- Konu Sahibi ceylin2011
-
- #5.661
Mutlu haftasonları kızlarr
Hoşgeldin balhuzur bugün burası baya kalabalık nasılsın
ben çalışıyorum balhuzur otelde resepsiyonistlik yapıyorum c.tesi pazar burdayım o yüzden haftaiçi izin benim ailen nerde sen nerdesin uzakmısınız
ben çalışıyorum balhuzur otelde resepsiyonistlik yapıyorum c.tesi pazar burdayım o yüzden haftaiçi izin benim ailen nerde sen nerdesin uzakmısınız
Burdayız demetcim sen nasılsın
Hmm zevkli bir iştir herhalde resepsiyonistlik:) Evet uzağız annemler İzmitte biz Bursadayız.
Baya yoğunsun bugün anlaşılan kendine bakım yapmak insanı mutlu hissettiriyor.iyiyim canım öğlen olsa da çıksam die dua ediyorum temizlik günüm bugün iş çıkışı önce kuaföre gidicem düğün zamanı cilt bakımı paketi almıştım bugüne randevum var sıra gelirse saçlarımın kırıklarını aldırıcam sonra eve dönüp temizliğe girişicem yemek yapıcam akşam için yarın da arkadaşıma gidicez kahvaltı yapar gideriz akşam döneriz akşama da misafirim gelebilir
annem kaynanam eltilerim ve görümcem aynı mahallede oturuyoruz hepimizin arasında 1,5-2 dk.lık mesafe var
annem kaynanam eltilerim ve görümcem aynı mahallede oturuyoruz hepimizin arasında 1,5-2 dk.lık mesafe var
Benim kendi akrabalarım İzmitte, Bursaya evlendim ben, kayınvalidem üst katımda, bir tane görümcem var o da bu şehirde evli 25-30 dklık bir mesafede, eltim henüz yok kaynım askere gidecek daha:)
Evet oldukça zevkli değişik değişik insanla muhatap oluyorsun hergün farklı insanlar farklı kültürler.Biraz uzak düşmüşün annenle inşallah sorun çıkmazda yarın gider görürsün anneciğini.Yanlış anlamadıysam kitap mı okuyorum dedin :44::44::44:
İnşallah canım. En son bayramda gitmiştim. Yok kitap dizgisi yapıyorum pcde office prog.larında. Kitap okumayı da çok severim de pek okuyamıyorum bu aralar.
ohh maşallah hepsi bir arada aran iyidir umarım kayınvalidenlerle yoksa çekilmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?