Evlenen 2011 gelinleri artık burda toplanıyoruz

allahım isteyen herkese nasip etsin elalemin evlerine 750 tl para ödüyoruz içim gidiyor ama bir 500 tl verecek gücümüz yok onuda verirsek çok zorlanırız bizimde şuanda arabamız var en azından onu satar üstüne 10.000 koyup peşinatı karşılarzda işte borçlarımızda çok bana uzak geliyor oyuzden ev almak sanırım hep böyle kiralarda yaşıcaz

kiranın sonu yok canım öyle bi düşünceniz var ise bence hemen alın sonra daha zor oluyor çünkü

bence erken kalkan yol alımış biraz sıkın dişinizi sonra kiraya ödediğiniz para boşa gitti die çok üzülürsünüz

haklısınız kızlarrr en azından şu kredi borcumuz bitse rahatlıcazda bakalım kısmet artık. demetcim sen ne zaman evlendin

bizde düşünüyoruz en yakın zamanda ev almayı zaten 600 kredi 600 kira ödüyoruz ayda kredi biter bitmez hemen ev almak istiyruz

biz de aynen herşeyi kendimiz yaptık artık moda heralde herşeyi gençlere bırakıo büyükler eskiden hazır ev eşyayla evlenirmiş herkes ne rahat

biz de aynen herşeyi kendimiz yaptık artık moda heralde herşeyi gençlere bırakıo büyükler eskiden hazır ev eşyayla evlenirmiş herkes ne rahat

sorma canım yaa ama olsun kimsenin bir söz söylemey hakkı yok evimizde zorlanıyoruz ama allahım yardımını kolayını veriyor

aynen evrekacım kimse bşy söyleyemez herşeyi biz yaptık eşim de zaten hep öyle istiodu herşey izim eserimiz olsun dedi ve öyle oldu

haklısınız kızlarrr en azından şu kredi borcumuz bitse rahatlıcazda bakalım kısmet artık. demetcim sen ne zaman evlendin

inşallah canım benm

bizde düşünüyoruz en yakın zamanda ev almayı zaten 600 kredi 600 kira ödüyoruz ayda kredi biter bitmez hemen ev almak istiyruz

hadi hayırlısı olsun canım inşalallah sizde alırsınzı

ben bu konu da hiç konuşmuyorum çünkü sağolsunlar eşimin tarafı yaptı herşeylerini bizde yaptık eşimle bende herkes gerektiği kadarını yaptı yani eşya falan borcumuz yok evlendiğimizde ev borcumuz vardı bide eşimin bi kaç kredi kartı borcu o kadar

Son düzenleme:

bizimkinler gene üstlerine düşeni yaptılarda eşimin ailesi hiçbirşeye karışmadılar saolsunlarr

istanbul bahçelievler canım sen?

Demet bende ist bahçelievlerdeyim neresindesin sen ilerde birbirimize gider geliriz belki gezeriz benim çok arkadaşım yok burda kayserideydim daha önce buraya gelincede iş hayatı başladı tek tük işten tanıdıklarım var

soğanlı da canım sen nerdesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…