Evlenen 2011 gelinleri artık burda toplanıyoruz

Çok iyi yaptın...İnsanın sevdiği ile aynı evi paylaşması kadar güzel bir şey varmı ya düğünün nasıldı bi aksilik olmadı umarım...

yok canm hıc bı aksılık olmadı okadar guzeldıkı dugunum kınam gelın almam superdı herkesın agzı acık kaldı ...allahım yuzumuze guldu ...ınsanın sevdıgıyle bı evı paylasması kadar guzel bısey yokmus sabah kalktıgında yanında ıstedıın zaman opuysn koklıysn

Evet harika bir duygu...Ev iş olayını ayarlayabildin mi ilk zamanlar zor oluyor baya...

Balhuzu nasılsın tatlım sen sıkıldın mı bu aralar biraz...

Evet günden güne çoğalıyoruz ne mutlu bize...Sevgi yumağı olduk Sen ne zaman evlenmiştin sende yeni katıldın sayılır aramıza...

evet uyku problemım cok var anlatamam bıde ıstahım cok acıldı...

inankı daha dun gıbı ben hıc bısı anlamadım ama bızım toplam gecmısımz de 1,5 sene falan daha yenı tanısıyoruz eheheh:)

Didem bi test yaptır kuzum sen

Bizde 2007 mayısta çıkmaya başladık 2011 de evlendik biz baya eskimişiz...

Didem bi test yaptır kuzum sen

Bizde 2007 mayısta çıkmaya başladık 2011 de evlendik biz baya eskimişiz...

vu bız 2010 eylulde tanıstık 2 hafta sonra evlenme teklıfı geldı ekımde aılemle tanıstı kasımda sozlendık martta nışan mayısta nıkah bu kadar hızlınız varmı ıdda edıyorum varmı arttıran

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…