- 20 Mayıs 2011
- 10.285
- 30
- 408
- Konu Sahibi ceylin2011
-
- #6.921
gorup ayy satanst demişşndr o dereceama sımdı sarı saclı hanm hanımcık bı kadınım
Benim eşimin bir arkadaşı var aynen senin gibiydi taksimde bardan çıkmazdı düşün çalışıyodu işten çıkar taksime gider ordan eve gelirdi..Rock dinler durmadan oyun oynar ve simsiyah giyinirdi başka renk kıyafeti yoktu..Hatta şey dermiş ben evlenince yine rock bara gidicem pc de oyun oynıcam bir yanımda da biram olcak yudumlucam rock dinlicem derdi.Şimdi bir kızla nişanlandı beş vakit namaza başladı içkiyi bıraktı...Aşk nelere kadir
aynıydımask hakkaten oyle buyukkı...
Şimdi evmin kadını çocuklarımın anası oldum diyosun :) Eşinle nasıl tanıştınız...
barda gormus benı yanındada baska bı arkası vardı bnde tanıodm o cocugu ona sormus benı o cocukta bnden hoslanıyomus meger baya arıza cıkarttıo sırada ukraynalı bı sewgılısı varmıs benı gornce kıza tekmeyı attı sonra baya bı uğrastı ınterneten benle gorsmek için sonra bulustuk ogun bugundr bırlıkteyız:) siz...
Ben otelde resepsiyonistlik yapıyorum..Benim eski çalıştığım işyerinde patronun yeğeni ile çalışıyorduk.Yeğeni öğretmen normalde ve boluda yaşıyor kpss kursuna gitmekı için İstanbula gelmiş.Sabah kursa gidiyor gecede otelde çalışıyordu..Eşim bu arkadaşı ziyarete gelmişti öyle tanıştık Beşiktaş fenerbahçe maçına bilet almak için çıkmış üzerinde nakit yokmuş eşimin bankamatikten çektiririm diye düşünmüş ama o günde karttan çekmemişler ödemeleri banka aramış para çekmek için baya dolanmış sonrada bilet kalmamış dersaneyede az zaman kalınca demiş arkadaşın yanına gideyim eve dönmeyim şimdi öyle gelmiş...Kısmet işte..Biletyi almış olsaydı eve dönecek kurs saatini bekleyecekti
kısmet yemın ederım bende o gun x bi bardaydım arkadaslarla dedım hadı oburune gdelım dıye baskı yapmıstım demesydım benı goremıcektı ogun:)
sen hala ştemısın yahu ctesı yarım gun deılmı
Benim cumartesi pazar farketmiyor malesef3 ya da 4 e kadar burdayım
Hoşgeldin demet nasılsın nasıl gidiyor
Her şey çok güzel.Bu ay borçlarımızı kapadık.Sanırım evliliğin keyfini şimdi çıkaracağız.Sen nasılsın?
Otelde resepsiyonistlik yapıyorum...Turizm yani...
Bizim de herşey yolundaBizde bu ay rahatladık borç yönünden şükürler olsun...Ne zaman evlenmiştin sen...
güzel iş zewklıdır...saatlerı kotu sadece..esın
1 eylül istanbulda 11 eylülde eşimin memleketinde düğünümüz olduSen?
Bizim de 22 eylülde İstanbulda 23 ünde Kırklarelinde düğün oldu.İstanbuldamı oturuyorsunuz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?