- Konu Sahibi ceylin2011
-
- #5.561
allahım isteyen herkese nasip etsin elalemin evlerine 750 tl para ödüyoruz içim gidiyor ama bir 500 tl verecek gücümüz yok onuda verirsek çok zorlanırızbizimde şuanda arabamız var en azından onu satar üstüne 10.000 koyup peşinatı karşılarzda işte borçlarımızda çok bana uzak geliyor oyuzden ev almak sanırım hep böyle kiralarda yaşıcaz
haklısınız kızlarrr en azından şu kredi borcumuz bitse rahatlıcazda bakalım kısmet artık. demetcim sen ne zaman evlendin
eylül 24 canım haziranda ev aldık[/QUOTE
benimde 30 temmuz canım 4. ayımız bitcek işteebizde düğün borçları filan olmasaydı rahat ederdikte düğün a'dan z'ye kendimiz yaptık ondanda zorlanıyoruz
biz de aynen herşeyi kendimiz yaptık artık moda heralde herşeyi gençlere bırakıo büyükler eskiden hazır ev eşyayla evlenirmiş herkes ne rahat
nerde oturuyorsun canımaynen evrekacım kimse bşy söyleyemez herşeyi biz yaptık eşim de zaten hep öyle istiodu herşey izim eserimiz olsun dedi ve öyle oldu
haklısınız kızlarrr en azından şu kredi borcumuz bitse rahatlıcazda bakalım kısmet artık. demetcim sen ne zaman evlendin
bizde düşünüyoruz en yakın zamanda ev almayı zaten 600 kredi 600 kira ödüyoruz ayda kredi biter bitmez hemen ev almak istiyruz
biz de aynen herşeyi kendimiz yaptık artık moda heralde herşeyi gençlere bırakıo büyükler eskiden hazır ev eşyayla evlenirmiş herkes ne rahat
nerde oturuyorsun canım
inşallah canım benm
hadi hayırlısı olsun canım inşalallah sizde alırsınzı
ben bu konu da hiç konuşmuyorum çünkü sağolsunlar eşimin tarafı yaptı herşeylerini bizde yaptık eşimle bendeherkes gerektiği kadarını yaptı yani eşya falan borcumuz yok evlendiğimizde ev borcumuz vardı bide eşimin bi kaç kredi kartı borcu o kadar
bizimkinler gene üstlerine düşeni yaptılarda eşimin ailesi hiçbirşeye karışmadılar saolsunlarr
istanbul bahçelievler canım sen?
Demet bende ist bahçelievlerdeyim neresindesin sen ilerde birbirimize gider geliriz belki gezeriz benim çok arkadaşım yok burda kayserideydim daha önce buraya gelincede iş hayatı başladı tek tük işten tanıdıklarım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?