- Konu Sahibi ceylin2011
-
- #4.361
Ben annemleri her hafta gidip görüyrm uzak olsalar napardmm bilmiyommmsenin annenlerde yakın sayılr muğla aydın 2 saat dimi
aaa ne güzelll canımmm bende aynı şehirdeyim ama 40 dkka var aramızda iş güç ev birleşince haftada 1 kez görebiliyomm ama hergün telefonda konuşuyorum azda olsa içim rahatlıyor. Kızlar nasılda babcı oluyor bende babamı çok severimm küçükken hele işten gelmeye yakın kapıda bekler geldiğindede omuzlarına tırmanır ordan yanaklarını öperdimm. Ne çabuk geçti ya senelerrr
iyi yaptın gel sohbet edelimhoşbuldum canım tşk kusura bakmayın muhabbetin arasına girdim ama cok yalnızım yeniyim sohbet etmeye kimsem yok
aaa ne güzelll canımmm bende aynı şehirdeyim ama 40 dkka var aramızda iş güç ev birleşince haftada 1 kez görebiliyomm ama hergün telefonda konuşuyorum azda olsa içim rahatlıyor. Kızlar nasılda babcı oluyor bende babamı çok severimm küçükken hele işten gelmeye yakın kapıda bekler geldiğindede omuzlarına tırmanır ordan yanaklarını öperdimm. Ne çabuk geçti ya senelerrr
hoşbuldum canım tşk kusura bakmayın muhabbetin arasına girdim ama cok yalnızım yeniyim sohbet etmeye kimsem yok
EVET Canım bende babamı ararım sık sık nasılsın naptın falan diyepazar günü görüştük bi dün konuşmadık işte müsait olamadım bugün hemen aramak istiyorum
herkes bi tarafa babam bi tarafıdır. Allah kimseyi babasız bırakmasın
iyi yaptın gel sohbet edelim
aynenn baba aşkı çk farklı dimii bende geç gelince ağlarmışım babamı isttiyorum diye şimdi göremiyorum bilee
hergün muhakkak konuşurum
offf neyseee(
hoşgeldin gülşahh nasılsınn nasıl gidiyor
hoşbuldum teşekkürler hepinize edelim valla bende yeni katıldım kervana burayıda gorunce tek değilmişim dedim
aminnn canımmmm üniversitede bir arkadaşımın babası ölmüştü kendime 1 ay boyunca gelemedim sürekli ya babam olsaydı ya onlara birşety olursa diye depresyona girmiştimallahm bizi onlrsız bırakmasınnn.
ben 15 gun oldu evleneli yalovadayım sizler nerdensiniz nekadarlık evlisiniz
günaydın kızlar
ben 15 gun oldu evleneli yalovadayım sizler nerdensiniz nekadarlık evlisiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?