- 20 Mayıs 2011
- 10.285
- 30
- 408
- Konu Sahibi ceylin2011
-
- #6.741
buzdolabı poşetine koyuyorum ben uzun süre gidiyo aslında benmki bu şekilde
Günaydın nefes biz gayet iyiyiz sen nasılsın bebiş nasıl annesi
merhaba arkadaşlar
hoşbulduk benim bir sıkıntım var kızlar yaaa
hoşbulduk benim bir sıkıntım var kızlar yaaa[/QUOTE
?????????????????????????? :44::44::44:
tatlım 2 türlü yararlanma hakkın var demek istedim orada. ama açıklayıcı yazamadım sanırım((
ya 3.600 gün primin ödenecek ki sen bundan yararlanırısn. 5 yıldır çalışıyorsun, 5 yıl daha çalışırsan kıdemini alırsın.
ya da sigorta başlangıç tarihinden itibaren 15 yıl geçmiş olması gerek. burada güne gerek yok. mesela senin 2000 senesinde ssk girişin oldu.bir süre çalıştın sonra uzun yıllar çalışmadın. 2012de yeniden işe girdin diyelim. öyle bir durum olursa 15 yıl sigortalılık gerekli.
5yıl daha aynı işyerinde kalıp sonra tazminatımı alırım diyorsan ayrılma zaten.
mesela ben 6 yıl 3 ay oldu:))) 4 yıl daha burada çalışmak istemiyorum. evlilik sürem dolmadan çıkmak istiyorum.
buranın bana sunduğundan daha iyi imkanlarım olabilir diye düşünüyorum.
bir de şirket ataşehire taşınacak zaten o zaman yol sorunum da olacak. benim için en mantıklısı bu gibi görünüyor şimdilik:)
Hımm şimdi anladım canım benim işim ve işyerim rahat arada tabiki sıkıntılarım oluyor :2::2:
şuanda çıkmak istemiyorum çıkıp başka işe girmek gibi niyetim yok ne biliyim rahat burası
benim için en iyisi 5 yıl daha çalışıp kıdemimi almak
günaydın kızlarrrrr
Ekim ayında evlendim evlendiğim gün adetliydim o günden beri adet olmuyorum arkadaşlar yaaa
Test yapsan ya da doktora gitsen daha yardımcı olur sana
gunaydın canım nasılsın
iyiyim canımmm sen nasılsın bebişimiiizz nasıl annesiii büyüyormuukaç ayımız kaldı
bızde ıyıyız canım
o kadar cabuk buyuyokı kıpır kıpır:)
6 aylık suan 3 ayımız kaldı ıns
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?