Evlenen 2011 gelinleri artık burda toplanıyoruz

evet kızlar normaldir bencede , hap içerken düzenli geliyordu bırakınca gelmiyor

bekliycez artık ne yapalımm başka çare yokk

evet kızlar normaldir bencede , hap içerken düzenli geliyordu bırakınca gelmiyor

bekliycez artık ne yapalımm başka çare yokk

SEN Yeni bıraktın sanırım hem onun etkisi hemde hava değişiminden yine yapar. sonra düzelir inşallah.

akşama sinemaya gidiyoruz dedemin insanları

SEN Yeni bıraktın sanırım hem onun etkisi hemde hava değişiminden yine yapar. sonra düzelir inşallah.

akşama sinemaya gidiyoruz dedemin insanları

ekimde bırakmıştım işte canımm

oo süperr bende musallatı bekliyorum ona gidicemm daha gelmemiş buraya 3-4 gün oldu sanırım viizyona gireli

ekimde bırakmıştım işte canımm

oo süperr bende musallatı bekliyorum ona gidicemm daha gelmemiş buraya 3-4 gün oldu sanırım viizyona gireli

O zaman senin normal canım biraz bekle 3*4 aya falan düzelir..

Musallat 2 aralıkta girdi vizyona ama giden kimse beğenmemiş aklında olsun int araştır istersen çünkü boşa para verme en kötü al evde cd izle

hadi ya o zamann cdsini alırımm boşa para vermeye gerek yok

yabancılar süper filmler yapıyorlar

Günaydın kızlar...

Evreka inşallah birşey çıkmaz sonuçlarda geçmiş olsun tatalım...

Speddy eşinle barışmana sevindim umarım bir daha olmaz 6. ayınızda kutlu olsun seneyi yarılamışınız maşallah size...Dedemin insanlarına gittim çok beğendim güzel seçim...

sssccc bize doğalgaz faturası gelmedi eylülden beri Bizim apartmanda herkes çalışıyor apartman kapısını açan olmadı sanırım igdaşa gelmedi fatura.En son eylülde ödedik geçenlerde merak ettik bakalım ne kadar gelir dedik hesapladık 150 civarı tuttu..Önceleri ben sürekli açık tutuyordum işe gelirken kısıp akşam derece yükseltiyordum kasım ayında bazen hiç yakmadığımız oldu geceleri ve işe gelirken kapattım...Bizim ev hava çok soğuk olmadıkça sıcak oluyor t-shirtle dolaşıyorum bazen yakmasam da orta bina olduğu için soğuk olmuyor...

Speddy eşinle barışmana sevindim umarım bir daha olmaz 6. ayınızda kutlu olsun seneyi yarılamışınız maşallah size...Dedemin insanlarına gittim çok beğendim güzel seçim...

sende hoşgeldin canım
bakalım akşam olsun bende izleyim nasılmış gidenler çok beğendiğini söylüyor
teşekkür ederim yarıladık

bende buzlluktan fasulye çıkardım
pilav yapıcam yanına
salata ve yoğurt
bide mercimek çorbam var yeterlii

fatih zengin doğum gününde şarkıyı beğendim kızlar doğum günü için arşivinizde bulunsun

Son düzenleme:
günaydın kızlarrr

bura yağmurluu hava kararmış tam uyumalık ama kalktım işe geldimmm bidee gelirken ayağım kaydı çizmenin topuğu kırıldııı topallaya topallaya geldimmm. günm kötü başladı siz naptınız . spedyy film nasıldı canım

günaydın kızlar ;

mutlu bi ara mutlaka dinlerim bakarım şarkıya

evreka güne kötü başladın demek burası sıcak ya terledim sabah dün gece de terledim bi garip yağmurun kasvetinden sanırım dün azcık yağdı çünkü
akşam sinema için şişliye geçtik sonra vazgeçtik tophaneye nargile içmeye gittik hatta orada plan çıkardık borçlarımızla ilgili de anam hayatta bitmez gibi geldi bana :44::44:
eşim aradı şimdi dün bizim gttiğimiz kafede yangı çıkmış şok oldum resmen :2::2::2: http://www.hurriyet.com.tr/gundem/19408882.asp

Dinle dünn eşimin doğum günü için şarkı ararken denk geldi beğendim ben geçmiş olsun sanada topuk gitmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…