Evlenen 2011 gelinleri artık burda toplanıyoruz

iyiyimm canımm ne yapayımm kahve içiyorum şuann başım ağrıyor sanki bide

sen nasılsın ,?

ceylinden haber var mı

Ben başım ağrıdığında majezik içiyom dkkasında geçiyor bende napayım işe geldim biraz kötüyüm vandaki depremden artık türkiyemin başından bu karar bulutların gitmesini diliyorummm.

ceylini ne zamandır görmüyorum canım bende merak ettimm

speddycim banada öyle geliyorbizimde 3 ayımız olcak 30nda nasıl geçti ne arar geçti hiç anlamadımm yaaa bukadar hızlı geçmesin zamann

speddycim banada öyle geliyorbizimde 3 ayımız olcak 30nda nasıl geçti ne arar geçti hiç anlamadımm yaaa bukadar hızlı geçmesin zamann

siz 3 ay diyince daha bi bunalıma girdim heeee bizim kasım 5'te 5. ay olacak
bayram gelsin artık 3*4 gün bile olsa tatil yapalım

zamana dur diyemiyoruz valla yaa hele haftasonu 2gün dahada hızlı geçiyorrrrr

Bayram tatili 9 gün olcak diyolar

aynen zaman biiz dinlemeden akıyor
bi ara diyordum bebek için çok beklemem 1 sene yeter diyordum şimdi baksana neredeyse yarısı geçti bile
diyorum en iyisi 1/2 yılı geçimek :44::44: zaman böyle geçiyorsa aceleye gerek yok
haftasonu evde olunca resmen su gibi akıyor.

bize vurmaz canım patron 9 gün vermez

aynen canım yaa daha evliliğmizi tam anlamadan bebişşş olması iyi oolmaz. ben oyüzden 2013 sonu veya 2014 başı diyorum.

bizim işyeri hastanelerle çalıştığı için bizde tatil oluyoruz

aynen canım yaa daha evliliğmizi tam anlamadan bebişşş olması iyi oolmaz. ben oyüzden 2013 sonu veya 2014 başı diyorum.

bizim işyeri hastanelerle çalıştığı için bizde tatil oluyoruz

Evet canım ben 2012 Eylül diyordum şimdi 2. yılımızı da görelim bi diyorum
Allah isteyene versin ama şuan için gerçekten erken

ne güzel yaa bizim öyle bi şansımız yok geçen bayram da verdi ama keyfine kalmıştı öyle verdi

benim fikrim en az 2 yıl çiftlerin birlikte zaman geçirmesi( gezmleri , tatil yapmları ,evde birlikte olmaları vs.) Ondan sonra bebiş düşünmeleri bana daha iyi geliyor ama herkesin fikri aynı değildir. İsteyenlere allahm sağlıklı bebişler versinnnnn

belki bakarsın bu bayramdada verirr

aynen bende öyle düşünüyorum ama 1 yıldan sonra verirse de inan hiç üzülmem sadece plansız olur
şimdi içinde ağzından yel alsın biliyorsun ben kendim zaten korunmuyorum eşim korunuyor Allahtan hiç istemiyor da güvenim sonsuz...
2*3 yıl evliliğimizin tadını çıkartalım diyor bakalım gittiği kadar 2 kişiliğiz.
bide gerçekten hazır olmakla alakalı.. ne 3*5 yıllık evlilik ne de yaş hiç etkili değil istedikten sonra 1 aylık evli 18 yaşındakiler bile yapabiliyor hiç sıkıntı olmuyor.
Umarım bende bigün hazır hissederim

Son düzenleme:

bend korunmuyom canım koçiş korunuyorr ama oda benim kararlılığımı bildiği için yapmaz ve kendimden dahada fazla güvenirim onaa bide dediğib gibi hazır hissetmiyom kendimi şuann anne olmaya

bend korunmuyom canım koçiş korunuyorr ama oda benim kararlılığımı bildiği için yapmaz ve kendimden dahada fazla güvenirim onaa bide dediğib gibi hazır hissetmiyom kendimi şuann anne olmaya

ikimiz riskli gruptayız sanırım
amin canım inşallah bigün bizde hazırım diyebiliriz

Slm kızlar.Hepiniz hafta sonunu baya yoğun geçirmişiniz :26::26: Ben hafta sonu çalışım dü akşam eşimin arkadaşı nişanlısıyla yemeğe gelcekti sizede menü sormuştum hatta..Fırında poşette tavuk yapayım dedim tavuk harcı ilefırında 50 dk pişirdim banamasın dememiş en sona da onu bırakmıştım sıcak olsun diye oda çiğ kalınca rezil oldum börekle filan idare etti artık.Bugün izinliyim sabah geç saate kadar yatmak vardı aklımda ama olmadı...Sabah 7 de rüyamda eşimi vurulmuş olarak gördüm ağlayarak uyandım sonrada uyuyamadm...Tekirdağda eşimin liseden arkadaşı var afyona kız arkadaşını görmeye gitmiş ordan geçerken istanbula gelmiş üzerimde para kalmadı diye eşimi aradı sabahtan bize geldi hala bizde birazdan çıkıcak.

Zaman konusunda kesinlikle haklısınız bizimde 3 ay doldu ama nasıl geçti anlamadım hiç.sanki dün gibi...

Yeni gelen arkadaslar hoşgeldiniz.

Ben yemek hazırlayım

mutlu knorun çeşnili olanını döküyorum içine sonra iyice poşette karıştırıyorum ama 1/2 yerinden delik açıyorum.
40 yada 45 dk içinde pişiyor içine patateste at elinle patatese bakabiirsin o iyice pişti, ise olmuştur patates zor pişer çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…