Evlenen 2011 gelinleri artık burda toplanıyoruz

Günaydın herkese, spedy bizde dün akşam konuştuk bisiklet değilde yürüyüş bandı alalım diye ama çok ses yapıyor diyorlar bu konuda bilgisi olan var mı?

bnde var... bekarken evımız bahcelıydı rahattım suan apartmanda hıc calıstırmadım. ama ses yapıo tabı her adımda pat pat ses cıkıo ama asaya gdermı o ses bılmıorm altına halı serınce gtmez sanmıorm

Günaydın herkese, spedy bizde dün akşam konuştuk bisiklet değilde yürüyüş bandı alalım diye ama çok ses yapıyor diyorlar bu konuda bilgisi olan var mı?

Onu bilmiyorum canım spor salonunda ikisine de bindim ama herhangi bir problem olmadı belki koşu bandı kendi kendine çalıştığı için olaiblir ama

Onu bilmiyorum canım spor salonunda ikisine de bindim ama herhangi bir problem olmadı belki koşu bandı kendi kendine çalıştığı için olaiblir ama

Havalar çok soğudu yakınlarda spor salonuda yok benim kilom 45-46 ama eşim bir aydır karaciğer yağlanmasından dolayı sıkı diyete girdi ve sporda yapması gerekiyor.Hafta sonu 2 şer saat spor yaptı çok farkediyor diyetle ama ses çıkarıyorsada sorun olabilir apartmanda

Bİz aldık gelsin bi deneriz canım. bizim ev en alt kat sorun olmaz ama yine de inşallah çok ses çıkartmaz

annemin evinde koşu bandı vardı. atına kaymaz taban halı serip, bantı kullanırken yumuşak tabanlı spor ayakkabı giyince ses en az seviyeye düşüyor. ama tamamen sessiz olmuyordu.
yeni modellerde sessizler vardır belki.

biizm evde de kondisyon bisikleti, mekik aleti ve dumble var ama bisikleti genelde askı olarak kullanıyoruz, misafir geldiğinde de balkona kaldıtıyoruz. hiç doğru dürsüt yapmıyoruz. diğerlerini de evin en ücra yerlerinde saklıyoruz((

yürüyüş yapmayı seviyoruz ama evde bunları kullanmak pek mümkün olmuyor biizim için.

kızlar slmm
cok mutluyuz bebegimiz dogdu
abımın oğlu oldu hala oldum o kadar küçük o kadar tatlıkı anlatamam
ılk ben kucagıma aldım annesinden önce sanki ben dogurmuşum gibi hissettim

Allah saglıklı bı ömür versin ıns oğlumuza iyiki doğdun halasının bitanesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…