Evlenen 2011 gelinleri artık burda toplanıyoruz

çok teşekkür ederim canım
her zaman dua ediyorum rabbim isteyen herkese nasip etsin diye
inşallah yakında zamanda hayırlısıyla sendende güzel haberler duyarız düğündaşımm
benim eşimde acayip istiyor baba olmayı bebişle ilgili o kadar çok hayal kuruyor ki,benden çok o heyecanlı:)

Allah razı olsun canımm
hamile olduğunu eşine nasıl söyledin tatlım?
ben , eğer Allahım nasip kısmet ederse, klasik ama bir o kadarda etkileyici olan masaya bir tabak (kapakla kapatıcam) daha koyup eşime misafirimiz var dicem , sonra kapağını kaldırıp içinden bir çift bebek ayakkabısı ve bir not bebişimizin ağzından: 9 ay sonra misafiriniz geliyor babacımm koymayı düşünüyorum.
ay heycanlandım yaa

süper gözüküyorr canım çekti valla
selamm canım benim hoşgeldinnn
çok sevindimm bu habere Sağlıkla kucağına al inşallah

ne güzel ya planlar yapılmış bile Allah hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsinn

alıştım canımm çok şükürr
işbuldum bi ara çıktımm şimdii anlaşamadıkk verdikleri sözde durmadılar malesef kii
başvuru yaptım beklemedeyim
eşimde tayin istemek istiyor ya bakalım ne olucakk

bana az müsade bişeyler atıştırayım gelicem yinee

Son düzenleme:

sende dene bimde satılıyor bunlardan..
bide bimin pastaasından aldım cuma günü ufak bişey 11 TL ama tadı enfes çok zorda kaldığınızda alabilirsiniz bence

Canım senin eşin ne iş yapıyor tayin istediğine göre :26:

amin kuzumm
aa üzüldüm canım benim ya, ne kadar çok çalışmak istediğini biliyorum.
hayırlısı böyleymiş demekki, Allahım sana daha güzel bir iş nasip eder inşallah.
tayin işi içinde hayırlısı olur inşallah canım, nasıl rahat edecekseniz öyle yapınn

az müsade bana

Biminn pastasından denicemm canım fiyatıda iyi tadı da güzelse sorun yok

eşim bankada canım meslektaşlar eşler :)

amin canım hayırlısı artık napimm zamanı vardır herşeyin beklemedeyim o yüzdenn

afiyet olsunn sana

geldim yine

gizim ne kurabiyesi yaptın canım ?

bende kurabiye kek falan çok iyiyimde yemek konusunda hala alışamadım,
ama net olmadımı tarifsiz yapamıyorum ondandır, bu haftasonu müthiş bir menüyle mutfağa alışmaya başlıcam

bekar kızlara hep tavsiye ediyorum evde bişeyler yapıp öürensinler diye,
ben hiç bişey bilmiyordum evlenmeden önce hep hazıra konuyordum

bende geldim sayılııırr yemek yapıyorum kimseyi zehirlemiyoruummm bide aşure yaptım ki ooh anca yazıyorum ama evde internet yok zaten hala uf

tüm gün damatlık için gezdik. allahııııııım. öldüm yorgunluktan. daha yeni geldim eve. kocişle takılmak güzelde ayaklarıma kara sular indi arabada bakımda off

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…