Evlenen 2011 gelinleri artık burda toplanıyoruz

giz çok iyi olmuş gezdiğin değişiklik olmuştur size istanbul çok güzel gezilesi bir şehir bizim orda kalmışsınız bahçelievler soğanlıda oturuyorum bende

evreka teşekkurler canım bende burayı cok ozledım işler cok yogun zaman bulamadım

gız gezmek guzelde yorgunlukta olmasa daha ıyı ıns bıdaha gelırsın

spedy haklısın yaramaz oluncada cok sevılıyo

günaydın canım test yap için rahatlasın[/QUOTE]

heee sen işteyken onun evde olmasına kızıyosun bende sandım ki ikiniz evdeyken senin temizlik işin varken ayak altında olmasını istemiyosun.

heee sen işteyken onun evde olmasına kızıyosun bende sandım ki ikiniz evdeyken senin temizlik işin varken ayak altında olmasını istemiyosun.

yok be canım ben evdeyken oda olsun sorun değil[/QUOTE]

okeyto bebişim.ya bu arada 5 aylık hamile olan arkadaş hangi ayda evlenmişti?

kimsecikler gelmiyo sesi çıkmıyo ne sakin bu topic yaaa kızlar sıkılıyorum

hiç keyfim yok eşimle dün tartıştık sanırım ondan dolayı ama anlatabilecek bişey değil :44:

o zaman olur öyle şeyler dün tartışır bugün unutursunuz canını sıkmaya değmez hayatım...seni çok neşe dolu kıpır kıpır biri olarak düşündüğüm için böyle durgun halin tuhaf geliyo tatlım

ÖYLEYİMDİR normalde ama şuanda yorganın içine girip uzunca uyumak istiyorum :2: neyse sizinde canınızı sıkmayım boşyere

kızl<r çok yoruldum bankalar beni mahfetti yaaa herkeste bugün bankaya gider yaa sanki bedava para dağıtıyorlar bütün izmir bankalardaydı 1de çıktım yeni girdim ofisee

giz çok iyi olmuş gezdiğin değişiklik olmuştur size istanbul çok güzel gezilesi bir şehir bizim orda kalmışsınız bahçelievler soğanlıda oturuyorum bende

sağolun kızlar gezdimm iyi olduu

en kısa zamanda gelmeyi istiyoruz y abakalımm

hiç keyfim yok eşimle dün tartıştık sanırım ondan dolayı ama anlatabilecek bişey değil :44:

bizde dün fena tartıştıkk :/ ben bağırdım biraz ama o haksızdıı hiç bağırmazdımm oysa ki ben

adet olmadımm sıkıntım var karnım şiş off

sipidii anlatmak istersenn her zaman yanındayız arkadaşımm

Evreka tatlım çokmu yoruldun kıyamam sana mesaj atcaktım ama kutun doluymuş boşalt biraz onu çok öpüyorum seni grş yarın hoşçakal guzum

Evreka tatlım çokmu yoruldun kıyamam sana mesaj atcaktım ama kutun doluymuş boşalt biraz onu çok öpüyorum seni grş yarın hoşçakal guzum

ebettt canımmmm çok yoruldum yaa msj geldi banada boşaltın diye hemen boşaltıydımm sen napıyon bakayım özledin beni dimiii dayanamıyon hasretimee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…