Evlenen 2011 gelinleri artık burda toplanıyoruz

gorup ayy satanst demişşndr o derece ama sımdı sarı saclı hanm hanımcık bı kadınım

Benim eşimin bir arkadaşı var aynen senin gibiydi taksimde bardan çıkmazdı düşün çalışıyodu işten çıkar taksime gider ordan eve gelirdi..Rock dinler durmadan oyun oynar ve simsiyah giyinirdi başka renk kıyafeti yoktu..Hatta şey dermiş ben evlenince yine rock bara gidicem pc de oyun oynıcam bir yanımda da biram olcak yudumlucam rock dinlicem derdi.Şimdi bir kızla nişanlandı beş vakit namaza başladı içkiyi bıraktı...Aşk nelere kadir

aynıydım ask hakkaten oyle buyukkı...

Şimdi evmin kadını çocuklarımın anası oldum diyosun :) Eşinle nasıl tanıştınız...

barda gormus benı yanındada baska bı arkası vardı bnde tanıodm o cocugu ona sormus benı o cocukta bnden hoslanıyomus meger baya arıza cıkarttı o sırada ukraynalı bı sewgılısı varmıs benı gornce kıza tekmeyı attı sonra baya bı uğrastı ınterneten benle gorsmek için sonra bulustuk ogun bugundr bırlıkteyız:) siz...

Ben otelde resepsiyonistlik yapıyorum..Benim eski çalıştığım işyerinde patronun yeğeni ile çalışıyorduk.Yeğeni öğretmen normalde ve boluda yaşıyor kpss kursuna gitmekı için İstanbula gelmiş.Sabah kursa gidiyor gecede otelde çalışıyordu..Eşim bu arkadaşı ziyarete gelmişti öyle tanıştık Beşiktaş fenerbahçe maçına bilet almak için çıkmış üzerinde nakit yokmuş eşimin bankamatikten çektiririm diye düşünmüş ama o günde karttan çekmemişler ödemeleri banka aramış para çekmek için baya dolanmış sonrada bilet kalmamış dersaneyede az zaman kalınca demiş arkadaşın yanına gideyim eve dönmeyim şimdi öyle gelmiş...Kısmet işte..Biletyi almış olsaydı eve dönecek kurs saatini bekleyecekti

kısmet yemın ederım bende o gun x bi bardaydım arkadaslarla dedım hadı oburune gdelım dıye baskı yapmıstım demesydım benı goremıcektı ogun:)

Bizim de 22 eylülde İstanbulda 23 ünde Kırklarelinde düğün oldu.İstanbuldamı oturuyorsunuz...

Evet canım. Eşim devlet memuru şimdilik buradayız.Sanırım sende istanbuldasın?Bu arada benim mesaim bitti.Ufak ufak kaçıyorum ben.Sohbetin için teşekkürler.Artık buralardayım.Pazartesi görüşmek dileğiyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…