Evlenen 2011 gelinleri artık burda toplanıyoruz

teşekkür ederim canım bende devamlı aynı şeyi söylüyorum evlendikten sonra zaman hızlı akıyor..

bakalım bu hafta evde olmayı hayal ediyorum ama kısmet cuma günü de aynısını dedim çünkü
bide öğleden sonra halılarımı almaları için halıcıyı arayacağım bana hatırlatsanıza ya :44: unutmayım gene 1 hafta geçti üstünden

bende evde rahat ediyorum ama kışın yazın hiç sevmem evi

evlenenlerr yardım... 29/30 haziranda düğünümüz var allah kısmet ederse .. pendikte olcak. nikah işlemleri için kaç ay öncesi gidiliyo istanbulda buişler nasıldır? bide bu tarih yoğun bi zaman ona göre düşünürsek .. yardımlarınızı bekliyorum

2012 haziran için mart sonu nisan başı gibi gitseniz hallolur gideceğiniz yer ile telefon ile konuşabilirsiniz de bazı yerler daha geç açılabiliyor

Günaydın kızlar

speedy barışmanıza sevindim canım... 6 ay olmuş demek maşallah :))

sağol canım bakalım inş. bundan sonra herşey mükemmel gider hepimiz için

oldu vallahi 6. ayımız aslında akşama eşime süpriz yapmak isterdim ama işteyim hızlı yapabileceğim bişey de yok

geçmiş olsun evreka inşallah sonuçların iyi çıkar. takma şimdi kafana.

speedy halıları yıkamaya vermek için daha erken değilmi. 6 ay olmuş sadece:)

bende yazın dışarıyı severim. şöyle serin deniz kenafı falan bir yer olabilir mesela:)

giz ne yapıyorsun. var mı yeni işler

anam atlamışım ben bu yazıyı geçmiş olsun canım çok takma kafana kötü bişey yoktur merak etme

yok canım mutfak halımı 2. verişim olacak salon halımı da vercem çünkü evlendiğimizde üzerine sirkeli bişeyler döküldü üstten belli değil ama alttan çok belli.
aslında mutfağa makinede yıkanacak kilim alıyım diyorum ama sonra vazgeçiyorum halılarım benimle mi yaşayacak atarım olmazsa diye

benim mutfak halım çok açık renkti 15 gün kullandım baktım olacak gibi değil. hemen kaldırdım. üzerine ekmek kırıntısı dökülse leke oluyordu.
özel misafirlerim olunca seriyorum sadece.
altı lastikli halılardan aldık. 4m uzunluğu mutfağın halını genişliği falanda denk geldi.
birşey dökülünce atıyorum makinaya kısa programda yıkıyorum. hemen de kuruyor.
lastikleri biraz aşındı ama kullanuşlı tavsiye ederim.

sssc nereden aldın onları bende kırmızı yada koyu gri istiyorum

bi taraftan da evde halı varken almayım diyorum ama çabuk kirleniyor işte :26: hızlıca yıkayabilecek bişeyler olsa da rahat ederim aslında

kızlar doğalgaz faturanız ne kadar geldi ve kombiyi sürekli açık mı tutuyorsunuz. yatarken evde yokken falan nasıl yapıyorsunuz.

biizim ayın yarısı kombi bozuktu, bayramda doğru dürüst evde yoktuk. yani 10 gün anca yaktık toplamda.
45 tl gelmiş.

eve gidiyoruz hemen açıyoruz gece yatarken kapatıyoruz devamlı çocuklu misafirlerimiz olduğu içinde genelde yüksekte yanıyor merak ediyorum henüz gelmedi
geçen ay 61 geldi çok fazla yakmadık ama çok aç kapat yaptık bakalım bu ay için bende çok merak ediyorum inş çok gelmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…