- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
- Konu Sahibi ceylin2011
-
- #2.741
gecmiş olsun canım sanada. Valla kadın olmak ne zor yaa herşeyi biz çekiyoruz evlenmeden önce bu tarz rahatsızlıklarım yoktu evlendim başladı kadınsal problemler
bende banyodan sonra kullanıyorum Avonun çok rahat ediyorum ama bol su ile mutlaka duruluyorum
sipidii ismi tam olarak ne canım ??
aslında benimde burada iyi bi doktor edinmem lazım ben alttan muayneden korkuyorumm mecbur bi gün olucak
Avon Simply Delicate vajinal temizlik olarak geçiyor tek ürünü var zaten yeşilli falan.
bende korkuyordummutlaka bi gün yine olucam ama
tamam canım alayım bende korksakta çare yok bende araştırıcam gidicem sağlığımız daha önemli
sen annenden iyi alışmışın canım maşallahın var aynen devam rahatlığa alışınca aynen devam malesef :)ya benım vaktım bol her gun işe gitmiyorum ayda 6-7 nbtım olur 24 saatlık dolayısıyle ugracak vaktım oluyo ama annemde böyle benım ısrarlada hala söyler calısan kadın tabıkı kolayına kacacak bende calısıyom ama her gun degıl
hımmmmm anladım canım iyi yapıosun :)doktoruma sordum canım bol su ıle yıkanmalı dedı zararı olmaz dedı
zaten cok sık kullanmıyorum ayda bır falan canım
evrekacım geçmiş olsun canım nereye gittin özelden yazarmısın pls merak etti m :) kurtulmuşun bu işten inşallah bişi çıkmaz cnımkızlar tünaydın .. Doktora gittim hem ürolojiye hem kadın doğuma ikiside ultrason verdi biri bide idrar testi verdi kültür testi. Biri perşembe çıkacak ultrasonda pazartesiye gün verdi allahtan tanıdık vardıda pazartesi oldu yoksa işin yoksa bekle buna bile sinir oldumm ölsen kalsan ne olduğun çıkmıcak
oyyy sendemi speedycim çok garip bişi yaa ben de çekibniomBende bugün smear testi yaptırdım dün akşam o kadar stres yapmama rağmen hiç canım yanmadı. ama alttan muayene etti hala içim bi garip devamlı bacaklarımı sıkıyorum :78:
test hiç canımı yakmadı ama alttan muayene bi daha istemem yaa.
kadın diyorki bak bunlar yumurtalıkların işte anlatıyor bende dedim biraz daha sokarsan bademciklerimi de göreceksin.
Eli çok hafifti ama ne biliyim iştekorkutmak istemiyorum kimseyi sonuçta herkes mutlaka 1 gün olacak
oyyy sendemi speedycim çok garip bişi yaa ben de çekibniomgeçmiş olsun
ahahah allahım ne güldüm yaaaa alemsin sipaydim :)))))
sen annenden iyi alışmışın canım maşallahın var aynen devam rahatlığa alışınca aynen devam malesef :)
hımmmmm anladım canım iyi yapıosun :)
evrekacım geçmiş olsun canım nereye gittin özelden yazarmısın pls merak etti m :) kurtulmuşun bu işten inşallah bişi çıkmaz cnım
oyyy sendemi speedycim çok garip bişi yaa ben de çekibniomgeçmiş olsun
ahahah allahım ne güldüm yaaaa alemsin sipaydim :)))))
Hımm. ama oraya gidince sıra çok bekliyorsun bende onun için istemiyorum.
neyse bu dr memnun kaldım başka bi problem olursa denerim onu da ama
aman ne üzüldün iyi demişin zor bir durum ilk defa bide kasılman gayet noırmal o da orda sırıtmış hıhıhhhevet canım çok sinirlendim ama bide bi dr öğreniyor herhalde devamlı gülüyor belli yeni dr olmuş
dedim tabi sana giren çıkan yok gülüyordum dedim :82::82: kadın utandı üzüldüm bende
yazdım canım özelden nereye gittiğimi
speedy ben gittiğimde hiç beklemedim. randevulu çalışıyor ve verdiği saatte hemen alıyor seni. ekstra gelen hastaları falan almıyormuş. ama diğer bölümler için dediğin doğru çok fazla bekleyen insan oluyor.
temizleme jelini sordum bende doktor önermedi, önceki doktorda hiç kullanma demişti.
günlük ped ev dışındayken kullanıyorudum ama geçen ay mantar bu ay kasık ağrılarım başlayınca doktor tavsiyesiyle vazgeçtim. evde de 40lı paket stoklarım var
radyologg sen en güzelini yapıyorsun. beyaz sabun ile yıkayıp giymeden de ütülemek gerek aslında diye okumuştum netten. aslında hepimiz yapabiliriz hergün duş alırken yıkayabiliriz. dur bakayım ben de uygulamaya başliyim. inşallah başarılı olurum
herkes aynı şeyi hissediyor galiba. gerçekten ilk kez o çatala oturmak çok kötü bir duygu. ben de kendimi tuhaf hissetmiştim. bir de bizim ailedeki tüm bayanların gittiği bir doktor vardı. annem bizi kendinden dolayı risk grubunda yer aldığımız için uzun yıllardır düzenli doktora gitmeye alıştırmıştı ve ben çatala ilk oturduğumda kendi doktorum olacak nasılsa tanıdık bildik diye rahattım ama ben evlendim kadın emekli oldu.
15gün kaşıntıdan öldüğüm halde sırf alttan muayene olacam diye ısrarla gitmemiştim doktora.
aman ne üzüldün iyi demişin zor bir durum ilk defa bide kasılman gayet noırmal o da orda sırıtmış hıhıhhh
:)))
ben iyiyimm uykusuzum biraz o kadar :))
kayınvalidem aradı biraz önce eşimin dedesinin mevlüdü varmış ölüm yıldönümü cuma günü gel dediii yarın akşama gidicemm işte eşimde cuma akşamı anca gelir
siz gelin mevlüdü yaptınız mı kızlar ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?