- Konu Sahibi ceylin2011
-
- #5.801
bilmiyorum canım 2-3 tane hamile arkadaşımız var ama zamanını bilmiyorum
yok be canım ben evdeyken oda olsun sorun değil
bizde dün fena tartıştıkk :/ ben bağırdım biraz ama o haksızdıı hiç bağırmazdımm oysa ki ben
adet olmadımm sıkıntım var karnım şiş off
sipidii anlatmak istersenn her zaman yanındayız arkadaşımm
okeyto bebişim.sen bu arada hala adet olmadın dimi? kız bebiş olmasın :)
Kızlar günaydınnnn.görüyorumki bazılarımız eşiyle tartışmış,,,bizde bu sabah tartıştık...demiştim ya hep bu merkürün yüzünden,,14 aralığa kadar devam edecekmiş,,,sabırla olmaya çalışıyorum ama elimde değil,,bazen beni gerçekten çıldırtıyor..bu arada aşure yapacak olan var mı ben yapacağım inşallah
ebettt canımmmm çok yoruldum yaamsj geldi banada boşaltın diye hemen boşaltıydımm sen napıyon bakayım özledin beni dimiii dayanamıyon hasretimee
günaydın kızlar sanırım bu hafta herkes bir eşleriyle tartışıyor ben atlattım umarım bir daha tartışmayızz çok mutsuz oluyorum küskensizinkinlerde anlarlar hatalarını merak etmeyin spedyycim misafir geldiği için heleki bu annesi babasıysa normalmiş gibi davranır bence
günaydın kızlar sanırım bu hafta herkes bir eşleriyle tartışıyor ben atlattım umarım bir daha tartışmayızz çok mutsuz oluyorum küskensizinkinlerde anlarlar hatalarını merak etmeyin spedyycim misafir geldiği için heleki bu annesi babasıysa normalmiş gibi davranır bence
tabiki de canım ama haftasonu gelen misafirlerimize hiçte normal gibi davranmadı5 karış suratla oturdu
günaydın kızlar
Özlemem mi balım özledim tabe
bendeee seniii çokkk özledim canummmmmatlayıp gelsenize bir haftasonu yaa
canım o normal misafir bunlar annesi ile babası kolay kolay yapmaz ben kendimden biliyorumm haftasonu bizde tartışmıştık annesigil vardı cumartesi öğlen hiçbirşey yokmuş gibi hayatım canım filan diyordu gittiler normale döndübende kudurdum tabeee
Gelcem kuzum bu ay borçlardan az da olsa kurtuluyoruz artıya geçmeye başlıyoruzinşallah gezcez biraz ilk aklımda izmir,
bursa,çanakkale var...
oh çok sevindim canım yaaa
ama izmire gelmeyi düşünmene dahada bir sevindim desemmm
Tamam işte bende diyorum ki o yapmayacak ama ben yapıcam belli edicem yani birazcık korksun bakalım neler olacak
İnşallah gelcem kuzum daha önce gördüm izmiri ama fazla gezmedim birde eşimle gitmek istiyorum...Sizin borçlar ne alemde...
kızlar günaydın eşlerle kavgalar başlamış biz daha başlamadık uzun soluklu ilişkiden sonra hemen ilk ay başlarız kavgaya diyodum ama bakalım daha yeniyiz
biz geçen ay baya bir açılmışız canım arkadaşlarımız geldiler bide bayram filan girince kredi kartı alıp başını gitmiş bende bu ay nasıl atlatcaz diye kara kara düşünüyorumama 3 ay sonra rahatlıcaz bizde en azından kredi kartı borçları olmıcak bu ay sadece kredi kartı 1200 tl gelmiş yaa
hee anladımmet et azcık korksun kesin mutfağa gelir yapma filan der
kızlar günaydın eşlerle kavgalar başlamış biz daha başlamadık uzun soluklu ilişkiden sonra hemen ilk ay başlarız kavgaya diyodum ama bakalım daha yeniyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?