Evlenen 2011 gelinleri artık burda toplanıyoruz

görümcem izmire taşınıo şu an orda ev arıo artık yazları gelirim inş.ben de size katılırım sniperlit eylül gelinlerimizden onu tanıyorum

yeniden geldim kızlar pazara gittim meyve aldım burada yemek için akşam da kayınvalideme gidicez eşimle oradan bişeyler alırız
yarına bişeyler yapmam lazım

kızlarr ben yavaştan çıkıyorumm bankaya uğrayıp ordanda dönmem işe size şimdidenn güzel mutlu bir haftasonları diliyorumm

öptüm tüm güzel gelinlerimizi

bende bucadayım konağa 40 dakika falan burası da ama sakin bi yer sevdim ben buraya da gelebilir görümcen arkadaş oluruz belki...

dün bucada geziyodu galiba öyle söylemişti ama evi nerden tutar bilmiyorum işe uzak olmasın diyodu

dün bucada geziyodu galiba öyle söylemişti ama evi nerden tutar bilmiyorum işe uzak olmasın diyodu

buralar yeni yerleşim bölgesi gibi yeni yapılan evler falan çok var ama büyük şehirde de evinle işin dip dibe bulmak zor benim eşimde konakta çalışıo

selam herkese
bizim eylül gelinleri burdaymışş
yarında ben pazara gidecem liste yapmam gerek bi hafta boyunca yapacağım yemeğe göre alıyım diyorum çünkü geçen dolaptan birsürü sebze attım

selam herkese
yarında ben pazara gidecem liste yapmam gerek bi hafta boyunca yapacağım yemeğe göre alıyım diyorum çünkü geçen dolaptan birsürü sebze attım

kesinlikle canım bende öyle yapıyorum çok alıp doldurmuyorum artık yoksa bozuluyor çöpe atıyorum

selam herkese

benm dolapta 2 hafta önce alınmış kabak var hala duruyo taze

evet canım orası sakin oluyo bazen şimdi buraya da takılmaya başladım

kızlar meyveyi yiyemiyorsanız sıkıp suyunu için.
hem çok faydalı hem de evdeki meyveler çürümeye yüz tutmaz.
biz hergün yemekten sonra meyve yemeye dikkat ediyoruz. iş yerinde de kızlarla akşam üstü hergün yiyoruz.

ben 1 ay öncesine kadar şirketin yakınındaki pazara gidiyordum, haftalık alıyordum herşeyi. şimdi evimin alt sokağına manav açıldı. herşeyi halden günlük alıyorlarmış. herşey de var. kilo yerine taneyle alıyorum ya da azar azar alıyorum. pazarda yarım kg kabak alınca suratıma cins cins bakıyorlardı manavda seçerek alıyorum en azından. fiyatlarda aynı zaten.
gerçi bu aralar sadece meyve ve salata için kullanacağım şeyler alıyorum. artık buzluktakileri ve bakliyat tüketmeye özen gösteriyorum.
yoksa o buzluk hiç boş olmayacak.

kızlar arkadaşım 2 aylık eve ilk defa gidicem aklınıza gelen güzel bi ev hediyesi var mı pazara kadar almam lazım güzel bi albüm gördüm beyaz tam gelin albümü düğün fotoları için uygun kendime de alıcam ona da alayım diyorum hatıra olur ama bşşy daha almak istiyorum önerisi olan?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…