Evlenen 2011 gelinleri artık burda toplanıyoruz

sipidii ismi tam olarak ne canım ??

aslında benimde burada iyi bi doktor edinmem lazım ben alttan muayneden korkuyorumm mecbur bi gün olucak

Avon Simply Delicate vajinal temizlik olarak geçiyor tek ürünü var zaten yeşilli falan.
bende korkuyordum mutlaka bi gün yine olucam ama

sen annenden iyi alışmışın canım maşallahın var aynen devam rahatlığa alışınca aynen devam malesef :)
doktoruma sordum canım bol su ıle yıkanmalı dedı zararı olmaz dedı

zaten cok sık kullanmıyorum ayda bır falan canım
hımmmmm anladım canım iyi yapıosun :)
evrekacım geçmiş olsun canım nereye gittin özelden yazarmısın pls merak etti m :) kurtulmuşun bu işten inşallah bişi çıkmaz cnım
Bende bugün smear testi yaptırdım dün akşam o kadar stres yapmama rağmen hiç canım yanmadı. ama alttan muayene etti hala içim bi garip devamlı bacaklarımı sıkıyorum :78:
oyyy sendemi speedycim çok garip bişi yaa ben de çekibniom geçmiş olsun

ahahah allahım ne güldüm yaaaa alemsin sipaydim :)))))

oyyy sendemi speedycim çok garip bişi yaa ben de çekibniom geçmiş olsun

ahahah allahım ne güldüm yaaaa alemsin sipaydim :)))))

evet canım çok sinirlendim ama bide bi dr öğreniyor herhalde devamlı gülüyor belli yeni dr olmuş
dedim tabi sana giren çıkan yok gülüyordum dedim :82::82: kadın utandı üzüldüm bende

yazdım canım özelden nereye gittiğimi

Hımm. ama oraya gidince sıra çok bekliyorsun bende onun için istemiyorum.
neyse bu dr memnun kaldım başka bi problem olursa denerim onu da ama

speedy ben gittiğimde hiç beklemedim. randevulu çalışıyor ve verdiği saatte hemen alıyor seni. ekstra gelen hastaları falan almıyormuş. ama diğer bölümler için dediğin doğru çok fazla bekleyen insan oluyor.

temizleme jelini sordum bende doktor önermedi, önceki doktorda hiç kullanma demişti.
günlük ped ev dışındayken kullanıyorudum ama geçen ay mantar bu ay kasık ağrılarım başlayınca doktor tavsiyesiyle vazgeçtim. evde de 40lı paket stoklarım var

radyologg sen en güzelini yapıyorsun. beyaz sabun ile yıkayıp giymeden de ütülemek gerek aslında diye okumuştum netten. aslında hepimiz yapabiliriz hergün duş alırken yıkayabiliriz. dur bakayım ben de uygulamaya başliyim. inşallah başarılı olurum

herkes aynı şeyi hissediyor galiba. gerçekten ilk kez o çatala oturmak çok kötü bir duygu. ben de kendimi tuhaf hissetmiştim. bir de bizim ailedeki tüm bayanların gittiği bir doktor vardı. annem bizi kendinden dolayı risk grubunda yer aldığımız için uzun yıllardır düzenli doktora gitmeye alıştırmıştı ve ben çatala ilk oturduğumda kendi doktorum olacak nasılsa tanıdık bildik diye rahattım ama ben evlendim kadın emekli oldu.
15gün kaşıntıdan öldüğüm halde sırf alttan muayene olacam diye ısrarla gitmemiştim doktora.

evet canım çok sinirlendim ama bide bi dr öğreniyor herhalde devamlı gülüyor belli yeni dr olmuş
dedim tabi sana giren çıkan yok gülüyordum dedim :82::82: kadın utandı üzüldüm bende
aman ne üzüldün iyi demişin zor bir durum ilk defa bide kasılman gayet noırmal o da orda sırıtmış hıhıhhh
yazdım canım özelden nereye gittiğimi

saol canım :)))

Evet onun için sevmiyorum orayı ama bekletmemeleri güzelmiş.
ÇAtal zaten insanı kasıyor düşünmek bile kötü

aman ne üzüldün iyi demişin zor bir durum ilk defa bide kasılman gayet noırmal o da orda sırıtmış hıhıhhh
:)))

ben iyiyimm uykusuzum biraz o kadar :))

kayınvalidem aradı biraz önce eşimin dedesinin mevlüdü varmış ölüm yıldönümü cuma günü gel dediii yarın akşama gidicemm işte eşimde cuma akşamı anca gelir

siz gelin mevlüdü yaptınız mı kızlar ???

BENDE İYİYİM YORGUNUM AZ BİDE İŞLER ÇOK YOĞUNN GEÇ ÇIKCAM BUGÜNN. gİZCİM BEN YAPMADI GELİN MEVLÜDÜ AMA YAPSAK HİÇ FENA OLMAZ BEN SÜREKLİ KIRIP DÜŞEN BİRİ OLDUM YAA

ben yaptım

aa cok sakardım duruldum ondanmıdır acaba

cok guzeldı sadece utandım bıraz nebılım yenı gelındım bı haftalık

hatta bızde adettır eve gırmeden kurban kesılır

kan akıtılır onuda yaptık

kısmetse cocuk mevlıdınıde yapıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…