Evlenen 2011 gelinleri artık burda toplanıyoruz

bide eşler evde olunca nefret ediyorum.

kızlar günde 2 bardak yeşilçay için kadınlar için çok yararlıymış ben içiyorum şimdi elmalı sadesini sevmiyorum

ay niye öle diyosun kızzzz benimki keşke hep evde olsa :) adet meselesine gelince bekarken çok aşırı sancılı hatta acillik olurdum ama evlendikten sonra yine ağrılı ama acillik falan olmuyorum yani biraz azaldı.aslında azalır derler ama bilmiyorum

ben çalışırken o neden evde olsun aaaa olmaz öyle şey
iyi düzelmiş işte ne güzel benim hala aynı devam ediyor

günaydın kızlar hepinize spidi benimde gecikti kaç gündür sinirden ölcem offf[/QUOTE]

günaydın canım test yap için rahatlasın

günaydın kızlar.

sizi yine bir panik almış
ben hapla korunduğum için ne ağrı var ne sancı, günü zaten şaşmıyor.

ama diğer türlü olsa ben kesin kafayı yerdim. geciktiğim her gün kesin test falan yapar derken paronayak olur çıkardım. uzun bir süre kesinlikle çocuk istemiyorum çünkü. Rabbim isteyene istediği zamanda nasip etsin.

ben de ilk zaman 2 ay hapla korundum aradan 4 ay geçti hala hormonlarım düzelmedi diyebilirim
çok uzun süre kullanma bence her 6 ayda bir korunma yöntemini değiştirmen lazım bana dr öyle söylemişti (hap,iğne,imprant) ile korunuyorsan tabi

bugün hiç keyfim yok kafa dağıtmak için geliyorum buraya

speedy ilk hap kullanacağım zaman doktor bana da buna benzer şeyler söylemişti. ben o zaman 1 yıl kullanacağım diye düşünüyorduk fazla olursa süre testler falan var yaptıralım demişti. sigara da içiyorum malesef onunla ilgili söylemişti. ama şu an ki düşüncem 3-4yıl daha çocuk yapmama yönünde.

birkaç ay daha hap kullandıktan sonra eşimin korunmasını istiyorum aslında. bu kutumda bitince eşim korunacak ama ben ondan tam emin olana kadar 1-2 kutu daha kullanayım ama haberi olmasın diyorum.
zaten şubatta genel check uplarımız var o zaman kesin bırakırım diyorum.

birşey mi oldu yoksa öylesine mi sıkıldın

evet canım zaten eşin korunurken de sıkıntı olmaz yine hapa başlayacağında 1 kutu önceden başla ama ancak etki yapıyor. hormonlarımı öyle kötü bozdu ki düşünmüyorum bile

aman salla canım önemli ama benim için önemsiz eşimle tartıştık

slm guzel hatunlar
uzun zamandır yazamıyorum iş yogunlugundan dolayı
korku basmış herkesı
bende ılkten korktum ama bebişim kocaman oldu 21 haftalık olduk

oğlumu gormek ıcın sabırsızlanıyorum

harıka kesınlıkle tavsıye ederım şükür cok saglıklı gecırıyorum
bı şikayetım yok sadece guzellıklerını yasıyorum ıns bundan sonrada oyle olur:)

yok beni kandıramazsınız
2*3 yıl sonra inşallah ama eminim ki çok güzeldir buna hiç şüphem yok
inşallah bundan sonra da böyle düzgün geçer doğum iznin nasıl olacak çalışacak mısın doğumdan sonra

amın ıns zamanı geldıgınde ıns Allah gonlune gore versın
işe devam edıcem canım subatta ızne cıkıcam 5 ay ızınlı olcam bı aksılık olmassa
zaten evımde yakın calışma saatlerımde ıyı ayrıca emzırme ıznımde var ıdare edıcem

anladım canım ne güzel Allah gönlüne göre versin sana da inşallah
isim düşündünüz mü bakalım ?

anladım canım ne güzel Allah gönlüne göre versin sana da inşallah
isim düşündünüz mü bakalım ?

evet o konuda baştan berı düşündüğüm bı ısım vardı MİRAÇ
eşimde cok begendı aılelerde bende cok sevdım alıştım bu isme
artık onunla konusurkende miraç dıyorum babasıda oyle

sence nasıl canım

çok güzel canım anlamı özellikle.

ama bende isim birilerini çağırıştırır mesela ortaokul ve lise de miraç diye okul arkadaşım vardı
inanılmaz yaramaz aklıma bi anda o geldi.

benimde oğlum olsa yağız efe olurdu yağız ismine bayılıyorum tam erkek ismi gibi geliyor
işte bizimkinin de ismi hazır

slm guzel hatunlar
uzun zamandır yazamıyorum iş yogunlugundan dolayı
korku basmış herkesı
bende ılkten korktum ama bebişim kocaman oldu 21 haftalık olduk

oğlumu gormek ıcın sabırsızlanıyorum

hoş geldin hayırlı olsun canım inş.zamanı gelince biz de bugüzellikleri yaşarız...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…