- Konu Sahibi ceylin2011
-
- #6.981
günaydın kızlar
neler yaptınız haftasonu :)))
günaydın canım.günaydın kızlar
neler yaptınız haftasonu :)))
günaydın canım.
cumartesi günü uydum 12 ye kadarsonra koçiş geli kahvaltı yaptık yağmur yağdığı için evde durduk ps3 oynadık akşamda arkadaşlarımıza gittik pazarda geç kalktık ben eşimin yeğenine ders çalıştıdım eşimd temizlik yaptı sonra bnde katıldım ona dip köşe her tarafı temizledik akşamda arkadaşlarla dışarıya çıktık gecede 1 buçukta yattık şuan çok uykum varr [/QUOTE
güzel bi haftasonu olmuş canım ama haftaya uykusuz başlamak kötü olurDD
canımlaydım ben sen naptın bakalım
bende çoook güzel bi haftasonu geçirdim ya akşamları dışarı çıktık anlı müzik filan süperdi :)
günaydın kızlar. bu haftanın çabuk geçmesi konusunda size katılıyorum. güzel ama hızlı geçen bir hafta olsun lütfen.
biliyorsunuz geçen hafta kursa başladım. akşamları eve gelmem onu geçiyor ve çok yorgun oluyorum.
her gece geç saate kadar uyumayınca haftasonu acısını çıkartırım diyordum ama olmadı
anneme kahvaltıya gittim cmrtsi. öğlen arkadaşlarımızla çıktık. akşam gelince temizlik ve ütü yaptık(((
pazar günü eşim kahvaltıya dışarı çıkmak istedi. o kadar soğuktuki!!!!!!!
sonrasında eve gelip evde keyif yaptık ama doğru dürüst birşey yapmama rağmen evde olmaya doyamadım ben ya!!!!!!!!!!!!!!!
sabah yataktan eşimin zoruyla kalktım. canım kocam kitaplarımı bile kendi toplayıp elime tutuşturdu o kadar fenayım yani.
günaydın kızlar. bu haftanın çabuk geçmesi konusunda size katılıyorum. güzel ama hızlı geçen bir hafta olsun lütfen.
biliyorsunuz geçen hafta kursa başladım. akşamları eve gelmem onu geçiyor ve çok yorgun oluyorum.
her gece geç saate kadar uyumayınca haftasonu acısını çıkartırım diyordum ama olmadı
anneme kahvaltıya gittim cmrtsi. öğlen arkadaşlarımızla çıktık. akşam gelince temizlik ve ütü yaptık(((
pazar günü eşim kahvaltıya dışarı çıkmak istedi. o kadar soğuktuki!!!!!!!
sonrasında eve gelip evde keyif yaptık ama doğru dürüst birşey yapmama rağmen evde olmaya doyamadım ben ya!!!!!!!!!!!!!!!
sabah yataktan eşimin zoruyla kalktım. canım kocam kitaplarımı bile kendi toplayıp elime tutuşturdu o kadar fenayım yani.
Kızlar eşimle kondisyon bisikleti alıyoruzmadem dışarı çıkıp spor yapamıyoruz. böyle bişey düşündük.
Eki Görüntüle 309905
Bunu alıyoruz işte
canm bunu kullanmak cok zorrrr yarım saat bıle cok zor solıyım bnden sana tavsıye kosu bandı al hhem kolay hhemde kılo verdırıo kesınlıkle ve vucut sıkılasıyor
günaydın kızlar iyi haftalar hepinizee
hafta sonu full evdeydik hç çıkmadık dışarı
dün pazara çıktık o kadar işte :))
speedy iyi fikir bizde geçen gün teknosadan baktık alın bencede
görümcem spora gidiyor en çok kalori yakan kondisyon aleti biz zaten fazlası ile yürüyüşl yapıyruz koşu bando onun için bize gereksiz kalıyor.
evimizin aşşağısında sahil var oraya gidip koşu yapabiliyoruz
Bakalım canım geçen gün teknosa da gördük 150 TL idi almadık dün yine gittik baktık yok :26: kalmamış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?