- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
- Konu Sahibi ceylin2011
-
- #6.061
speedy öncelikle barışmanızı ve sonra da 6.ayınızı tebrik ederim.
ne kadar hızlı akıyor zaman. bizimde 2hafta sonra 6.ayımız olacak.
ben 2 haftadır çok dinleniyorum. misafir gelmediğinden olabilir bu:)
cmrtsi annem kahvaltıya gittim akşama kadar oradaydım. akşam eşimle dışarı çıktık sonra arkadaşlarla falan buluştuk. gece eve geldik ve film seyrettik. sabaha karşı uyuduk. dünde öğlene kadar uyanamadık tabi. bütün günü evde keyif yaparak geçirdik.
ben şunu anladım dışarıda ne kadar gezersek gezelim evimiz gibisi yok:) en rahat en keyif verici yer evimiz:)))) iyice ev kuşu oldum
evlenenlerr yardım... 29/30 haziranda düğünümüz var allah kısmet ederse .. pendikte olcak. nikah işlemleri için kaç ay öncesi gidiliyo istanbulda buişler nasıldır? bide bu tarih yoğun bi zaman ona göre düşünürsek .. yardımlarınızı bekliyorum
Günaydın kızlar
speedy barışmanıza sevindim canım... 6 ay olmuş demek maşallah :))
tomografi cekıldım canım işte bu cuma alcam sonucu ona göre dedi konuşalım bakalım ne çıkcak :18::18::18: biraz düşünceliyim ondantatil iyi geldi valla yaaa keike her hafta 3 gün olsa ne güzel tam anlıyon tatilii
geçmiş olsun evreka inşallah sonuçların iyi çıkar. takma şimdi kafana.
speedy halıları yıkamaya vermek için daha erken değilmi. 6 ay olmuş sadece:)
bende yazın dışarıyı severim. şöyle serin deniz kenafı falan bir yer olabilir mesela:)
giz ne yapıyorsun. var mı yeni işler
Kızlar yaaa izmir sallanıuyorrrAllahım korusunnn ama çok korktumm
Nasıl anlamadım canım:44::44: 1 saat oluyor ama o an çok panikledimmAllahım daha büyüklerinden korusunn
çok korktum diyip bu smile kullanmışşsın yadedim hiç korkmuş gibi değilsin eğleniyor gibi olmui sanki
Allah daha beterinden korusun inşallah
yok bee canım heyecann smileyi diyeee yaptımm. 7 tane olmuş sabahtan beri ama ben 2 sini hissettim. biri 5.1 diğeride 4.2miş
anladım canım şaka yaptım zaten
çok az da değil inş olmaz bi daha
evet canım bide bundan 1 ay önce selçuk tarafında buhar çıkmış deprem profları izmirde büyük deprem beklediklerini açıklamışlar inceleyip bende korkmaya başladım iyicee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?