Evlenen 2011 gelinleri artık burda toplanıyoruz

evet temmuz gelini oldum :) henüz çalışmıyorum, yurtdışından Türkiye'ye gelin geldim, biraz yabancılık çekiyorum, birazcık alışayım daha sonra da çalışayım diyorum..

nereye gelin geldin canımm. bende temmuz geliniyim çalışıyorum hem iş hem ev biraz yoğun oluyor yoruluyor insan

nereye gelin geldin canımm. bende temmuz geliniyim çalışıyorum hem iş hem ev biraz yoğun oluyor yoruluyor insan

İstanbul'a gelin geldim. İş ve evlilik kolay olmuyordur. İkiside ağır bir sorumluluk, evli ve çalışan tüm bayanların Allah yardımcısı olsun. gerçekten büyük bir sorumluluk.

İstanbul'a gelin geldim. İş ve evlilik kolay olmuyordur. İkiside ağır bir sorumluluk, evli ve çalışan tüm bayanların Allah yardımcısı olsun. gerçekten büyük bir sorumluluk.

bende istanbuldayım canım başka şehirden geldiysen biraz zorlanırsın neresindesin istanbulun ?

kolay olmuyo canım 6buçukta evde oluyorum ama eve gel yemek yap ortalığı topla ufak etefek işlerle uğraş filan bir bakıyon saat 11 olmuş. Sonra tekrar yat işe gel haftaiçi dışarıya çıkmak imkansızlaşıyor

Bir an için gözümü korkuttun :44: acaba ben böyle yabancılık çekiyorum adı altında oturduğum yerde otursam mı :44: :))))

Bir an için gözümü korkuttun :44: acaba ben böyle yabancılık çekiyorum adı altında oturduğum yerde otursam mı :44: :))))

yok yok gözünü korkutmak için demiyom deneyimimi söylüyom ama alışıyon zamanla çalışmasanda evde sıkılırsın ben anca bebişim olunca çalışmak istemiyorum onada var baya . Evde yanlız durmakta zor

slm bayanlar herkes nasıl dün ara ara gelip okudum bugünse daha yeni bakabiliyorum bir arageçmişi okuyup geliyorum :)))
cuma yarım gün çalışılacak diye birşey duydum var mı bilgisi olan :)

hoşgeldin magrenta o yarım gün muhabbeti doğru mesela benim eşim yarım gün gidecek işe
o güne de misafir gelecek arkadaşlarımız bize vurmaz ama c.tesi çalıştırmaz bi tek o kadar oda zaten benim haftam değil

hoşgeldin magrenta vallamı cuma günü yarım günmü oh oh spedyy bankada çalışıyordu dimi eşin ozaman kesin bizimde tatilll

oo süper o zaman eşimde yarım gün çalışıcakk hafta sonuu bişeyler yapmak lazımm :))

güünadyınnn canımmmm napıyonn:13:

günaydınn mutlu naber??

Selam kızlar ya ben inanılmaz yorgunum dün girmiştim bir ara bahsettiğim arkadaş gittikten sonra uzanayım dedim dalmışım eşimde uyandırmamış uykumu alınca gecede geç yattım sabah kalktım işe 11 de gelcektim bugün eşimi gönderdikten sonra yatayım dedim ama akşamdan kalma çayın bardakları filan vardı onları yerleştireyim dedim çamaşır vardı yıkanmış kuruyanları kaldırdım ütülenecekleri ayırdım şunuda yapayım bunuda derken zaman geçti uykusuz ve yorgun hissediyorum kendimi...Sabah uyumalıydım tekrar bugün bitmez.Yeni gelinler hoşgeldiniz hepiniz...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…