Evlenen 2011 gelinleri artık burda toplanıyoruz

Kızlar günaydınnnn.görüyorumki bazılarımız eşiyle tartışmış,,,bizde bu sabah tartıştık...demiştim ya hep bu merkürün yüzünden,,14 aralığa kadar devam edecekmiş,,,sabırla olmaya çalışıyorum ama elimde değil,,bazen beni gerçekten çıldırtıyor..bu arada aşure yapacak olan var mı ben yapacağım inşallah

vallahi dün akşam hiç konuşmadık ikimzde ben yemekten sonra yattım tv karşısında uyumuşum oda 9'da kaldırdı yatalım diye.
bende yemek yapmam lazımdı bu akşam kayınvalidemler gelecek yemeğe
mışıl mışıl uyudu 12'de yattım bende sabah yine konuşmadık ama bu akşam napcak çok merak ediyorum. annesi babası yemeğe gelecek
olurda babası benim dün gece ağladığımı farkederse eşimin kafasından ateş çıkartır diye düşünüyoruım

okeyto bebişim.sen bu arada hala adet olmadın dimi? kız bebiş olmasın :)

yok canım kasımın başında adet oldum ben
geçen aylardan bahsediyorum

günaydın böyle şeylere inanmam ama oluyormuş demek ki

günaydın kızlar sanırım bu hafta herkes bir eşleriyle tartışıyor ben atlattım umarım bir daha tartışmayızz çok mutsuz oluyorum küsken sizinkinlerde anlarlar hatalarını merak etmeyin spedyycim misafir geldiği için heleki bu annesi babasıysa normalmiş gibi davranır bence

Katılıyorum hiç bişe olmamış gibi davranacktır...Daha da sinir bozucu oluyor öle

tabiki de canım ama haftasonu gelen misafirlerimize hiçte normal gibi davranmadı 5 karış suratla oturdu

tabiki de canım ama haftasonu gelen misafirlerimize hiçte normal gibi davranmadı 5 karış suratla oturdu

canım o normal misafir bunlar annesi ile babası kolay kolay yapmaz ben kendimden biliyorumm haftasonu bizde tartışmıştık annesigil vardı cumartesi öğlen hiçbirşey yokmuş gibi hayatım canım filan diyordu gittiler normale döndübende kudurdum tabeee

Tamam işte bende diyorum ki o yapmayacak ama ben yapıcam belli edicem yani birazcık korksun bakalım neler olacak

İnşallah gelcem kuzum daha önce gördüm izmiri ama fazla gezmedim birde eşimle gitmek istiyorum...Sizin borçlar ne alemde...

biz geçen ay baya bir açılmışız canım arkadaşlarımız geldiler bide bayram filan girince kredi kartı alıp başını gitmiş bende bu ay nasıl atlatcaz diye kara kara düşünüyorum ama 3 ay sonra rahatlıcaz bizde en azından kredi kartı borçları olmıcak bu ay sadece kredi kartı 1200 tl gelmiş yaa

kızlar günaydın eşlerle kavgalar başlamış biz daha başlamadık uzun soluklu ilişkiden sonra hemen ilk ay başlarız kavgaya diyodum ama bakalım daha yeniyiz

kızlar günaydın eşlerle kavgalar başlamış biz daha başlamadık uzun soluklu ilişkiden sonra hemen ilk ay başlarız kavgaya diyodum ama bakalım daha yeniyiz

canım biz eşimle ikimizde başak burcuyuz ikimizde aynı özellikteyiz bütün huylarımız herşeyimiz aynı böyle olunca evde kimse alttan almıyor bundanda tartışmalar çıkıyor ama eminim zamanla alışcaz şu bir sene oyüzden çok önemli herşeyin oturması için çiftlerde

Bizimde kredi kartı baya var geçen ayda hepsini ödeyemedik borcumuzun Bu ay kayınvalidem yardım ediyor ondan toparlandık biraz yane 2000 tl kadar para vercek bize

Günaydın demet şükür bizimde başlamadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…