- 20 Mayıs 2011
- 10.285
- 30
- 408
- Konu Sahibi ceylin2011
-
- #6.941
Evet canım. Eşim devlet memuru şimdilik buradayız.Sanırım sende istanbuldasın?Bu arada benim mesaim bitti.Ufak ufak kaçıyorum ben.Sohbetin için teşekkürler.Artık buralardayım.Pazartesi görüşmek dileğiyle
Ay ne eylülü ya temmuzda oldu düğünümüz
haha esın gormesın:)
Düzeltme yaparken aklıma o geldi eşim yapsaydı aynı şeyi kafasını kırmıştım :26::26::26:
haha demekkı neymışşşş bıgun yaparsa kızmıcakmıssın:)
Eşim bunu yaptığımı nerden bilecek
kesın kendın solersın:)
Sence bir bayan böyle bir şeyi eşine söylermi
Ben yemek yiyeyim dönerim tatlım ok..Özle beni
İşte geldim burdayım
bende aneme telefon actım kac saat oldu yahhu:)
Sen offline görünüyordun bende bayadır başka konulara bakıyorum sen yoksun diye
aynen anemı aradım camasır astım falan sımdıdı bakınıodm ay cok canm sıkılıyor ya napıcam ben bole bır omur bı kursa yada spor salonunamı baslasam kafayı yıcem esımde aksam yorgun gelıo bı yere gdemıorz h sonuda ıstemıo cok sıkılıyorum bn ya:/
Hım iş bul bir an önce ya da kendine meşgale bul...
ya esım istemıo calısmamı artık çok istiosan ewden calıs dıyor .freelance yanı o sekıldede iş olanakları cok az ayda yılda bır gelıo iş yanı
Eşine sıkıldığından bahset o halde sen hareketli yaşamaya alışkın isen zor olur
ben hayatta evde durmazdım dıorm ya iş kurs gece hayatı hep o seklde yasadım bırden bu sekılde olunca ınanılmaz kotu oldu bahsedıyorum ama ıstemıo cok kıskanıyor benı annemlede konustuk depresyona gırersın kızım dıyor benı tanıyor cunku
eşini ikna çabalarına gir o zamanBende duramıyorum evde bunalıyorum evlendikten sonra iki ay evdeydim daral geldi
off offf :) gelmezmı afakanlar basıo ınsana
Yakın olsaydıkgider gelirdik birbirimize gezerdik :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?