- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
- Konu Sahibi ceylin2011
-
- #4.401
gördüm gördümmçılgın şeyyy
evet temmuz gelini oldum :) henüz çalışmıyorum, yurtdışından Türkiye'ye gelin geldim, biraz yabancılık çekiyorum, birazcık alışayım daha sonra da çalışayım diyorum..
evde uyuyor gelince saydıracak bana
ben abime yapsam varyaa parçalar beni sanırım
:44::44: yok kız bişey yapmaz daha neler yapıyorum ben ona..
nereye gelin geldin canımm. bende temmuz geliniyim çalışıyorum hem iş hem ev biraz yoğun oluyor yoruluyor insan
benim abi biraz sert ufak bir şaka yapsam bile sadoşşş der bir bakar tımam diyip pısarım bir köşeye
İstanbul'a gelin geldim. İş ve evlilik kolay olmuyordur. İkiside ağır bir sorumluluk, evli ve çalışan tüm bayanların Allah yardımcısı olsun. gerçekten büyük bir sorumluluk.
İstanbul'a gelin geldim. İş ve evlilik kolay olmuyordur. İkiside ağır bir sorumluluk, evli ve çalışan tüm bayanların Allah yardımcısı olsun. gerçekten büyük bir sorumluluk.
biz rahatız o konu da gelsin altına hatta şey yazıcam.
bundan sonra söz kafaya fazla çalışmıycam seni döverken
kolay olmuyo canım 6buçukta evde oluyorum ama eve gel yemek yap ortalığı topla ufak etefek işlerle uğraş filan bir bakıyon saat 11 olmuş. Sonra tekrar yat işe gel haftaiçi dışarıya çıkmak imkansızlaşıyor
iyi ozaman yaz yaz canımm bende bazen fırlamalık yapmak istiyom ama izin evrmiyo bende babuşaa yapıyomm o sesini çıkartmıyorr
Bir an için gözümü korkuttun :44: acaba ben böyle yabancılık çekiyorum adı altında oturduğum yerde otursam mı :44: :))))
hoşgeldin magrenta o yarım gün muhabbeti doğru mesela benim eşim yarım gün gidecek işe
o güne de misafir gelecek arkadaşlarımızbize vurmaz ama c.tesi çalıştırmaz bi tek o kadar oda zaten benim haftam değil
hoşgeldin magrenta vallamı cuma günü yarım günmü oh ohspedyy bankada çalışıyordu dimi eşin ozaman kesin bizimde tatilll
güünadyınnn canımmmm napıyonn:13:
günaydınn mutlu naber??
Evet canım yarım gün çalışacaklarmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?