Evlenen 2011 gelinleri artık burda toplanıyoruz

amin canım tabikide içinde büyüyen bişey var daha da ağırlaşacaksın benden duymuşl olma

yengem yeğenime hamileyken içinde dönerken biz görüyorduk kadın mosmor oluyordu :26::26:

amin canım tabikide içinde büyüyen bişey var daha da ağırlaşacaksın benden duymuşl olma

yengem yeğenime hamileyken içinde dönerken biz görüyorduk kadın mosmor oluyordu :26::26:

bızde ızlıyoruz haraketlerını cok zevklı ama şiddetlenınce yoruyo ınsanı
hareket etmemesı daha kotu heran neden hareket etmıyo demekten ıyıdır canım

doktorda dıyo zaten sen kılo almıyosun bebek alıyo sadece göbişim cıkmış
ve bana daha cok alman lasım dıyo 40 kılo ıle hamıle kalınca boyle oluyo demek

epey zayıf hamile kalmışşsın kuzenim 38 kilo ile hamile kaldı hemde ikizlerdi aman ya kadın doğurana kadar neler çekti
4. aydan itibaren evde serum ile yaşadı ben bile korkmuştum şimdi ikizlerimiz 6 yaşında

onunkıde cok zormuş gerci zayıflıga şişmanlıga bakmıyo bünyeyle alakalı bı durummuş
ben kılo alana kadar canım cıktı 8 kılo aldım ama nereye gıttı bılmıyorum:)

onunkıde cok zormuş gerci zayıflıga şişmanlıga bakmıyo bünyeyle alakalı bı durummuş
ben kılo alana kadar canım cıktı 8 kılo aldım ama nereye gıttı bılmıyorum:)

ancak canım kendini iyi hiisediyorsan çok alma bence de sonra uğraşırsın vermekle
sağlıklı olunda yeter kiloyu boşver

doktorda dıyo zaten sen kılo almıyosun bebek alıyo sadece göbişim cıkmış
ve bana daha cok alman lasım dıyo 40 kılo ıle hamıle kalınca boyle oluyo demek

ayy bende 40 kiloyum.. hamile kalmadan biraz almak iyi olur mu yoksa kiloyla ilgili çok sıkıntı olmuyo mu ??
herçi almak istesemde alamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…