- Konu Sahibi ceylin2011
-
- #6.841
esım zaten ılk askım onla cok sey paylastım 9 ay lık sevgılılık donemınde zaten onsuz bır aksamım h sonum yoktu o yuzden hıc garıpsemedım safak sayıyoduk resmen :) sadce evlenınce ıs hayatımın bıtmesı benı bıraz bunltıyor artık calısmıyorum...
Sen
bende çalışmıyorum eşim istemiyo en güzelide bu boşver ewimize ısınıp alışmamız daha kolay oluyor...bende eşimle 1.5 senelik nişanlılı dönemimde her gün beraberdim...bizde falan kalırdı sürekli hiç zor olmadı yani bi erkekle aynı ewi paylaşmakYaş kaç?
selam bayanlar bir 2011 gelini olarak bende geldim
87 lıyım 7 mayıs ayrıca dogum gunumdu :) sen
hoşgeldin canım
88 liyim bende ne güzel işte eşinin açısından ikisini bi arada aradan çıkarır
evet o konuda kotu yaptım sanırım :) daha fazla bekleyemedık:)
bişey olmaz sende kendine özel bi gün çıkarırsınçocuk düşünüyomusunuz peki...bana daha çok erkenmiş gibi geliyo cesaret edemiyorum...
hedıye falanda var daha alısverıse cıkmak lazım:)yeni gelen arkadaşlar hoşgeldinizzzBen bugün yoğunum yazdıklarınızı okuyorum ama yazamıorumm Bizimde ylbaşı planımız yok bakalım belki olurda dışarı çıkarz diye yılbaşı için tunik almayı düşünüyorum tek planım şuanda bu
hiç dusunmuyorz kendımız ıcın yasıcaz bız oyle dusunuyorm kazayla olursa bıgun ancak ole olur bnde ıstemıorm esımde cunku:)
bizde istemiyoruz doğru sölüyosun bazen içimden yapayım bi bebiş diyorum ama yok yaa erken çok erken
benim yılbaşı planı belli. düğünüm var:)))))
Oh ne güzel plan yapmaktan kurtuldun
kazasız belasız onu da atlatalım da başka bişey istemiyoruz. çok yorulduk yıllardır herşeyden. artık sadece kendi hayatımıza bakmak istiyoruz
gunaydın kızlar bende 27 gunluk taze gelın olarak aranıza geldım nasılsınız bakalım
hoşgeldin didemcim en yenimiz sensin sanırım nasıl gidiyor evlilik alıştın mı bakalım...
hosbulduk canm :) cok ıyı gıdıyo evlılık alıstım alısmazmıyım aranıza katıldım evlılıer kervanına;:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?