- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
- Konu Sahibi ceylin2011
-
- #4.341
günaydın canım
bende dün eve gittim yemek yaptım sonra çamaşırları makineye koydum onlar yıkanırken evi temizledim banyo kaldı bir tek onuda bu akşam gidince temizlicem bu haftada yavaştan bayram için temizlik yapmaya başlamam lazım temizlikçimi tutsam kendimmi yapsam bilemedim yaaa
ben başladım işte yıkadıkları mı yavaş yavaş kaldırıyorum paspasları falan yıkadım işte.
mutfak halım çok çabuk kirleniyor yaaa şöyle ucuz bi halı bulsam adam akıllı koyu renk alıcam heeee
açık renk bıktım devamlı kirleniyor
ben başladım işte yıkadıkları mı yavaş yavaş kaldırıyorum paspasları falan yıkadım işte.
mutfak halım çok çabuk kirleniyor yaaa şöyle ucuz bi halı bulsam adam akıllı koyu renk alıcam heeee
açık renk bıktım devamlı kirleniyor
günaydınn kızlarr
bende bugün temizlik yapıcam banyomu temizlemem lazım
oturma odasıda aynı şekilde zaten orada yatıyoruz köşe takımını pufla birleştirip
bayramda burada değliz aydın-bodrum yapıcaz iki aileyede gidicez işte hafta sonu yaparım güzelce
canım benimde krem renkti halım ama baktım başedemiyorum gittim ikeadan kaymaz ince bir halı aldım ve çok memnunum fiyatıda 40 tlydı
mutfak halısı açık renk iyi olmuyor speedy benimkide mor
kocam bide shaggy alalım diye tutturmuştu iyi ki almamışım
canım ikea karby halı hemde 39,5 tlye bir bak sende istersen
bizde evdeyiz kurban bayramında gizcim sen bizim yerimizede gezz canımmbeni kan tuttuğu için bayramın ilk günü evden dışarıya çıkamıyorum kokusu bile beni kötü ediyorr
hımmm gördüm canım ama çok ince gibi duruyor yaaa devamlı oradayım da ben bide terlik giyme alışkanlığım yok...
aklımda ama bi haftasonu eşimi götürücem IKEA'ya alacaklarımız var
aynen bende öyle poşet bile taşıyamıyorum :18:
Allah herkesin kurbanlarını kabul etsin ilk günü 1-2 kişiye giderim genelde
bizde evdeyiz kurban bayramında gizcim sen bizim yerimizede gezz canımmbeni kan tuttuğu için bayramın ilk günü evden dışarıya çıkamıyorum kokusu bile beni kötü ediyorr
yok kız ince ama üşütmüyorrr ayacıklarımııben memnunum yıkamasıda çok kolay diğeri benim çok kalındı bide pahalıydı kıyamadım 3 hafta kullandım baktımpisleniyo
evt allahm kabul etsin biiz kesemicez bu sene borcumuz var
evt allahm kabul etsin biiz kesemicez bu sene borcumuz var
gezeyim canım değişiklik olucak banada memleketimide özledim annemleride
bakarım ozaman gittiğimde alırız belki gri rengi varmı ? ben koyu gri istiyorum makine de de yıkarım hem
bizde kesemiycez sanırım şu durumda zor gibi gözüküyor. çok istedik ama olmayacak gibi
bilmiyom canım benim mutfak dolappları koyu krem ben görünce uyuyo diye başka renge bakmadan aldım bakmak lazım ama vardır
bizde ilk senemiz keselim dedik ama borç varkende kesilmesi günah oyüzden artık inş seneye kadar borçlarımız biraz olsun hafilerde keseriz
gunaydın kızlarr ne kaynatıyonuz
ben annemle aynı işyerinde çalışıyorum devamlı birlikteyiz ama babamı özlüyorum işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?