Evlenen 2011 gelinleri artık burda toplanıyoruz

az safak saymadık senle zaten bızımde topıgımız vardı ceyız unutuldu gıttı yanı ...ılk sen evlendın epeybı gorusemedık :)))

Evet kuzum şafak arkadaşıyız. Biliyosun evlendikten sonra iki ay çalışmadım nette yoktu giremedin o yüzden sizde uğramamışınız sayfamıza sonradan baktım :)

Maşallah size Kaç yaşındasın

Didem olabülür mü acaba...

Didoşum senin yaşını biliyorum 7511 e sordum :) valla ben iki kere yaptım test 4 ay içinde.

7511 maşallah size....

Günaydın kızlar :)

Eşlerinizle kaç yaş var aranızda ve bu nasıl yansıyor ilişkinize?

Benim 19 ay var yani 1,5 yaş kadar. Arkadaş gibiyiz :)

sizede masallah:) yıldırım askı sanırım bu bu arada bısı dıcem dıdem c tesı bugun eczaneler kapalıdr nobetcı acıktr unuttysanhatrlatım

Pazar günleri kapalı olmuyormu sadece :44::44::44:

Albüm yaptım kendime kızlar :) Düğün fotolarımız

Eşimle 3 yaş var.Ben hep erkeklerin bayanlardan geç olgunlaştıklarına inanmışımdır o yüzden hep benden büyük bir eş istedim şükür oldu da.Bişey anlattığım zaman olgun davranması bana akıl vermesi hoşuma gidiyor...

9 yas var goruntu olarak benle yasıt gorunuyor ancak dusuncelerı cok olgun cok tecrubelı benı buyutuyor bu yuzden onu daha cok sevıyorum ben cocuksu cılgın vs bı tıpım kendı yasıtım erkekler bana cocuk gbı gelıo :)

Albüm yaptım kendime kızlar :) Düğün fotolarımız

Baktım canım ben ve ilk yorumu da yaptım :)

Bende evlenmeden önce arada en az 3 yaş olmalı derdim ama Allaha şükür eşim zaten olgun ağırbaşlı biri :) Bende öyleyim. Yani olgun olmak için karakterde önemli yaş kadar bence. Birbirimizin yanındaysa çocuk gibi coşuyoruz bazen

Eve insan kendini yetiştirmiş belli bir olgunluk kazanmışsa sorun yok...Sende onun olgunluğunu kaldırabiliyorsan daha ne olsun

ve erkeğin yasanmıslıklarının cok olması onemlı bence herseyı yasamız ve doymus olmalı hemde tecrubelı yas kadar onemlı

ve erkeğin yasanmıslıklarının cok olması onemlı bence herseyı yasamız ve doymus olmalı hemde tecrubelı yas kadar onemlı

Balhuzunda dediği gibi biraz karakter meselesi sanırım bu birisi herşeyi yaşar ama kendine bişey katmaz kimisi az şey yaşar kendine çok şey katar...

aynen üle :) Face var mı eklim seni...

yok face kullanmıorm yasak bana:) ama burdan eklesebılırz :) bu arada alakası yok ama cok komık bısı oldu hahahaha ben 19. katta otruyorum bıde fırtına var yatakodasını ustten acmıstım camı ıtıyorum ıtıyorm kapanmıyo ıtıyorm ıtıyorum kapanmıyo ahahaha yataktan ayaklarımla destek alıp sırtımla ıttım komedıydı ahaha

O kuvvetle iyi camı kırmamışın yahu Sen çalışmıyorsun sanırım değilmi...İStanbuldamısın sen...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…