Evlenen 2011 gelinleri artık burda toplanıyoruz

ben başladım işte yıkadıkları mı yavaş yavaş kaldırıyorum paspasları falan yıkadım işte.
mutfak halım çok çabuk kirleniyor yaaa şöyle ucuz bi halı bulsam adam akıllı koyu renk alıcam heeee
açık renk bıktım devamlı kirleniyor

günaydınn kızlarr

bende bugün temizlik yapıcam banyomu temizlemem lazım

oturma odasıda aynı şekilde zaten orada yatıyoruz köşe takımını pufla birleştirip

bayramda burada değliz aydın-bodrum yapıcaz iki aileyede gidicez işte hafta sonu yaparım güzelce

canım benimde krem renkti halım ama baktım başedemiyorum gittim ikeadan kaymaz ince bir halı aldım ve çok memnunum fiyatıda 40 tlydı

mutfak halısı açık renk iyi olmuyor speedy benimkide mor

kocam bide shaggy alalım diye tutturmuştu iyi ki almamışım

ohhh bayram da geziceksiniz ne güzel biz burada oluruz..
ben kurban bayramında genelde evde olurum malum her evde kurban oluyor dayanamıyorum

canım benimde krem renkti halım ama baktım başedemiyorum gittim ikeadan kaymaz ince bir halı aldım ve çok memnunum fiyatıda 40 tlydı

öyle bi bakmam lazım yaaa :18: değiştiricez kısmetse bayram sonra belki. çok beğenerek aldık uyumlu oluyordu ama uğraşması zor oluyor yaaa

mutfak halısı açık renk iyi olmuyor speedy benimkide mor

kocam bide shaggy alalım diye tutturmuştu iyi ki almamışım

Evet shaggy nefret ediyorum ben ya annemde var

canım ikea karby halı hemde 39,5 tlye bir bak sende istersen

hımmm gördüm canım ama çok ince gibi duruyor yaaa devamlı oradayım da ben bide terlik giyme alışkanlığım yok...
aklımda ama bi haftasonu eşimi götürücem IKEA'ya alacaklarımız var

Son düzenleme:
bizde evdeyiz kurban bayramında gizcim sen bizim yerimizede gezz canımm beni kan tuttuğu için bayramın ilk günü evden dışarıya çıkamıyorum kokusu bile beni kötü ediyorr

bizde evdeyiz kurban bayramında gizcim sen bizim yerimizede gezz canımm beni kan tuttuğu için bayramın ilk günü evden dışarıya çıkamıyorum kokusu bile beni kötü ediyorr

aynen bende öyle poşet bile taşıyamıyorum :18:
Allah herkesin kurbanlarını kabul etsin ilk günü 1-2 kişiye giderim genelde

hımmm gördüm canım ama çok ince gibi duruyor yaaa devamlı oradayım da ben bide terlik giyme alışkanlığım yok...
aklımda ama bi haftasonu eşimi götürücem IKEA'ya alacaklarımız var

yok kız ince ama üşütmüyorrr ayacıklarımıı ben memnunum yıkamasıda çok kolay diğeri benim çok kalındı bide pahalıydı kıyamadım 3 hafta kullandım baktımpisleniyo

gezeyim canım değişiklik olucak banada memleketimide özledim annemleride

yok kız ince ama üşütmüyorrr ayacıklarımıı ben memnunum yıkamasıda çok kolay diğeri benim çok kalındı bide pahalıydı kıyamadım 3 hafta kullandım baktımpisleniyo

bakarım ozaman gittiğimde alırız belki gri rengi varmı ? ben koyu gri istiyorum makine de de yıkarım hem

evt allahm kabul etsin biiz kesemicez bu sene borcumuz var

bizde kesemiycez sanırım şu durumda zor gibi gözüküyor. çok istedik ama olmayacak gibi

ben annemle aynı işyerinde çalışıyorum devamlı birlikteyiz ama babamı özlüyorum işte

Son düzenleme:
bakarım ozaman gittiğimde alırız belki gri rengi varmı ? ben koyu gri istiyorum makine de de yıkarım hem

bizde kesemiycez sanırım şu durumda zor gibi gözüküyor. çok istedik ama olmayacak gibi

bilmiyom canım benim mutfak dolappları koyu krem ben görünce uyuyo diye başka renge bakmadan aldım bakmak lazım ama vardır

bizde ilk senemiz keselim dedik ama borç varkende kesilmesi günah oyüzden artık inş seneye kadar borçlarımız biraz olsun hafilerde keseriz

evet canım benim neyse bakıcam ıkeaya artık
bizim borç hiç bitmezki ama 10 yıl kredi borcumuz var :2::2: seneye kısmetse biriktirip kesicez yine biriktirdik ama
o parayı ileri de çocuk olursa diye kenara atmıştık

gunaydın kızlarr ne kaynatıyonuz

hoşgeldin canım

ben annemle aynı işyerinde çalışıyorum devamlı birlikteyiz ama babamı özlüyorum işte

aaa ne güzelll canımmm bende aynı şehirdeyim ama 40 dkka var aramızda iş güç ev birleşince haftada 1 kez görebiliyomm ama hergün telefonda konuşuyorum azda olsa içim rahatlıyor. Kızlar nasılda babcı oluyor bende babamı çok severimm küçükken hele işten gelmeye yakın kapıda bekler geldiğindede omuzlarına tırmanır ordan yanaklarını öperdimm. Ne çabuk geçti ya senelerrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…