Evlenen 2011 gelinleri artık burda toplanıyoruz

merhaba arkadaşlar. ben sürekli takip ederdim kkyı. ama üye olmadım bi türlü bugüne kısmetmiş:)) yaza evlenecektim ama erken oldu bazı sebeplerden ötürü. 12 aralıkta nikahım oldu. yılbaşı gecesi de düğünüm olacak yeniyılın ilk sabahına aşkımla uyancam inşallah. bende topiğinize katılmak istiyorum 2011in son gününün gelini olarak

hoşgeldin aramıza geç olsun güç olmasın canım hayırlısı böyleymiş 2011 son gelini olacaksın

hoşgeldin sende aramıza sende baya yoğun bi hazırlık telaşı vardır şimdi. Allah kolaylık versin hele de düşünülenden erken olduysa iice sıkışmıştır

hoşgeldin aramıza geç olsun güç olmasın canım hayırlısı böyleymiş 2011 son gelini olacaksın

hoşbuldum. evet son gelin olcam. yeni yıla tüm yakınlarımla birlikte evlenerek girmek çok keyifli olacak ama. bir de özel bir durumumuz var ben ve eşim 1 ocak doğumluyuz:)))

hoşgeldin sende aramıza sende baya yoğun bi hazırlık telaşı vardır şimdi. Allah kolaylık versin hele de düşünülenden erken olduysa iice sıkışmıştır

hşbuldum. yok pek telaşımız. çünkü küçük bi eğlence olacak ve ev hazırlığımız da yapılmıştı. şu an sadece ufak tefek ayrıntıları hallediyoruz ve eşimin damatlığını alcaz

sizinki çifte mutluluk olacak ozaman

bişey de sormak istiyorum size. eşinizin damatlığını nerden aldınız acaba. istanbul ve izmirde nerelerden alabiliriz. fikir verirseniz memnun olurum

bişey de sormak istiyorum size. eşinizin damatlığını nerden aldınız acaba. istanbul ve izmirde nerelerden alabiliriz. fikir verirseniz memnun olurum

biz tesadüfen aldık bakırköyden

evet hep tesadüflerle oldu aşkımız zaten. bu da öyle olsun dedik. inşallah ömürlük olur. sizlerinde tabi inşallah

inşallah ömür boyu mtlu olun

tarih çok güzel o zamn sizin için..
biz sarardan almıştık 650- 700 civarıydı d,e hatırlıyorum

gunaydın kızlar

harıka bır ıstanbul sabahından merhaba

o kadar yorgun uyumuşumkı sabah nasıl oldu anlamadım

aşkım sabahım 6 sında kalkmış harıka bı kahvaltı hazırlamış

onu gorunce kendıme geldım ve tabıkı bugun cuma cok mutluyum

herkese hayırlı cumalar

günaydın canımmm.

bende iki gündür deliksiz uyuyorummm

sabahta dinç uyanıyorum

sanada hayırlı cumlar canımm. haftanın son iş günüüü

günaydın canımmm.

bende iki gündür deliksiz uyuyorummm

sabahta dinç uyanıyorum

sanada hayırlı cumlar canımm. haftanın son iş günüüü

gunaydın canım

bende cumartesi uyucam dıyorum ama sabah karnım erkenden acıkıyo uyuyamıyorum
sonra gezmelere gıdıyoruz oğlum uyutmuyo ama uykuya hasret kaldım

günaydın canlar ,,

dün akşam mükemmel geçti eşimi yemeğe götürdüm tanışma yıldönümümüzdü
bu akşam da kuaföre gitmeyi planlıyorum kısmetse ve bi aksilik olmaz ise

günaydın canlar ,,

dün akşam mükemmel geçti eşimi yemeğe götürdüm tanışma yıldönümümüzdü
bu akşam da kuaföre gitmeyi planlıyorum kısmetse ve bi aksilik olmaz ise

gunaydın canım ohh ne guzel

kuafore gıdıncede ınsan kendını bı rahatlamış hıssedıyo gecen hafta bende gıttım

bu haftada gıdım saclarımı boyayamıyorum en azından fön falan yaptırım bari

günaydın kızlar. haftanın en sevdiğim gününden kuca kdolusu sevgiler.

bugün hemen bitsin lütfen yarın uyumak istiyorum.
iş ve kurs yoğunluğu bir haftada mahfetti beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…