- 12 Ocak 2011
- 8.811
- 8
- 158
- 38
- Konu Sahibi ceylin2011
-
- #5.781
ben çalışırken o neden evde olsun aaaa olmaz öyle şey
iyi düzelmiş işte ne güzel benim hala aynı devam ediyor
günaydın kızlar hepinize spidi benimde gecikti kaç gündür sinirden ölcem offf
günaydın canım test yap için rahatlasın
heee sen işteyken onun evde olmasına kızıyosun bende sandım ki ikiniz evdeyken senin temizlik işin varken ayak altında olmasını istemiyosun.
kimsecikler gelmiyo sesi çıkmıyo ne sakin bu topic yaaa kızlar sıkılıyorum
genelde buralardayım ama ruhum geziyor gibiyim:2: kafam almıyor
sıkıldığın bşy mi var canım anlat isersen
hiç keyfim yok eşimle dün tartıştık sanırım ondan dolayı ama anlatabilecek bişey değil :44:
o zaman olur öyle şeyler dün tartışır bugün unutursunuz canını sıkmaya değmez hayatım...seni çok neşe dolu kıpır kıpır biri olarak düşündüğüm için böyle durgun halin tuhaf geliyo tatlım
ÖYLEYİMDİR normalde ama şuanda yorganın içine girip uzunca uyumak istiyorum :2: neyse sizinde canınızı sıkmayım boşyere
yok canım olur mu öyle şey sevinçlerimizi paylaştığımız gibi sıkıntılarımızı da paylaşırız her zaman
giz çok iyi olmuş gezdiğin değişiklik olmuştur size istanbul çok güzel gezilesi bir şehir bizim orda kalmışsınız bahçelievler soğanlıda oturuyorum bende
evreka teşekkurler canım bende burayı cok ozledım işler cok yogun zaman bulamadım
gız gezmek guzelde yorgunlukta olmasa daha ıyı ıns bıdaha gelırsın
spedy haklısın yaramaz oluncada cok sevılıyo
hiç keyfim yok eşimle dün tartıştık sanırım ondan dolayı ama anlatabilecek bişey değil :44:
Evreka tatlım çokmu yoruldun kıyamam sana mesaj atcaktım ama kutun doluymuş boşalt biraz onu çok öpüyorum seni grş yarın hoşçakal guzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?