- Konu Sahibi ceylin2011
-
- #7.001
Günaydın herkese, spedy bizde dün akşam konuştuk bisiklet değilde yürüyüş bandı alalım diye ama çok ses yapıyor diyorlar bu konuda bilgisi olan var mı?
Günaydın herkese, spedy bizde dün akşam konuştuk bisiklet değilde yürüyüş bandı alalım diye ama çok ses yapıyor diyorlar bu konuda bilgisi olan var mı?
bnde var... bekarken evımız bahcelıydı rahattım suan apartmanda hıc calıstırmadım. ama ses yapıo tabı her adımda pat pat ses cıkıo ama asaya gdermı o ses bılmıorm altına halı serınce gtmez sanmıorm
Onu bilmiyorum canım spor salonunda ikisine de bindim ama herhangi bir problem olmadı belki koşu bandı kendi kendine çalıştığı için olaiblir ama
Havalar çok soğudu yakınlarda spor salonuda yok benim kilom 45-46 ama eşim bir aydır karaciğer yağlanmasından dolayı sıkı diyete girdi ve sporda yapması gerekiyor.Hafta sonu 2 şer saat spor yaptı çok farkediyor diyetle ama ses çıkarıyorsada sorun olabilir apartmanda
Bİz aldık gelsin bi deneriz canım. bizim ev en alt kat sorun olmaz ama yine de inşallah çok ses çıkartmaz
aynen öyle canım
Günaydın kızlar nerelerdesiniz siz topik çok sessiz kalmış :)
Noldu kuzum küsün mü bana
nerdesın nerde:/
Özledin miİzinliyim ben bugün uyan kahvaltı yap evi toparla ancak geldim :)
heeeee ondannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn bn 9 dan berı burda takldım kldım temzlık yapcm sımdı saat 1 olmussssss:/
Kalk temizlik yap bu arada harfleri uzatma kuzum böle ban yeme
ıkıncı kez yemım dogru bn bılmıodm uzatmıım . ew .... goturuo yapım barı üşeniorm ama mecbr 3 saate gelırım sanırm
ap yap temizlik insanı mutlu ediyorGrş sonra...Sen neden ban yedin bu arada
ya msjda anlatırım bırıne bulastım erkek sandım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?