Evlenen 2011 gelinleri artık burda toplanıyoruz

Bende bakıyorum çok sık olmasada hatta konuyu eşimede anlatıyorum bazen fikrini soruyorum ona göre hata nerde kimde soruyorum onun tepkisini de ölçmeye çalışıyorum öyle birşey olursa diye... Bir ara bende eşime karşı yumuşamıştım sscc evlenmeden önce burda konu okumuştum

kızlar konuyu dağıtayım yarın misafirim gelio menümü size de söylüyorum

çorba
fırında tavuk patatesli sebzeli
pilav
islim kebabı
salata
yoğurtlu havuç ya da yoğurtlu kereviz salatası
közlenmiş kır.biber
tiramisu

şimdi eve gidince hem temizlik yapıcam hem de tatlıyı ve kebabı hazırlıcam yarın işten gidince kolaylık olur hemen fırına atarım pişer zaten diğerleri kolay hemen olur

Son düzenleme:

Bende şimdi menü hazırlıyordum menülerimiz az çok benziyor beğendim ben güzel

biz de akşama dışarıdayız. barışmamızı kutlayacağız:)
yarın kahvaltıya anneme gisiyorum. akşam yemeğe kalırız muhtemelen.
pazar günü evimizin tadını çıkarmayı düşünüyorum.

teflon tavada mısır patlattınız mı hiç benim makinam yok. annemdeyken makinada yapınca hazır gibi oluyordu. nette tevlon tavada yapınca da aynı olur diyor

tamam speedy teşekkür ederim:)

mutlu mikrodalgada yapan kimse yok burada ama tencere için en pratik şeyleri öğrendim, en iyisi denemiş olandır:)

ewt katılıyorum biraz yağ koy isteğe göre tuzda ekleyeblirsn.tencerenin kapağını kapatmadn önce havlu kağıt koyarsan daha i oluo patlayan mısırlardan fazla yağı alıo

Hmmmmmmmm havlu kağıt iyi fikirmiş soruyu sorana da fikir sahibine de teşekkürler

kızlar bana daha önce yaptığınız patlıcan salatası tarifi verebilirmisiniz...

* patlıcanları közle minik minik doğra sonra iyice çatalla ez içine sarımsaklı yoğurt ekle

* patlıcan ve kırmızı biberleri közle ve minik minik doğra yarım soğanı da ay şeklinde uzun uzun doğra karıştır içine sirke , tuz ekle mükemmel oluyor

tamam sağol tatlım denicem bunlardan birini nette var ama hepsi değişik değişik seninkini tercih ederim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…