- Konu Sahibi ceylin2011
-
- #6.781
merhaba arkadaşlar. ben sürekli takip ederdim kkyı. ama üye olmadım bi türlü bugüne kısmetmiş:)) yaza evlenecektim ama erken oldu bazı sebeplerden ötürü. 12 aralıkta nikahım oldu. yılbaşı gecesi de düğünüm olacak yeniyılın ilk sabahına aşkımla uyancam inşallah. bende topiğinize katılmak istiyorum 2011in son gününün gelini olarak
merhaba arkadaşlar. ben sürekli takip ederdim kkyı. ama üye olmadım bi türlü bugüne kısmetmiş:)) yaza evlenecektim ama erken oldu bazı sebeplerden ötürü. 12 aralıkta nikahım oldu. yılbaşı gecesi de düğünüm olacak yeniyılın ilk sabahına aşkımla uyancam inşallah. bende topiğinize katılmak istiyorum 2011in son gününün gelini olarak
ayy bende 40 kiloyum.. hamile kalmadan biraz almak iyi olur mu yoksa kiloyla ilgili çok sıkıntı olmuyo mu ??
herçi almak istesemde alamıyorum
valla ben zorlanmıyorum bebekte sende kendıne dıkkat ettıgın surece
yeterlı vıtamını alırsan bı sorun olmaz ıns
hoşgeldin aramızageç olsun güç olmasın canım hayırlısı böyleymiş 2011 son gelini olacaksın
hoşgeldin sende aramıza sende baya yoğun bi hazırlık telaşı vardır şimdi. Allah kolaylık versin hele de düşünülenden erken olduysa iice sıkışmıştır
hoşbuldum. evet son gelin olcam. yeni yıla tüm yakınlarımla birlikte evlenerek girmek çok keyifli olacak ama. bir de özel bir durumumuz var ben ve eşim 1 ocak doğumluyuz:)))
hşbuldum. yok pek telaşımız. çünkü küçük bi eğlence olacak ve ev hazırlığımız da yapılmıştı. şu an sadece ufak tefek ayrıntıları hallediyoruz ve eşimin damatlığını alcaz
sizinki çifte mutluluk olacak ozaman
bişey de sormak istiyorum size. eşinizin damatlığını nerden aldınız acaba. istanbul ve izmirde nerelerden alabiliriz. fikir verirseniz memnun olurum
evet hep tesadüflerle oldu aşkımız zaten. bu da öyle olsun dedik. inşallah ömürlük olur. sizlerinde tabi inşallah
biz tesadüfen aldık bakırköyden
inşallah ömür boyu mtlu olun
hoşbuldum. evet son gelin olcam. yeni yıla tüm yakınlarımla birlikte evlenerek girmek çok keyifli olacak ama. bir de özel bir durumumuz var ben ve eşim 1 ocak doğumluyuz:)))
hşbuldum. yok pek telaşımız. çünkü küçük bi eğlence olacak ve ev hazırlığımız da yapılmıştı. şu an sadece ufak tefek ayrıntıları hallediyoruz ve eşimin damatlığını alcaz
gunaydın kızlar
harıka bır ıstanbul sabahından merhaba
o kadar yorgun uyumuşumkı sabah nasıl oldu anlamadım
aşkım sabahım 6 sında kalkmış harıka bı kahvaltı hazırlamış
onu gorunce kendıme geldım ve tabıkı bugun cuma cok mutluyum
herkese hayırlı cumalar
günaydın canımmm.
bende iki gündür deliksiz uyuyorummm
sabahta dinç uyanıyorum
sanada hayırlı cumlar canımm. haftanın son iş günüüü
günaydın canlar ,,
dün akşam mükemmel geçtieşimi yemeğe götürdüm tanışma yıldönümümüzdü
bu akşam da kuaföre gitmeyi planlıyorum kısmetse ve bi aksilik olmaz ise
gunaydın canım ohh ne guzel
kuafore gıdıncede ınsan kendını bı rahatlamış hıssedıyo gecen hafta bende gıttım
bu haftada gıdım saclarımı boyayamıyorum en azından fön falan yaptırım bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?