Evlenen 2011 gelinleri artık burda toplanıyoruz

yok henüz almadım ama alıcam daha bi sürü şey alıcam beklediğim bi para var eğer olursa ki cumartesi pazarına gitmeyi düşünüyorum

Bakırköye dimi oraya bir kere gittim hemen gezip çıktım her cumartesi metroyla geçerken gelicem diyorum ama hiç gidemiyorum belki beraber gideriz gerçi benim beklediğim para yok ama

Dün bir yerde okudum kızlar çiftler çocuklara kendi isimlerinden karma bir isim türetiyorlarmış

Mesela dündar ve yasemin çifti dünya koymuş çocuğuna isim mantıklı geldi bana

eskiden yıllar önce umay umay diye bi şarkıcı vardı
bizim de serdem oluyo ama istemem kız olursa zeynep olacak erkek olursa aras ya da doruk...

Speddy ben elif şafak kitaplarını pek sevmiyorum malesef o yazarın iki kitabını okudum ikisini de çok beğenmedim o yüzden diğer kitaplarına karşı çok ön yargılıyım almıyorum hiç...Sen beğenirsen belki okurum bende senin fikrine göre...Bende bu aralar gerilim kitapları okuyorum çok seviyorum gerilim korku kitaplarını

bence umay güzel ama uzay çok anlamsız dalga geçerler çocukla arkadaşları..

Erkek yağız efe yada rüzgar efe olabilir
kız bilmiyorum düşünmedim bile hiç

tabi olursa bu gidişle istemiyorum diyebilirim

AŞk kitabını okumuştum çokta beğenerek insan aşkı zannediyordum Allah'a olan aşktan bahsediyor.. değişik bişeydi.
Ayşe Kulin hayranıyım

Uzay 5 yaşında kardeşi Umay olacakmış bilmiyorum bakalım nasıl bi çocuk olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…