Evlenen 2011 gelinleri artık burda toplanıyoruz

selam kızlar. maşallah ben yokken epey bir kaynatmışsınız.
yeni gelinler hoşgeldiniz.

ev konusunu konuşmuşusunuz. ahhh ahhhh Rabbim herkese kendi evinde oturmayı nasip etsin inşallah. ev kredisi ödeyenlere de kolaylıklar versin. 6 aydır kiracıyız nasıl zoruma gidiyor verdiğimiz o para anlatamam. borç olsun ama evimin borcu olsun seve seve çalışır öderim valla. borç bitiyor bir şekilde ama kiracılık bitmezki sokağa atılıyor resmen para.
yeterki kendi evimiz olsun. gerisi gelir.

bugün çok gerginim ben de. işle ilgili sıkıntılar var. çokta yoğunuz zaten. akşam olmasını dört gözle bekliyorum

ay evet vakit geçmiyo ama bi bakıysun hafta sonu olmuş ben cumartesi de çalışıorum kızlar siz?

ay evet vakit geçmiyo ama bi bakıysun hafta sonu olmuş ben cumartesi de çalışıorum kızlar siz?

bende sabahtan beri işten kafayı yicemmm allahtan bende haftasonu çalışmıyorumm ama o bile nasıl geçiyor anlamıyorumm

ceylinnn nerdesinnnnn sana birşey sormammm gerekiyorrr

aminnnnn canım ne güzel dua etmişsin cuma cuma.... ben çok istiyorum da eşim pek yanaşmıyor babasının görevinden dolayı yurtdışlarında yaşamaktan kiraya alışmışlar düşünün kayınvalidemin evi var ama kirada oturuyor site güvenliği falan diye aslında haklı ama ne biliyim ben hiç alışkın değilim kira ödemeye çok istiyorum evimin olmasını... bak 5 ay geçmiş bile olsun borca girmeden birşey sahibi olunmuyor en iyisini yapmışsınız güle güle oturun inşallah hayırlı olsun....

demetcim işler yoğunduda azcık ondann sen neler yapıyorsun biz seninle hiç karşılaşmadık kkda sanırım

evet canım ilk defa bu topicte karşılaşıyoruz ben de bazen bakamıyorum işler yoğun oluyo benzin istasyonunda muhasebede çalışıorum 7*24 açık çok yoğun oluyo sen ne iş yapıosun

evet canım ilk defa bu topicte karşılaşıyoruz ben de bazen bakamıyorum işler yoğun oluyo benzin istasyonunda muhasebede çalışıorum 7*24 açık çok yoğun oluyo sen ne iş yapıosun

bendesağlık firmasında çalışıyorum finans ve ihalesine bakıyorum bende bizimde bazen yoğun oluyor ama genelde sakinim denetleme yapınca yoğun oluyorum

normalde bu hafta buluşcatıkda herkesin cumartesi işi çıktı benimde kaynanamlar gelcekmiş çaya gelmeyin diyemedim haftaya ertlendi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…