Evlenen 2011 gelinleri artık burda toplanıyoruz

Hoşgeldin balhuzur bugün burası baya kalabalık nasılsın

Hoşbuldum canım yarın annemlere gideceğiz inşallah çok iyiyim o yüzdennn sen nasılsın pekii? H.sonu da buralara uğruyorum ben evden giriyorum nete dışarda çalışmadığım için -evde pc başında kitap dizgisi ile iştigal ediyorum- h.içi h.sonu olayım yok yani sen çalışıyor musun?

kızlar işim vardı yazamadım gelmisiniz ama şimdi de ben geldim siz yoksunuz

ben çalışıyorum balhuzur otelde resepsiyonistlik yapıyorum c.tesi pazar burdayım o yüzden haftaiçi izin benim ailen nerde sen nerdesin uzakmısınız

Burdayız demetcim sen nasılsın

ben çalışıyorum balhuzur otelde resepsiyonistlik yapıyorum c.tesi pazar burdayım o yüzden haftaiçi izin benim ailen nerde sen nerdesin uzakmısınız

Burdayız demetcim sen nasılsın

iyiyim canım öğlen olsa da çıksam die dua ediyorum temizlik günüm bugün iş çıkışı önce kuaföre gidicem düğün zamanı cilt bakımı paketi almıştım bugüne randevum var sıra gelirse saçlarımın kırıklarını aldırıcam sonra eve dönüp temizliğe girişicem yemek yapıcam akşam için yarın da arkadaşıma gidicez kahvaltı yapar gideriz akşam döneriz akşama da misafirim gelebilir

annem kaynanam eltilerim ve görümcem aynı mahallede oturuyoruz hepimizin arasında 1,5-2 dk.lık mesafe var

Hmm zevkli bir iştir herhalde resepsiyonistlik:) Evet uzağız annemler İzmitte biz Bursadayız.

Evet oldukça zevkli değişik değişik insanla muhatap oluyorsun hergün farklı insanlar farklı kültürler.Biraz uzak düşmüşün annenle inşallah sorun çıkmazda yarın gider görürsün anneciğini.Yanlış anlamadıysam kitap mı okuyorum dedin :44::44::44:

Baya yoğunsun bugün anlaşılan kendine bakım yapmak insanı mutlu hissettiriyor.

annem kaynanam eltilerim ve görümcem aynı mahallede oturuyoruz hepimizin arasında 1,5-2 dk.lık mesafe var

Benim kendi akrabalarım İzmitte, Bursaya evlendim ben, kayınvalidem üst katımda, bir tane görümcem var o da bu şehirde evli 25-30 dklık bir mesafede, eltim henüz yok kaynım askere gidecek daha:)

Benim kendi akrabalarım İzmitte, Bursaya evlendim ben, kayınvalidem üst katımda, bir tane görümcem var o da bu şehirde evli 25-30 dklık bir mesafede, eltim henüz yok kaynım askere gidecek daha:)

Kayınvalideni biliyordum ilk zamanlar bahsetmiştin benimde tek görümcem var evli ama çok sık gidip gelmiyoruz...

İnşallah canım. En son bayramda gitmiştim. Yok kitap dizgisi yapıyorum pcde office prog.larında. Kitap okumayı da çok severim de pek okuyamıyorum bu aralar.

İnşallah canım. En son bayramda gitmiştim. Yok kitap dizgisi yapıyorum pcde office prog.larında. Kitap okumayı da çok severim de pek okuyamıyorum bu aralar.

anladım tatlım bende kitap okuyosun zannettim yanlış anlamışım ben de çok severim kitap okumayı

ohh maşallah hepsi bir arada aran iyidir umarım kayınvalidenlerle yoksa çekilmez

evet herkesin birbiri ile arası iyi kaynanam bşye karışmaz pek zaten görümcem hasta onunla ilgilenmekten başka bşy yapamıo eltilerimle yaşlarımız yakın onun için daha iyi anlaşıyoruz biriyle aynı yaştayız biri de benden 2 yaş küçük ikisinin de çocuğu var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…