeni evlenen gelinler daha dikkatli olması gerekir diye bende korkmaya başladım annem de çalışyıor bende bilmiyom nasıl yapcam ama yapsak iyi olcak

bende evimde mevlüt okutmak istiyorum aslında ama hiç uygun zaman denk gelmedi

dün eşim erken geldi yemek yaptı ne zamandır gelmek isteyen arkadaşlarımız vardı ama bir çift kursa gittiği için sadece haftaiçi gelebiliyorlar. akşam onlar bizdeydi. ağırlanacak 1 posta daha misafirim elendi.
haftasonu da amcamları çağırmayı düşünüyorum eğer eşim çalışmazsa.
gelecek tüm misafirlerimi kasıma kadar çağırmam lazım sonra ben kursa başlıyorum.

kızlaar nabersiniz? :) şuan bi yandan türlü bi yandan da limonata yapıorum karar verdik bu akşam dışarı çıkmıcaz koccayla :) normal bi evli çiftgibi evde yemek yiyip tv izlicez :) ayrıca yarın geleneksel aylık kızlar buluşması var koccasız sevgilisiz o yüzden fazla yemek yapmalıyım ki yarın da yesin kocacıgım :)))

siz neler yapıosunuz? takip etmeye çalışıorum ama yazacak vakit bulamıorum..işler çok yoğun herkes bi yerlere uçuo bana da onları göndermek kalıo..allahtan bugün izinliyim de biras takılabiliorum...

Merhaba ben de 2 gün sonra 2 aylık evli olacagım , hiç aklıma gelmeyecek şeyleri yazmışsınız çok iyi oldu :) Bu arada benim sorum biz hala imam nikahı yaptıramadık , günah mıdır ? bildiklerinizi yazarsanız sevinirim. İns bu haftasonu halledicez

geldimmmm

çıkışta yufka aldım duşa girdimm sigara böreği sardım attım buzluğa ben 2 gün olmıcam kocam kızartsın yesinn

yoğurt çorbası yaptım bide :))

günaydın kızlar,
dün yine yoktum işlerden dolayı
bende mevlüt okutmak istiyorum ama sanırım kısmet olmayacak devamlı aksilikler oluyor erteliyoruz
annemin de izinli olduğu bi c.tesi okutucam kısmetse

günaydın kızlarrrr

dün annemle konuştum bu mevlüt olayını. bir ana önce yapman lazım diyor ama bizim herhafta birşey çıkıyor bilmiyorum ne olacak.
bir de ben mevlüt yapınca eşimin akrabalarını çağırmam gerekecek ama istemiyorum gelmelerini.

bu arada yeni gelen arkadaş hoşgeldin. imam nikahını düğünden önce yaptık biz. benim inancıma göre hala imam nikahınızın olmaması günah ama herkesin kendi bileceği şey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…