- 22 Ocak 2008
- 8.888
- 8.893
- 723
- Konu Sahibi ceylin2011
-
- #7.041
sen tavsiye ediyorsan kesin güzeldir canım, bide tiramisu tarifi gördüm çok basit bi paketlede onu yapıcam,
canım çekti
amin canım inşallahhamilelerin duaları kabul olurmuş bizleride dualarına kat olurmu düğündaşım
maşallah baya olmuşsunuz sizAllah nazarlardan korusun
ben 11 ocak'ta 28 olcam tatlım, benimde eşim 30 yaşında baba olmak için can atıyor
çok teşekkür ederim canım
her zaman dua ediyorum rabbim isteyen herkese nasip etsin diye
inşallah yakında zamanda hayırlısıyla sendende güzel haberler duyarız düğündaşımm
benim eşimde acayip istiyor baba olmayı bebişle ilgili o kadar çok hayal kuruyor ki,benden çok o heyecanlı:)
sen tavsiye ediyorsan kesin güzeldir canım, bide tiramisu tarifi gördüm çok basit bi paketlede onu yapıcam,
canım çekti
zaman çabuk geçiyor canım
yavaştan göbeğimde çıktı
süper gözüküyorr canım çekti vallaBuda benim size devamlı söylediğim kedi dili tatlım
http://www.kadinlarkulubu.com/kekler-pastalar/345846-kedi-dilinden-nefis-ekler-pasta-resimli.html
selamm canım benim hoşgeldinnnhevinnn düğündaşımm nasılsın?
demek bebek düşünüyorsunuz hayırlısı olsun hakkınızda inşallah
sen bilmiyorsun belki bende hamileyimdarısı başına hayırlısıyla
gizcimm selaammmmmmm
aman nazar değmesin canımm
Allah mı söyletti acaba
inşallah canım Allah isteyen herkese nasip etsin, aratmasın inşallah.
korkmuyorda değilim hani ya olmazsa , hakkımızda hayırlısı olur inşallahh
sen naptın gizim alıştınmı oralara? iş buldunmu yoksa evdemisin ?
Amiin
oo menü süper, şimdiden ellerinize kollarınıza sağlık keşke yakın olsaydık bizde uğrardık
Allah razı olsun canımm
hamile olduğunu eşine nasıl söyledin tatlım?
ben , eğer Allahım nasip kısmet ederse, klasik ama bir o kadarda etkileyici olan masaya bir tabak (kapakla kapatıcam) daha koyup eşime misafirimiz var dicem , sonra kapağını kaldırıp içinden bir çift bebek ayakkabısı ve bir not bebişimizin ağzından: 9 ay sonra misafiriniz geliyor babacımmkoymayı düşünüyorum.
ay heycanlandım yaa
süper gözüküyorr canım çekti valla
ne güzel ya planlar yapılmış bile Allah hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsinn
alıştım canımm çok şükürr
işbuldum bi ara çıktımm şimdii anlaşamadıkk verdikleri sözde durmadılar malesef kii
başvuru yaptım beklemedeyim
eşimde tayin istemek istiyor ya bakalım ne olucakk
ne güzel ya planlar yapılmış bile Allah hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsinn
alıştım canımm çok şükürr
işbuldum bi ara çıktımm şimdii anlaşamadıkk verdikleri sözde durmadılar malesef kii
başvuru yaptım beklemedeyim
eşimde tayin istemek istiyor ya bakalım ne olucakk
sende dene bimde satılıyor bunlardan..
bide bimin pastaasından aldım cuma günü ufak bişey 11 TL ama tadı enfes çok zorda kaldığınızda alabilirsiniz bence
Canım senin eşin ne iş yapıyor tayin istediğine göre :26:
amin kuzumm
aa üzüldüm canım benim ya, ne kadar çok çalışmak istediğini biliyorum.
hayırlısı böyleymiş demekki, Allahım sana daha güzel bir iş nasip eder inşallah.
tayin işi içinde hayırlısı olur inşallah canım, nasıl rahat edecekseniz öyle yapınn
az müsade bana
Biminn pastasından denicemm canım fiyatıda iyi tadı da güzelse sorun yok
eşim bankada canım meslektaşlar eşler :)
hımm doğru unutmuşum sanki konuşmuştuk daha önceden
dene canım tiramisu,pasta falan farklı farklı şeyler var ve harika hepsi
evet canım konuşmuştukk
bende basit bi kurabiye yaptımm nefis oldu
afiyet olsun canım ben kurabiye ve poğaça bunu bi türlü tam istediğim gibi beceremiyorum
benimdee olmuyordu canım bu sefer içime sindii kocamm sevinicekk :)
tek değilmişim demek bende 1 kez denedim onda da kurabiye sert ve şekilleri kötü oldu
aynen canımm bende parça çikolatalı yapmıştımm o kadar sertti ki eşimden köşe bucak kaçırdımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?